Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

USR PLUS, înainte de dezbaterea moțiunii de cenzură: ‘Până la momentul acesta sunt 280 de parlamentari care au spus că votează moțiunea’

Publicat

in

Purtătorul de cuvânt al USR PLUS Ionuț Moșteanu a declarat joi, la Parlament, că partidul din care face va vota moțiunea de cenzură depusă de PSD. El nu a dorit să spună dacă colegii săi vor vota la vedere. „Voi avea o discuție cu colegii parlamentari”, a spus Moșteanu.

„Premierul nu mai are susținerea unei majorități parlamentare. Vom testa această majoritate parlamentară la vot, pentru că tocmai acesta este scopul unei moțiuni. Declarativ până la momentul acesta sunt 280 de parlamentari care au spus că votează moțiunea. (…) Noi când am spus că facem ceva, am făcut de fiecare dată. Nu există niciun dubiu. Am spus că susținem acest guvern, l-am susținut. Am spus că nu-l mai susținem pe Florin Cîțu, nu l-am mai susținut. Am spus că vom vota moțiunea, o vom vota. Marți, 280 de parlamentari vor vota moțiunea, indiferent care va fi rezultatul Congresului. (…) Absolut toți colegii mei parlamentari vor vota moțiunea. Am discutat cu ei. Pe rezoluția PNL au spus că nu mai vor să discute cu noi dacă nu ne retragem moțiunea. Or noi avem în față o moțiune PSD, pe care o votăm”, a spus Moșteanu.

Comenteaza cu profilul de FB
Reclame

NATIONAL

Norvegianca Marte Olsbu Roeiseland a câştigat proba de urmărire, la Ostersund (Suedia)

Publicat

in

De

Norvegianca Marte Olsbu Roeiseland a câştigat sâmbătă proba feminină de urmărire (10 km) din cadrul Cupei Mondiale la biatlon, care a avut loc în Suedia, la Ostersund, scrie DPA, potrivit Agerpres.

Norvegianca a fost cronometrată în 32 min 20:6 sec, fiind urmată de franţuzoaicele Anais Bescond (+4,6 sec) şi Anais Chevalier-Bouchet (+7).

Citește și: Ex-demnitarul Costoiu RUPE TĂCEREA la ICCJ – A indicat-o pe Ecaterina Andronescu drept…

În clasamentul general, lider este austriaca Lisa Theresa Hauser, cu 177 puncte, urmată de Roeiseland, cu 168 puncte şi belarusa Dzinara Alimbekava, cu 160 puncte.

Sâmbătă seara va avea loc proba masculină de ştafetă (4×7,5 km), iar duminică ştafeta feminin.

Comenteaza cu profilul de FB
Reclame
Citeste mai mult

NATIONAL

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, anunță investiții impresionante! 73 de miliarde de euro pentru următorii 10 ani

Publicat

in

De

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, anunță un plan de investiții impresionant pentru următorii 10 ani.

Potrivit lui Grindeanu, în următorii 10 ani se vor investi 73 de miliarde de euro.

În următorii 10 ani vorbim de un plan investiţional pe transporturi, pe toate tipurile de transporturi, de 73 de miliarde de euro. Este absolut necesar ca România să facă un salt în dezvoltarea sa, şi acest lucru se poate cel mai bine prin dezvoltarea infrastructurii de transport.

Acest plan investiţional a fost la Buxelles, au avut câteva observaţii, de ieri acest plan investiţional este pe site-ul ministerului Transporturilor, în transparenţă publică, urmând ca până la sfârşitul anului să-l adoptăm prin hotărâre de Guvern. Avem un Master Plan adoptat în 2016, avem un plan investițional pe baza acelui Master Plan, foarte multe planuri făcute în 30 de ani, desene, cretă pe tablă, mult, mult mai puține lucruri făcute practic”, a declarat ministrul Grindeanu.

Comenteaza cu profilul de FB
Reclame
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

Publicitate decathlon.ro

În Trend