Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Una dintre fiicele lui Vladimir Putin, în vizorul jurnaliștilor! Ce a postat aceasta pe un grup de Telegram

Publicat

in

Jurnalisții portalului Meduza susțin că fiica președintelui rus, Maria Voronțova, comentează evenimentele curente și războiul declanșat de tatăl ei în Ucraina, pe un grup de Telegram, scrie stiripesurse.ro

Un jurnalist rus a postat mai multe capturi de ecran primite de la un membru al acelui grup de chat care arată comentarii ale celei care se prezintă drept „Maria V” și pretinde că este absolventa a promoției 2011. Informațiile respective corespund cu ceea ce se cunoaște despre educația fiicei președintelui rus.

„Permiteţi-mi să subliniez din nou că nu putem afirma fără echivoc că Maria V. este adevărata Maria Voronţova, fiica lui Vladimir Putin. Dar dovezile circumstanţiale şi două surse indică faptul că este. În acest caz, putem acum să ne închipuim ce crede cineva din cel mai apropiat mediu familial al preşedintelui despre evenimentele care se desfăşoară astăzi.

Dacă este cu adevărat Maria Voronţova, se pare că rudele mai tinere ale lui Putin îi împărtăşesc viziunea asupra lumii, ceea ce înseamnă că avem puţine motive să ne aşteptăm la o opoziţie în cercul interior al lui Putin şi că ar fi în general inutil să încerci să apelezi la Maria cu rugăminţi de a-şi influenţa tatăl şi de a opri războiul, aşa cum au încercat să facă activiştii adunaţi la casa fostului soţ din Europa ”, precizează Dmitrii Kolezev, jurnalistul rus, citat de Adevărul.

Femeia poartă discuții aprinse cu membrii grupului și încearcă să explice logica acestuia conflict. Potrivit imaginilor publicare, retorica Mariei Voronțova este identică Kremlinului. Fiica lui Putin îl susține și este convinsă că SUA și UE reprezintă un pericol pentru Rusia.

„Nimeni din Occident nu are nevoie de ţara noastră pentru a fi prosperă. Ei au făcut întotdeauna tot posibilul pentru a se asigura că acest lucru nu se întâmplă. Şi vor continua să o facă. Dacă dintr-o dată, aşa cum aproape a fost şi cazul în anii 90, Rusia devine un apendice cu drepturi depline asupra materiei prime al Statelor Unite şi al UE, voi fi curioasă să văd pe cine mai dai vina pentru faptul că nu trăim într-o economie prosperă”.

„Ce naivitate. Ce raţionament copilăresc. A da vina pentru toate şi a pune toată responsabilitatea în seama unei singure persoane este acelaşi lucru cu a-ţi pune încrederea într-o singură persoană, precum un ţar. Aceeaşi porcărie. Dacă vrei să te deosebeşti de admiratorii ţarismului,… ei bine, nu aceasta este modalitatea de a o face”.

„În 2008 s-au declanşat primele sancţiuni, care ameninţau că mozzarella va dispărea de pe rafturile magazinelor. Toată lumea s-a speriat, nu se poate! Cum vom supravieţui acum? Fara mozzarella italiană!? Şi acum? Mai respirăm? Aşa s-ar părea. Acum avem până şi propria noastră mozzarella. Şi toate astea ar fi fost cumva posibile în anii ‘90? Nu”, susține fiica lui Putin, conform stiripesurse.ro

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

NATIONAL

Zelenski: ”Nicio rachetă rusească, nicio lovitură nu poate distruge moralul ucrainenilor”

Publicat

in

De

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a declarat că nicio rachetă şi nicio lovitură nu poate distruge moralul ucrainenilor.

Volodimir ZelenskiFoto: Ukraine Presidency/Ukraine Presi / Zuma Press / Profimedia

„45 de rachete a lansat Rusia împotriva noastră. Este a cincea lună a unui război la scară largă. Ocupanţii urmau să captureze cea mai mare parte a ţării noastre în a cincea zi, dar trebuie să organizeze un astfel de spectacol de rachete în luna a cincea, care nu schimbă nimic strategic pentru Rusia. Aceasta este o astfel de fază a războiului – dificilă din punct de vedere moral, dificilă din punct de vedere emoţional. Când ştim că inamicul nu va reuşi, când înţelegem că ne vom putea apăra în continuare statul, dar nu simţim limitele de timp ale acestui lucru”, a declarat Zelenski citat de News.ro.

”Nicio rachetă rusească, nicio lovitură nu poate distruge moralul ucrainenilor. Şi fiecare dintre rachetele lor este un argument în negocierile noastre cu partenerii. Voi lua parte luni la Summitul G7. Summitul NATO va avea loc săptămâna viitoare. 45 de rachete într-o jumătate de zi şi chiar în ajunul unor astfel de întâlniri. Toate clare. O altă confirmare a poziţiei noastre. Acest lucru confirmă faptul că pachetele de sancţiuni împotriva Rusiei nu sunt suficiente, că Ucraina are nevoie de mai multă asistenţă armată şi că sistemele de apărare aeriană – sistemele moderne pe care le au partenerii noştri – nu ar trebui să fie în zonele de antrenament sau depozite, ci în Ucraina, unde este necesar acum”, a mai spus Zelenski.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

LIVE Război în Ucraina, ziua 123: Explozii în centrul capitalei Kiev / Biden a sosit în Germania / Rușii au intrat în Lisiceansk, iar Severodonetk este complet ocupat

Publicat

in

De

​Trei explozii au fost auzite duminică dimineața în centrul capitalei Kiev. Rușii au ocupat total orașul strategic Severodonețk din prima linie din estul Ucrainei, după săptămâni de lupte și bombardamente. Rusia va livra Belarusului, „în următoarele luni”, rachete capabile să transporte focoase nucleare, a anunţat Vladimir Putin. Liderii G7 se reunesc în Bavaria, președintele american Joe Biden sosind sâmbătă seara în Germania.

Bloc de locuinte din Kiev bombardat de rusiFoto: Ukrinform / Shutterstock Editorial / Profimedia

Cele mai importante informații de duminică, ziua 123 a războiului din Ucraina, LIVETEXT

07:00 Trei explozii au fost auzite, duminică dimineața, la Kiev, relatează Kyiv Independent. Fumul a fost văzut ridicându-se pentru scurt timp în două locații din centrul Kievului. Alerta de raid aerian a început să sune în capitală la ora locală 5:47 a.m. Primarul Kievului, Vitali Klitschko, a confirmat exploziile din cartierul central Șevcenko.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend