Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

URGENT! SE CAUTĂ SUTE DE MUNCITORI pentru construcția lotului Pitești- Curtea de Argeș al autostrăzii- VEZI DETALII si DATE CONTACT

Publicat

in

Pentru execuția tronsonului 5 al autostrăzii Sibiu-Pitești constructorul angajează personal local.

Pentru executarea lucrărilor de construcție a lotului 5 Pitești-Curtea de Argeș al autostrăzii Sibiu-Pitești constructorul angajează 316 muncitori calificați.
Locurile de muncă vacante sunt următoarele:

  • 200 posturi de fierar betonist;
  • 100 posturi de dulgher;
  • 1 post de operator buldozer;
  • 1 post de operator greder;
  • 10 posturi de inginer căi ferate, drumuri și poduri;
  • 2 posturi de operator calculator;
  • 2 posturi de primitor – distribuitor;

Candidatul ideal:

  • este calificat în domeniul locului de muncă pentru care aplică;
  • are cel puțin un an experiență;
  • este motivat să lucreze și să învețe;

Mai multe detalii și informații pot fi solicitate la următorul număr de telefon: 0722101802.

Persoanele interesate pot aplica prin trimiterea unui CV pe e-mail la una dintre următoarele adrese: m.mateias@astaldi.com / v.schinteie@astaldi.com sau pot depune CV-ul la birourile administrative Astaldi (Școala Veche) din satul Vâlcelele, comuna Merișani, jud. Argeș.

Îndemnăm persoanele care sunt în căutarea unui loc de muncă și care se pliază pe cerințele angajatorului să aplice pentru posturile vacante.

Comenteaza cu profilul de FB
Advertisements

ACTUAL

Dan Vîlceanu dă asigurări că România nu va deveni dictatură militară cu Nicolae Ciucă premier : ‘E civil. Este un om care are capacitatea intelectuală să conducă un guvern’

Publicat

in

De

Secretarul general al PNL, Dan Vîlceanu, a precizat că nu se pune problema ca România să ajungă la dictatură militară cu Nicolae Ciucă în funcția de premier.

Domnul Nicolae Ciucă e civil, e fost militar, e în rezervă şi e general. Ceea ce vreau să subliniez prin acest lucru, că a fost general, este faptul că este un om care are capacitatea intelectuală să conducă un guvern. Am văzut tot felul de exprimări, în perioada asta, cu dictatură militară. Doamne ferește! Este un om pe care îl cunosc foarte bine, cu care am făcut echipă şi cu care vrem să facem echipă în continuare şi o să vedeţi că comportamentul PNL, în ceea ce-l priveşte pe Nicolae Ciucă, nu este comportamentul pe care l-aţi văzut la PNL când a venit Florin Cîţu premier„, a declarat Dan Vîlceanu.

El a explicat că, la acel moment, Ludovic Orban a încercat prin toate mijloacele să îl „blocheze” pe Florin Cîțu. 

Atunci, Ludovic Orban a încercat prin toate mijloacele posibile să îl blocheze. Era un fel de Dragnea. De la Palatul Parlamentului îşi crease tot felul de mecanisme astfel încât să genereze o imagine în partid. Acum e o altă conducere. Realizăm responsabilitatea pe care o avem şi nu vrem să ne batem joc de încrederea pe care ne-au dat-o românii„, a mai afirmat Vîlceanu, conform news.ro.

Vezi și:

Dan Vîlceanu, despre posibilitatea refacerii USL: ‘Vom avea guvern minoritar. Asta înseamnă că PSD, dacă votează, recunoaște situația dramatică prin care trece România’

Comenteaza cu profilul de FB
Advertisements
Citeste mai mult

ACTUAL

Liberalii se reorientează spre USR? Daniel Fenechiu: ‘Nu văd cu ochi foarte buni un eventual guvern minoritar aflat la mâna PSD-ului’

Publicat

in

De

Comenteaza cu profilul de FB
Advertisements
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend