Conecteaza-te cu noi

CULTURA

URÂCIOŞII ! Istoricul Fane de la Muzeu, intretine un altfel de festival ! Ţigănesc !

Publicat

in

In preambulul Festivalului medieval de la Curtea de Arges, directorul Muzeului Municipal Curtea de Arges, Stefan Dumitrache, intretine ci de la sine putere un altfel de festival permanent, unul tiganesc.  Practic, de aproape doua luni, in parcarea din fata Muzeului  aparut un cort si o rulota proptita pe niste

    Uite in ce hal a decis sa intampine turistii directorul Muzeului din Curtea de Arges.

Uite in ce hal a decis sa intampine turistii directorul Muzeului din Curtea de Arges.

bolovani, o imagine dezolanta ce are darul de a-i pune la grea incercare pe turistii care mai au curaj sa opreasca in parcare: au nimerit cumva in vreo şatră sau in vreun oras emancipat condue de niste uracioşi.

Probabil directorul Muzeului, Stefan Dumitrache, asta a invatat prin peregrinarile sale prin tara si strainatate, ca e indicat pentru atragerea turistilor sa proptesti cate un cort multicolor si o rulota darapanata chiar la intrare. Pai daca asa a vazut el pe la Sibiu, Cluj sau chiar Paris si Viena sa nu se mai vaite ca nu are turisti sau sa nu isi mai aroge titulatura de mare istoric !

Vedre Curtea de Arges 11

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Intrare gratuită pentru copii, la Muzeul Județean Argeș, de 1 Iunie

Publicat

in

De

1 Iunie este ziua în care se celebrează miracolul nașterii, al purității, dar și întoarcerea la inocență. De 1 Iunie, Ziua Internațională a Copilului, Muzeul Județean Argeș va oferi acces gratuit copiilor la toate secțiile expoziționale din structura sa organizatorică, respectiv: Expoziția Flori de mină – Comorile adâncurilor, Galeria Națională de Artă Naivă și Muzeul Sportului Argeșean ,,Campionii”.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Ludovic Orban vine mâine în Argeș – SE INAUGUREAZĂ MUZEUL BRĂTIANU

Publicat

in

Conacul-Bratianu-0.jpg Conac-Bratieni-2-1.jpg

Duminică, 24 mai 2020, cu începere de la ora 09:00, va fi inaugurat Muzeul Național Brătianu din Ștefănești. La eveniment au confirmat prezența prim-ministrul Ludovic Orban și ministrul Culturii, Bogdan Gheorghiu.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

PITEȘTI

Publicitate
Publicitate

Mioveni

În Trend