Conecteaza-te cu noi

Administratie

Unde ne sunt parlamentarii PSD ? Transfagarasanul a fost iar uitat la buget, drumul Curtea de Arges -Campulung va ramane rusinea judetului 

Publicat

in

– Deputatul USR, Ionut Mosteanu, singurul parlamentar care a luat atitudine si spune lucrurilor pe nume
Dupa ce a fost miluit cu un post de ministru si doi secretari de stat, Argesul pare sa raman incremenit in epoca promisiunilor desarte si sa nu primeasca mare branza in urmatorii 4 ani de la bugetul consolidat al statului, asta in ciuda contributiei imense aduse de judet la PIB-ul tarii. Astfel, conform ultimei variante de buget aflat in dezbatere publica, la capitolul infrastructura rutiera, judetul nostru a fost iar uitat de parca drumurile din Arges ar fi cele mai europene din tara, si nu invers. Astfel, potrivit documentului oficial, iata ce s-a promis in campanie de trupa PSD si cum vede Guvernul PSD prioritatile infrastructurii din Arges:
– Autostrada Craiova – Pitesti nu mai e o prioritate dupa noul guvern – va fi finantata dupa 2020.
– desi Ministerul Transporturilor scrie negru pe alb ca unul din proiectele prioritare ale ministerului in perioada 2017 – 2020 e modernizarea Transfagarasanului, in 2017 nu au prins nici un ban in buget.
– DN 67B – Vedea – Poiana Lacului – Mosoaia – nu are bani pana in 2020. Argesenii trebuie sa mai astepte.
– DN73C – Campulung – Curtea de Arges – ignorat total.
Practic in Arges se dau bani doar pentru:
– Un rest de lucrari la centura Pitesti – nu sunt prezentate detalii
– Un rest pentru PItesti – Campulung – sanse sa fie blocati si anul acesta.
– Un rest si pentru Campulung – Brasov
Autostrada Pitesti – Sibiu nu este trecuta in nici un fel in buget desi, aparent, guvernantii au o gandire multianuala (sunt foarte multe credite de angajament in proiectul de buget).
In timp ce trupa parlamentarilor PSD tace malc, Teleormanul primeste cu mult mai mult decat Argesul si devine noul pol de dezvoltare. Numai pentru caile de acces din si spre capitala lui Dragnea, in 2017 sunt bugetati:
– modernizare Alexandria – Zimnicea – 133 mil RON
– reabilitare Alexandria – Craiova – 380 mil RON
– modernizare Alexandria – Turnu Magurele – 223 mil RON
PSD si PNL tac malc – Mosteanu de la USR, singurul cu sange-n instalatie !
Cum spuneam parlamentarii PSD de Arges tac malc, niciunul neexprimandu-si vreo pozitie publica cu ceea ce se intampla cu alocarile bugetare pentru Arges. Cum nici liberalii nu sunt dispusi sa ia atitudine, singurul care arat ca ii pasa de Arges si de cetatenii judetului este deputatul Ionut Mosteanu. Tanarul parlamentar care reprezinta Argesul in Parlament din partea USR, a postat pe o pagina de socializare un mesaj in care explica in mod clar ce sume vor ajunge anul acesta in Arges si mai ales ca lucrari se vor face pentru infrastructura. Mai mult decat atat, tanarul parlamentar asteapta idei si opinii din partea argesenilor pe marginea acestui subiect. „Poate pun si parlamentarii PSD din Arges niste intrebari sefului lor suprem sa intrebe cam cum s-au facut prioritizarile. Si poate arata ca au si ei un cuvant de spus in PSD, nu doar sa aduca voturi. Daca aveti intrebari sau sugestii va stau la dispozitie. Eu o sa pun proiectele Argesului in amendamente la Legea Bugetului”, anunta deputatul Mosteanu de la USR.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Controale în magazinele din Curtea de Argeș – Clienți fără mască

Publicat

in

De

Instituția Prefectului Argeș informează că, în ultimele trei zile, echipajele mixte formate din pompieri, polițiști și polițiști locali din Mioveni au desfășurat controale pentru respectarea măsurilor de combatere a răspândirii virusului COVID-19. Aceștia s-au deplasat în municipiul Curtea de Argeș la trei operatori economici și în Mioveni, în Piața Dacia. S-a urmărit respectarea obligativității purtării măștilor de protecție în spațiile închise, distanțarea fizică, crearea de fluxuri separate intrare-ieșire și s-au făcut verificări specifice ale ISU. S-au verificat astfel respectarea prevederilor legale împotriva răspândirii COVID-19, conform Legii nr. 55/2020, HG nr. 394/2020 și a Ordinului comun al Ministerului Sănătății și al M.A.I. nr. 874/81/2020.

Au fost verificate peste 300 de persoane, aplicându-se 16 avertismente pentru nerespectarea prevederilor legale care reglementează modul de comportare și echipare în zonele închise cu flux continuu de persoane.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Victor Ponta, propunere populistă? Vrea introducerea VMV pentru toți românii afectați de criză

Publicat

in

De

Liderul Pro România, Victor Ponta, vine cu o propunere similară celei din Spania și își dorește impunerea unui Venit Minim Vital pentru toți românii afectați de criza coronavirusului. „Doar asa putem sa fim din nou un POPOR / si sa ii ajutam pe cei afectati sa isi revina / si sa sprijinim firmele romanesti prin utilizarea acestor bani! Asa cum face Spania – si cum fac multe tari europene!”, a anun’at fostul premier al României.

„Acum Spania are mai putini bani decat Romania, dar au mai multa minte – si mai putini oameni asa rai si egoisti . Daca avem 5 miliarde de euro pentru rachete si armament sigur gasim si pentru romani , nu? Daca primim 30 de miliarde de Euro de la Uniunea Europeana putem sa ii folosim si pentru romani ( sau doar pentru penelisti?) „, a mai punctat Victor Ponta

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

PITEȘTI

Publicitate
Publicitate

Mioveni

În Trend