Conecteaza-te cu noi

Curtea de Arges

Urmează să vină aparatura de ultimă generaţie -Se lucrează intens la modernizarea policlinicii

Publicat

in

 Lucrările de reamenajare şi modernizare a Policlinicii Curtea de Argeş sunt în plină desfăşurare. De săptămâni bune muncitorii care se ocupă de acestea au reuşit să aducă aproape la sfârşit o parte dintre cabinetele care imediat după amenajare vor fi dotate cu aparatură de ultimă generaţie.

Ambulatoriul de specialitate al Spitalului Municipal Curtea de Argeş se reabilitează cu bani europeni, fondurile fiind accesate cu sprijinul Consiliul Local. Unitatea medicală din Cetatea Basarabilor beneficiază de o finanţare consistentă prin Programul Operaţional Regional 2007-2013. Lucrările de modernizare, dezvoltare şi echipare a policlinicii sunt în toi.

Valoarea totală a proiectului de modernizare, dezvoltare şi echipare a ambulatoriului este de circa 6.300.000 lei, din care 5.000.000 lei reprezintă finanţarea nerambursabilă alocată. Contractul de finanţare prin POR a fost semnat în august 2013 şi prevede o durată de implementare de 18 luni.

Pentru mobilierul din cabinete şi holuri, considerat ca finanţare neeligibilă în proiect s-au alocat bani de la bugetul local încă de luna trecută.

Comenteaza cu profilul de FB

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

ACTUAL

VIDEO – ACUZE GRAVE: ZECI DE ARGEȘENI APAR CA AR FI SEMNAT DE PRIMIREA UNOR PACHETE INEXISTENTE – Dan Petrescu va face plângere penală primarului

Publicat

in

De

Prezent în emisiunea Chestiuni Arzătoare difuzată aseară la PROFI 24 TV, consilierul Dan Petrescu a prezentat o situație halucinantă: zeci de argeșeni apar in scriptele primăriei că ar fi primit pachete pentru care ar fi si semnat de primire. În realitatea acestia nu nici au primit absolut nimic si nici , măcar, nu au semnat de primirea vreunui pachet. In timpul emisiunii mai multi argeșeni aflati in aceasta situatie incredibila au trimis mesaje prin care confirmă dezvăluirile lui Dan Petrescu sau au intrat telefonic in direct pentru a confirma marea măgărie. Consilierul Dan Petrescu a anunțat aseară că va face plângere penală împotriva primarului Panțurescu. De precizat că, foarte posibil, Panțurescu să nu fi stiut de ceea ce fac subordonații săi, iar în sprijinul acestei variante stau spusele unui argeșean care ne-a declarat că, aseara, la o terasa din oraș, Panuțurescu era la o masă cu familia Moise din primărie și le cerea, nervos, explicații pentru situația incredibilă în care pachetele ar fi ajuns in cu totul alta parte decat la cei care aveau nevoie si, mai mult, cineva ar fi semnat in fals de primirea lor. Potrivit martorului la discutia de pe terasa dintre Panturescu, Mariana Moise si Daniel Moise, edilul le-ar fi cerut celor doi să își asume responsabilitatea dacă, așa cum a anunțat Dan Petrescu, va fi o plângere penală pe această temă.

Iată mai jos, integral, emisiunea incendiară de aseara difuzata la PROFI 24 TV – Emisiunea va fi difuzata în reluare la TV, maine, 31 iulie, de la ora 20, in rețelele de cablu.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Accident grav la Mușătești – În tânăr a intrat cu mașina într-o căruță

Publicat

in

În urma cu puțin timp, un grav accident rutier a avut loc în comuna Mușătești. Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii Biroului Rutier Curtea de Argeș, s-a stabilit că un conducător auto de 23 de ani, din Nucșoara, care conducea un autoturism pe DN 73C, pe raza localității Mușătești, din direcția Domnești spre Curtea de Argeș, în împrejurări care urmează să fie stabilite din cercetări, a intrat în coliziune cu un atelaj care se deplasa în fața sa, condus de un bărbat de 53 de ani.
În urma impactului căruțașul a fost proiectat pe carosabil, fiind preluat în stare de inconștiență de către echipajul medical ajuns la fața locului.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că nu a consumat alcool.
În cauză a fost întocmit dosar penal conform art.196 din Codul Penal, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend