Conecteaza-te cu noi

Curtea de Arges

Urmează să vină aparatura de ultimă generaţie -Se lucrează intens la modernizarea policlinicii

Avatar

Publicat

in

 Lucrările de reamenajare şi modernizare a Policlinicii Curtea de Argeş sunt în plină desfăşurare. De săptămâni bune muncitorii care se ocupă de acestea au reuşit să aducă aproape la sfârşit o parte dintre cabinetele care imediat după amenajare vor fi dotate cu aparatură de ultimă generaţie.

Ambulatoriul de specialitate al Spitalului Municipal Curtea de Argeş se reabilitează cu bani europeni, fondurile fiind accesate cu sprijinul Consiliul Local. Unitatea medicală din Cetatea Basarabilor beneficiază de o finanţare consistentă prin Programul Operaţional Regional 2007-2013. Lucrările de modernizare, dezvoltare şi echipare a policlinicii sunt în toi.

Valoarea totală a proiectului de modernizare, dezvoltare şi echipare a ambulatoriului este de circa 6.300.000 lei, din care 5.000.000 lei reprezintă finanţarea nerambursabilă alocată. Contractul de finanţare prin POR a fost semnat în august 2013 şi prevede o durată de implementare de 18 luni.

Pentru mobilierul din cabinete şi holuri, considerat ca finanţare neeligibilă în proiect s-au alocat bani de la bugetul local încă de luna trecută.

Comenteaza cu profilul de FB

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

ACTUAL

ACUM! Incendiu violent la o casă în Brăduleț – Proprietarul găsit mort

Avatar

Publicat

in

De

In urmă cu puțin timp, un puternic incendiu casă a cuprins o casă în comuna Brăduleț. Potrivit primelor informatii casa a ars generalizat si, din păcate, proprietarul a fost prins in interior unde a murit carbonizat. La fata locului intervin pompierii cu doua autospeciale de stingere și o ambulantă Smurd.

Revenim cu detalii…

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Familia notarului Aurel Granciu, victima unui FAKE NEWS ordinar! AUREL GRANCIU ESTE BINE și transmite un mesaj celor care au lansat zvonul morții sale

Avatar

Publicat

in

De

Un zvon pornit de sâmbătă dimineața, pornită de la un argeșean care are probleme cu vederea, a fost luat de bun de alții care au dovedit ca au probleme mult mai serioase si care nu s-au sfiit sa împrăștie zvonul fals peste tot fără o minimă verificare. Astfel, lumea a fost indusă în eroare cu informația falsă potrivit căreia cunoscutul notar public Aurel Granciu ar fi murit. Cum redactorii PROFIT tocmai ce vorbiseră cu Aurel Granciu aseara, l-am sunat iar, în aceasta duminică, să îl atentionam că facebook-ul este plin de postari in care anunță că a murit. Acesta a fost de-a dreptul șocat și ne-a mărturisit ca nu are o pagina functionala de facebook dar a fost ingrozit după ce rude de-ale lui au fost sunate ca sa li se transmită condoleanțe. ” Nu pot crede că s-a ajuns aici iar unii pot fi atât de mojici. O să încerc să aflu cine a facut asta public si-l voi acționa in instanță, pentru că nu se poate ca familia mea să ajungă bătaia de joc în suferință din cauza unora care viseaza cai verzi pe pereți. Am si eu o familie, am copil, am rude peste tot…”, ne-a declarat Aurel Granciu în această dimineață. Acesta a precizat ca este bine dar are niste probleme de sanatate mai vechi care trebuiesc tratate sub supraveghere medicală, motiv pentru care și-a luat cateva zile libere.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend