Conecteaza-te cu noi

BUSSINES

Unde poti invata toate secretele Microsoft Excel

Avatar

Publicat

in

Brightway® pune la dispozitia persoanelor interesate, un training ce presupune un antrenament practic al programului Microsoft Excel. Pe perioada acestui training intitulat „Training Business Microsoft Excel” vei acumula si aplica notiuni des utilizate in programul de calcul tabelar si totodata vei descoperi cele mai bune solutii pentru optimizarea propriului stil de lucru, pentru a obtine rezultatele dorite in cel mai scurt timp. Acest training este potrivit pentru persoanele ce se claseaza la un nivel mediu sau incepator in ceea ce priveste utilizarea programului Microsoft Excel.

Acest training aduce rezultate vizibile atat pentru participanti, cat si pentru organizatia pe care o reprezinta. Cu privire la participanti, acestia se vor familiariza cu interfata programului si cu principalele functii pe care le ofera programul. Vor invata scurtaturi utile, pentru a economisi timp valoros si pentru a creste productivitatea, se va lucra pe fisiere reale din activitatea companiei participantilor sau pe studii de caz prezentate de trainer. In primele trei luni de dupa finalizarea acestui curs, participantii vor beneficia de consultanta prin telefon sau e-mail din partea trainerului, iar pentru ca participantii sa  dovedeasca parcurgerea acestui program si nivelul de cunostinte dobandit, specialistii Brightway® vor oferi o diploma de participare care atesta aspectele mentionate anterior.

In ceea ce priveste orgranizatia pe care o reprezinta participantii acestui curs, realizat de catre specialistii Brightway®, compania va avea doar de castigat, deoarece in urma acestui curs se va obtine eficienta si productivitate timpului alocat realizarii rapoartelor necesare companiei, se va realiza o raportare corespunzatoare, generandu-se rapoarte corecte si totodata complexe. Asadar, compania va fi mult mai organizata in tot ceea ce presupune rapoarte, iar personalul va cunoaste o varietate de optiuni ce au in vedere extragerea informatiilor valoroase.

Investeste in cunostintele tale

Investeste in cunostinte deoarece acestea raman pentru totdeauna stocate in memorie, pe cand lucrurile materiale se deterioreaza si iti aduc satisfactie o perioada limitata de timp. Asadar, alege sa fii o persoana informata si sa cunosti functii importante ale programului Microsoft Excel, care iti poate face viata mai usoara, deoarece acest program este optimizat pentru analiza datelor si pentru calcul tabelar. Cu alte cuvinte, dupa ce vei parcurge acest training pe analize in Microsoft Excel, vei fi mult mai eficient in utilizarea acestui program si totodata vei fi pe deplin multumit.

Traineri implicati si atenti la nevoile tale

Trainerii Brightway® sunt foarte implicati si atenti la nevoile participantilor si structureaza foarte bine informatiile, pentru a se asigura ca notiunile prezentate sunt clare si intelese de toti participanii. De asemenea, atmosfera cursului este placuta, iar in acest fel participantii sunt receptivi pe perioada desfasurarii cursului.

Feedback-ul participantlor recomanda acest curs

Consulta chiar acum sectiunea de “Testimoniale” si afla care sunt parerile persoanelor ce au participat la acest training pe analize in Microsoft Excel, iar in acest fel te vei convinge sa te inscrii si tu in cel mai scurt timp la acest curs eficient, plin de informatii utile in desfasurarea activitatilor de la birou sau chiar pentru anumite situatii personale ce presupun gestionarea, calculul si analiza anumitor date.

Inscrie-te acum la Training Business Microsoft Excel!

Alege sa faci o investitie minima pentru rezultate spectaculoase si permanente, iar in acest fel cu siguranta te vei evidentia intr-o maniera placuta la locul de munca, fiindu-ti apreciate la adevarata lor valoare eforturile si cunostintele acumulate pe perioada trainingului pe analize in Microsoft Excel, realizat de specialistii Brightway®. Tot ce iti ramane de facut este sa te inscrii chiar acum la acest training. Discuta cu un consultat Brightway® completand solicitarea afisata in descrierea acestui traning, fie utilizeaza datele de contact afisate direct pe site.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Cum ne ajută cărucioarele pentru supermarket?

Avatar

Publicat

in

De

Te-ai gândit vreodată cât de mult ajută un cărucior supermarket? Sau utilizarea lor este deja o obișnuință, o rutină comună pe care o avem toți atunci când mergem la cumpărături? Fie că ți-ai pus vreodată întrebarea ce te-ai face fără cărucioarele pentru magazine sau nu, acestea servesc mai multe scopuri.

În primul rând, ajută clienții să aibă o experiență plăcută în magazin, fără a depune efort fizic. Apoi, acestea îi ajută pe comercianți să își stimuleze clienții să cumpere mai mult, dar și să le ușureze cât de mult această experiență. Nu în cele din urmă, aceste cărucioare pot fi folosite chiar și în alte domenii de activitate, unde este nevoie de mutarea diferitelor obiecte. Oricare ar fi rolul în care te afli, aceste cărucioare sunt mult mai importante decât ai crede!

Cărucioare supermarket pentru o gestiune mai eficientă

Chiar dacă sunt identificate cel mai des cu supermarket-urile, aceste cărucioare au chiar mult mai multe întrebuințări. Într-adevăr, prima și cea mai cunoscută utilizare a lor este în magazine. Un cărucior magazin ajută clienții să își transporte mult mai ușor produsele atât în interiorul magazinului, cât și până la mașină. O experiență plăcută la cumpărături îi poate încuraja să revină în magazinul respectiv, mai ales dacă aceste cărucioare sunt de calitate și ușor de manevrat.

De cealaltă parte, un carucior supermarket îndeamnă și la cumpărături ample, datorită dimensiunilor sale. În această situație creierul simte nevoia să umple spațiul gol – exact ca atunci când simțim nevoia să ne umplem farfuria la masă, oricât de mare ar fi aceasta. Și în acest fel cresc vânzările magazinului care pune la dispoziție astfel de cărucioare.

Mai mult decât atât, un cărucior magazin poate fi folosit și în operațiuni de gestiune. Tocmai pentru că sunt rezistente, se manevrează ușor și vin într-o varietate de dimensiuni, acestea pot fi integrate în procesele oricărei firme.  De exemplu, poate fi necesară mutarea constantă a unor dosare sau bibliorafturi grele sau a unui volum mare de cărți.

Există un cărucior supermarket și pentru afacerea ta!

Există o mulțime de tipuri de astfel de cărucioare. Și cu siguranță există unul care are dimensiunea potrivită și care este realizat din materialele ideale pentru a-ți face activitatea mult mai ușoară și mai plăcută!

Cărucioarele din plastic pot suporta greutăți mai mici. Acestea sunt realizate din plastic super rezistent, iar avantajul principal este că nu ruginesc niciodată și nici nu se deformează în timp. Mai mult, acestea sunt mult mai silențioase decât cărucioarele clasice.

Cărucioarele clasice, cele cu care suntem obișnuiți, sunt realizate dintr-un aliaj metalic. Acest aliaj este foarte rezistent și nu ruginește. Oferă posibilitatea de a crea cărucioare care pot transporta greutăți mult mai mari, chiar și de peste 200 de killograme. Acest tip de cărucioare este și mult mai versatil, putând fi adăugate o mulțime de accesorii folositoare. De exemplu, un scaun special pentru bebeluși care le permite părinților să poată avea grijă și de micuțul lor, dar și să termine cumpărăturile atât de necesare – fără a pune în pericol pe nimeni.

Acestor cărucioare le pot fi adăugate și polițe inferioare sau platforme – extra spațiu de depozitare, folosit în special pentru produsele de dimensiuni mari. Aceste tipuri de cărucioare metalice au foarte multe variațiuni – mai mici, mai mari, tip coș, tip platformă, pentru aranjarea mărfii și multe altele.

Afacerea ta va prospera mai ales atunci când depui un strop extra de efort pentru a le oferi clienților și angajaților tăi doar ce e mai bun. Atunci când le ușurezi procesul de cumpărare clienților, aceștia se vor simți relaxați în magazin și, automat, vor fi îndemnați să cumpere mai multe lucruri – iar cărucioarele pentru magazine îi și ”ajută” să cumpere uneori chiar mai mult decât ar avea nevoie.

De cealaltă parte, în cazul în care angajații tăi au nevoie de un astfel de cărucior, nu ezita să le oferi un mod mai simplu de a-și face treaba. Îți vor fi recunoscători și vor fi chiar mai motivați să își îndeplinească sarcinile!

Suntem siguri că faci doar alegeri benefice pentru afacerea ta. De aceea te încurajăm să alegi cărucioare supermarket corespunzătoare cu nevoile tale – sigur vei găsi ceva care să îți fie pe plac și de mare ajutor!

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

ENDAVA INVITĂ COMUNITATEA IT DIN PITEȘTI LA CONFERINȚA VIRTUALĂ TECHFLOW EUROPE 2021

Avatar

Publicat

in

De

Experți IT de top vor discuta despre explorarea ingineriei software într-o eră digitală

Endava lansează un nou format de eveniment sub umbrela Tech Flow Europe, inițiativă care vizează ca participanți peste 2.000 de ingineri software. Evenimentul se desfășoară online, timp de două zile, 15 și 16 aprilie 2021, și va include unii dintre cei mai renumiți experți IT, care își vor împărtăși opiniile și așteptările cu privire la viitorul vastului domeniu al ingineriei software. Participarea la conferință este GRATUITĂ, dar necesită înregistrare pe platforma dedicată evenimentului.

Conferințele Tech Flow au adus în fața spectatorilor numeroase conversații relevante încă din 2016, fiind livrate în multiple locații din cadrul rețelei Endava. De-a lungul timpului, evenimentul a adunat peste 5.000 de profesioniști din domeniul tehnologiei, care au prezentat principalele tendințe din industrie și idei îndrăznețe pentru viitor.

Suntem foarte încântați să lansăm această nouă platformă de conversație bazată pe tehnologie în toate locațiile noastre din Europa. Continuăm să promovăm cele mai noi tendințe tehnologice și ne propunem să susținem dezvoltarea competențelor inginerilor software în toată Europa”, a declarat Eoin Woods, Chief Technology Officer Endava.

Ediția europeană din 2021, organizată sub tema Inginerie software pentru o eră digitală, își propune să ofere o aprofundare a discuțiilor pe subiecte care variază de la arhitectura software, automatizare generală, cloud, infrastructură descentralizată, JAVA, inteligență artificială și machine learning, la interacțiunea dintre oameni și tehnologie în contextul accelerării erei digitale.

Endava este una dintre cele mai puternice companii software din Pitesti, având la nivel local peste 100 de angajați. Conferințele Tech Flow au fost o componentă integrată a dezvoltării comunităților tehnice din Pitești, evenimentul strângând la fiecare ediție cateva sute de participanți, de la studenți aflați pe băncile facultăților de profil, până la ingineri software care lucrează în domeniu sau pasionați de tehnologie.

Odată cu mutarea evenimentului online, membrii comunității IT din Pitești vor putea să acceseze online, pentru doua zile, conținut tehnic de cel mai înalt nivel, din fața propriului calculator, fără niciun cost.

Conform agendei, în prima zi va avea loc un panel de discuții, respectiv 14 prezentări tehnice, iar a doua zi se concentrează exclusiv pe prezentări, împărțite în două categorii: Shaping the present și At the gates of tomorrow.

Dintre speakerii internaționali prezenți la eveniment îi menționăm pe Adam Bien (Developer (Architect) & Java Rock Star), Paul Stack (Staff Software Engineer @ Pulumi), Mark Heckler (Spring Developer & Advocate la VMware), Ana Maria Mihălceanu (Java Champion, Application Architect @IBM) și Manuel Pais (DevOps Consultant & Team Topologies author).

Evenimentul este gratuit, însă necesită înregistrarea participanților aici:

https://registration.allintheloop.net/register/event/tech-flow-europe-software-engineering-for-a-digital-age-4dr6

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend