Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Unii consilieri au vorbit prea mult, altii deloc – Unul singur recunoaste ca in oras nu s-a facut nimic

Publicat

in

Astazi, fiecare consilier local, din Pitesti, Campulung, Curtea de Arges sau comunele invecinate ar trebui sa se gandeasca la ce a reusit sa faca sau nu in folosul celor care pe 5 iunie 2016 i-au trimis sa-i reprezinte. Pe 5 iunie au fost votati, pe 6 s-au aflat oficial castigatorii iar acum ar trebui ca fiecare sa depuna un raport de activitate. Sa spuna cu sinceritate tot ce e de spus despre 12 luni de zile si cel putin 12 sedinte de consiliu in care au fost alesi care nici macar nu au deschis gura.

De proiecte de hotarari initiate de consilieri, cel putin la Curtea de Arges nici nu s-a adus vorba. De discutii fara sens insa, intotdeauna a fost loc, cam la toate sedintele CL unde unii vorbesc prea mult, altii deloc si, in final voteaza tot ce era trecut pe ordinea de zi.

La un an de mandat, independentul de la Pitesti, Danut Dinu a scris totusi cateva cuvinte pe o pagina de socializare. “La un an de la alegerile locale sper ca am facut tot ceea ce a depins de mine ca sa nu ii dezamagesc pe cei care m-au votat si trimis in Consiliul Local din Pitesti si imi cer scuze daca nu am reusit foarte multe dat fiind ca sunt INDEPENDENT. Am spus insa intotdeauna ceea ce mi-a fost transmis de catre dumneavoastra si stiti bine tot ceea ce am facut si cerut din functia pe care o detin. Sper sa fiu ascultat mai mult pe viitor si sa se schimbe ceva si in Pitesti pentru ca in acest an nu prea s-a facut nimic. Va multumesc pentru increderea dumneavoastra si va asigur ca voi ramane acelasi om.
Cu respect, Danut Dinu.”

Comenteaza cu profilul de FB
Reclame

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

ACTUAL

Date de la ora 10:00. În ultimele 24 de ore au fost raportate 7.595 de noi cazuri de coronavirus

Publicat

in

De

Grupul de Comunicare Strategică vine cu noi date referitoare la pandemia de coronavirus.

Potrivit GCS, în ultimele 24 de ore au fost raportate 7.595 de noi cazuri de coronavirus și 28 de decese.

Conform datelor existente la nivelul CNCCI la data de 16 ianuarie 2022, ora 10.00, în intervalul de 24 de ore, au fost înregistrate 7.595 cazuri de persoane pozitive cu SARS-COV-2. De asemenea, au fost raportate 28  de decese. Nu sunt raportate decese anterioare. Vom detalia datele în buletinul informativ de la ora 13.00.

Comenteaza cu profilul de FB
Reclame
Citeste mai mult

ACTUAL

A apărut o nouă tabără în interiorul PNL: Liberalii autentici. ‘Nu poți rămâne în PNL și să te comporți ca și cum nimic nu s-a întâmplat și să speri că electoratul va uita’

Publicat

in

De

Situație tot mai tensionată în interiorul PNL! Fostul prefect de Argeș Emanuel Soare și-a anunțat demisia din partid. Acesta a acuzat actuala conducere a organizației PNL Argeș că se comportă ”complet nestatutar”. 

După trei ani de la intrarea mea în politică alături de PNL, am decis să DEMISIONEZ din funcția de Prim-Vicepreședinte și din calitatea de membru al PNL.

Mi-a fost foarte greu să iau această demisie și mă despart de PNL cu sufletul apăsat. Am convins peste 70.000 de argeșeni să ne voteze în campania pentru alegerile locale, arătând că suntem oameni serioși, loiali principiilor și valorilor liberale care au construit România modernă. Am arătat că suntem singura opțiune pentru mai bine în fața unei guvernări locale de stânga, complet neperformantă.

Din păcate, noua conducere a PNL Argeș, impusă complet nestatutar, calcă în picioare toate principiile democrației și moralității politice. Nu comunică cu membrii activi, nu se consultă cu organizațiile în stabilirea noilor birouri de conducere, înlătură toate persoanele care au promovat idei împotriva politicilor PSD și aduce persoane care nu au nici măcar calitatea de membru PNL sau sunt din alte județe în componența noului Birou Politic Județean.

Sunt alături de toți liberalii autentici care mai sunt, încă, în PNL, le înțeleg frustrarea și nemulțumirile și îi invit să reflecteze asupra noii orientări pesediste promovate de noua conducere a PNL și să ia, de urgență, decizia pe care o consideră corectă față de ei înșiși, față de credințele lor și față de electoratul de dreapta, liberal.

În condițiile actuale, nu poți rămâne în PNL și să te comporți ca și cum nimic nu s-a întâmplat și să speri că electoratul va uita și va mai vota vreodată PNL”, a scris Emanuel Soare pe Facebook.

Vezi și:

Comenteaza cu profilul de FB
Reclame
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

Publicitate decathlon.ro

În Trend