Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Un ziar pro-Kremlin a dezvăluit câți soldați ruși au murit sau sunt dați dispăruți în Ucraina. Știrea a fost apoi ștearsă

Publicat

in

Peste 20.000 de soldați ruși au murit sau sunt dați dispăruți în Ucraina, potrivit unei publicații pro-Kremlin, care a publicat informația pe rețeaua de socializare VK, ștergând ulterior postarea.

Soldat rusFoto: Sadak Souici-Le Pictorium / Zuma Press / Profimedia

Organul de presă pro-Kremlin Readovka spunea, în postarea ștearsă, că Ministerul rus al Apărării a transmis, în cadrul unui „briefing restrâns”, că a pierdut 13.414 soldați în Ucraina plus alți 7.000 care sunt dați dispăruți.

Potrivit sursei citate, 116 marinari au murit la bordul navei Moskva, iar peste 100 sunt încă dați dispăruți.

Chiar dacă postarea a fost ștearsă, ea a fost remarcată de mai mulți utilizatori, fiind distribuită o captură pe alte rețele de socializare.

Kevin Rothrock, editor șef la publicației de investigații Medusa, cunoscută pentru investigațiile contra puterii de la Kremlin, remarcă și asemănarea cu bilanțul făcut public acum o lună de tabloidul Komsomolskaia Pravda, care scria atunci că 9.800 de militari ruși au murit.

Ulterior, ziarul a susținut că site-ul i-a fost spart și a fost victima hackerilor, dar Kremlinul tot i-a invitat să explice de ce a publicat bilanțul.

Rușii nu au mai dat vreun bilanț oficial de aproape o lună, pe 25 martie susținând că doar 1.351 de soldați au murit în pe frontul din Ucraina.

Potrivit bilanțului transmis vineri dimineață de armata ucraineană, rușii au pierdut circa 21.200 de soldați în timpul invaziei.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

NATIONAL

Ben Oni Ardelean (PNL) jubilează după decizia privind avorturile din SUA: ‘Marxismul e în cădere liberă!’

Publicat

in

De

Curtea Supremă din SUA a anulat vineri hotărârea „Roe v. Wade”, care garanta din 1973 dreptul americancelor de a avorta. Decizia a stârnit un adevărat scandal în Statele Unite, iar unii americani au ieșit în stradă să protesteze. Deputatul PNL de Timiș, Ben-Oni Ardelean, salută decizia „istorică” a justiției americane.

„O decizie istorică a Curții Supreme a Statelor Unite ale Americii, în urma căreia fiecare stat își va putea decide poziția în privința avortului.

Medicii nu vor mai fi obligați să accepte avortul, putând refuza acest proces, iar fiecare femeie care dorește acest lucru, va trebui să opteze pentru un cadru medical care este dispus să dea curs solicitării.

Viața merge înainte! Fiecare individ este liber să aleagă pentru sine, nefiind constrâns de nimeni și nimic!

Marxismul, dăunător pentru societate, e în cădere liberă! Oamenii se trezesc. Pro-Life!”, a spus Ben Oni Ardelean, pe pagina sa de Facebook.

Vezi și: Miliardarii Soros și Gates se opun vehement deciziei privind interzicerea avortului: ‘Un regres inacceptabil’ care ‘diminuează drepturile omului’

Ben-Oni Ardelean a absolvit în 1998 Facultatea de Teologie din cadrul Institutului Teologic Baptist din București. El a apărut în documentarul intitulat Familia produs de Netflix în 2019. Documentarul arată modul în  care un grup american ultraconservator creștin face lobby în Statele Unite, dar și în restul lumii prin politicieni asociați, precum Ben-Oni Ardelean.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Veste proastă pentru români: se scumpește zahărul

Publicat

in

De

Producătorul german de zahăr Suedzucker are în plan creșteri „semnificative” ale prețurilor pentru a compensa creșterea costurilor, relatează ziarul german Mannheimer Morgen.

„Costurile culturii sfeclei și energiei cresc, iar acestea sunt două blocuri semnificative de producție”, spune șeful executiv al grupului, Niels Poerksen într-un interviu pentru publicația germană, preluat și de agenția Reuters.

„Fără o majorare a prețului, ar fi dificil să ieși cu vreun profit din afacere”, arată acesta.

Compania a anunțat că își mărește stocurile destinate fabricilor care pot folosi cărbunele ca sursă de energie, posivilitate care nu există pentru toate unitățile din grup în situația în care aprovizionarea cu gaz va fi afectată, a mai declarat Poerksen.

Producătorul este prezent și în România prin grupul Agrana și mărci precum Mărgăritar sau Coronița,

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend