Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Vaccinurile anti COVID-19 ar putea fi disponibile pentru copiii cu vârsta de până la 6 luni începând din această toamnă

Publicat

in

Vaccinurile COVID-19 ar putea fi disponibile pentru copii de până la 6 luni în SUA până în toamnă, au declarat marți Pfizer și Moderna pentru New York Times.

Pfizer a anunțat marți că își testează vaccinul COVID-19 la copiii cu vârsta cuprinsă între 5 și 12 ani. Compania a declarat pentru The Times că probabil va începe testarea vaccinării la copii cu vârsta de până la 6 luni în următoarele săptămâni.

Pfizer a spus că speră să poată solicita autorizația de urgență de la Food and Drug Administration (FDA) până în toamnă pentru a-și administra vaccinul copiilor mici.

Moderna a declarat pentru The Times și Insider că ar putea obține autorizație FDA similară până la începutul toamnei.

“Moderna se așteaptă ca datele să fie disponibile pentru grupa de vârstă a populației pediatrice în toamnă”, a declarat un purtător de cuvânt pentru Insider.

Pfizer testează o doză de rapel pentru a proteja împotriva variantelor de coronavirus

Pfizer și-a prezentat planul de dezvoltare a vaccinului în 2021 în cadrul unei prezentări a veniturilor pe 4 mai.

Gigantul farmaceutic a declarat că se așteaptă să-și prezinte vaccinul pentru copii cu vârsta cuprinsă între 2 și 11 ani până în septembrie și doza pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 6 luni și 2 ani până în noiembrie.

Pfizer testează, de asemenea, o doză de rapel pentru a proteja împotriva variantelor de coronavirus. CEO Albert Bourla a declarat că oamenii ar putea începe să primească doze de rapel în decembrie.

CEO-ul Moderna, Stéphane Bancel, a declarat că persoanele cu un risc mai mare de COVID-19 sever, inclusiv lucrătorii din domeniul sănătății și americanii mai în vârstă, ar putea începe să primească doze de rapel până în septembrie.

Comenteaza cu profilul de FB

NATIONAL

ȘOCANT Bărbat găsit mort într-o cutie de metal, în centrul Capitalei

Publicat

in

De

Un bărbat în vârstă de aproximativ 50 de ani a fost găsit mort într-o cutie de metal, sâmbătă dimineață, în centrul capitalei, anunță România TV.

Anchetatorii sunt la fața locului și încearcă să afle ce s-a întâmplat, mai ales că în zona respectivă sunt multe camere de supraveghere.

Trupul va fi dus la INML pentru efectuarea necropsiei.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Droguri de mare risc și droguri tip timbre, primite prin poștă. Doi cetățeni moldoveni au fost arestați

Publicat

in

De

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Craiova, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. au descins la 3 persoane bănuite de trafic de droguri de risc şi mare risc şi trafic internaţional de droguri de risc şi mare risc.

Astfel, au fost descoperite droguri tip timbre şi alte tipuri de droguri de risc şi mare risc, precum şi dispozitive de mărunţire a drogurilor.

Din cercetări a reieşit faptul că 2 dintre cele 3 persoane bănuite ar fi comandat drogurile printr-o reţea de internet şi le-ar fi primit prin poştă, iar, ulterior, le-ar fi consumat sau le-ar fi pus în vânzare către diverse persoane.

În urma percheziţiilor, 3 persoane au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – S.T. Craiova, în vederea audierii şi continuării cercetărilor în cauză.

S-a dispus reținerea, pentru 24 de ore, a 2 persoane, un tânăr, de 23 şi un altul, de 26 de ani, cetăţeni moldoveni, cu rezidenţă în Craiova.

Ulterior, Tribunalul Dolj a emis mandate de arestare preventivă, pentru 30 de zile, pe numele celor 2 tineri.

În cauză, cercetările continuă, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi mare risc şi trafic internaţional de droguri de risc şi mare risc.

Acţiunea a beneficiat de suportul Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend