Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Uniunea Europeană sfidează sau imploră Rusia? De ce cartelul cumpărătorilor nu funcționează niciodată (analiza)

Publicat

in

Cartelul cumpărătorilor aproape nu funcționează niciodată. Poate că specialiștii în economie ne pot da numeroase exemple, dar majoritatea acestora sunt excepții. Răspunsul pe care comercianții noștri îl dau atunci când îi sfidăm și spunem „Dacă nu-mi dai la prețul ăsta, nu cumpăr” este valabil și pentru piața internațională de petrol. „Atunci nu cumpăra! Oricum se va găsi alt cumpărător!”, susține Milliyet preluat de Rador.

NATIONAL

Ce boală gravă pot indica durerile pelvine? Cum o poți trata modern?

Publicat

in

Durerile pelvine, sângerările vaginale apărute după actul sexual, între menstruații sau după instalarea menopauzei, secrețiile vaginale anormale – apoase, cu urme de sânge, cu miros urât, pot semnala o afecțiune ginecologică gravă, cum ar fi cancerul de col uterin, unul dintre cele mai frecvente tipuri de cancer în rândul femeilor.

Citeste mai mult

NATIONAL

UE recunoaște că e neputincioasă în fața lui Putin: Africa de Sud e așteptată să îl convingă pe Putin să oprească războiul

Publicat

in

Înaltul reprezentant al Uniunii Europene pentru politică externă, Josep Borrell, şi-a exprimat, vineri, speranţa ca Africa de Sud să îşi folosească relațiile bune cu Rusia, pentru a o convinge să pună capăt războiului din Ucraina.

Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend