Conecteaza-te cu noi

Administratie

Una si bună! O singură investiţie majoră, de 2,5 milioane de euro din bugetul local – Vezi unde se vor duce acesti bani

Publicat

in

Bugetul local al municipiului Curtea de Arges va fi aprobat la data de 12 februarie, in cadrul unei sedinte extraordinare a Consiliului Local, informează primarul Nicolae Diaconu.

Inaintea acestei sedinte si la Curtea de Arges va fi organizata, conform legii, o dezbatere publică in acest sens, pentru ca cetăţenii să poată veni cu idei si propuneri privind modul in care se vor cheltui in acest an banii.

Tot in luna februarie vor avea loc si sedintele de comisii in vederea adoptarii bugetului. Zilele acestea, personalul primăriei lucrează la lista de investiţii, după ce capitolele de cheltuieli au fost puse la punct.

Conform spuselor primului edil una dintre cele mai mari investiţii care se va face in acest an este cea privind alunecările de teren. urmand a fi rezolvate problemele apărute pe cinci străzi din municipiu în primăvara anului trecut cand terenurile s-au surpat punand în pericol inclusiv cateva locuinte ale argesenilor. Pentru aceasta investitie care si siguranta va fi cea mai importanta din acest an se vor aloca nici mai mult nici mai putin de 2,5 milioane de euro.

Comenteaza cu profilul de FB

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

ACTUAL

BĂRBAT DIN CURTEA DE ARGEȘ DAT DISPĂRUT DE FAMILIE – Dacă l-ați văzut sunați la Poliție

Publicat

in

De

Un bărbat în vârstă de 61 ani a fost dat dispărut zilele trecute de familie. Acesta locuiește pe strada Badarcesti dar familia spune că a dispărut de la locul de munca din comuna Tigveni. Nume său este MOLDOVEANU CONSTANTIN și nu a mai fost vazut din data de sâmbătă, 5 iunie.

Cine poate oferi orice fel de informație cu privire la această persoană, este rugat să anunţe Serviciul Unic de Urgenţă 112 sau să ia legătura cu Poliția Orașului Curtea de Argeș, la telefon  0248 721 851.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

VIDEO | VIITORII POLIȚIȘTI AU DEPUS JURĂMÂNTUL LA IPJ ARGEȘ

Publicat

in

De

Elevii Şcolii de Agenţi de Poliţie ,,Vasile Lascăr” – Câmpina, care au fost admiși în acest an, viitorii poliţişti – au depus, astăzi, 11 iunie a.c., jurământul militar la Inpectoratul de Poliție Județean Argeș.

Cei 77 de elevi, aflați în stagiu de practică în cadrul inspectoratului nostru, au jurat credință țării și profesiei de polițist, astăzi, într-un cadru festiv restrâns.

Cei 46 de băieţi și 31 de fete au rostit cuvintele sacre ale legământului suprem față de țără în fața comenzii Inspectoratului de Poliție Județean Argeș.

Momentul a fost încărcat de emoție și cu siguranță va rămâne în memoria participanților ca fiind unic în cariera lor.

Comanda inspectoratului și polițiștii prezenți la eveniment care le-au transmis faptul că de-acum vor păși pe drumul către maturitatea deplină, care le va contura personalitatea și cariera, că trebuie să manifeste seriozitate și interes în meseria pe care și-au ales-o.

Le adresăm tinerilor elevi felicitări şi le dorim succes în procesul de pregătire profesională și în carieră!

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend