Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Un tânăr a decedat şi alte două persoane au fost rănite după ce maşina lor s-a răsturnat

Publicat

in

Un tânăr de 19 ani a decedat, în noaptea de marţi spre miercuri, după ce s-a răsturnat cu maşina pe un drum judeţean din Arad, iar alte două persoane aflate în autoturism au fost rănite, potrivit Agerpres.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, accidentul a avut loc pe DJ 682, în afara oraşului Lipova. Şoferul se deplasa spre localitatea de domiciliu Ususău, dar într-o curbă a intrat într-un parapet, iar autoturismul s-a răsturnat.

Şoferul a decedat şi alte două persoane care se aflau în autoturism au fost rănite, fără să le fie pusă în pericol viaţa.

Poliţiştii Serviciului Rutier Arad continuă cercetările pentru a stabili toate împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Click si comenteaza

You must be logged in to post a comment Login

Lasa un comentariu

NATIONAL

PNL Neamț: `În cazul Luțca, PSD și Ionel Arsene aleg indiferența în locul soluțiilor concrete propuse de PNL Neamț`

Publicat

in

De

Ignoranță, sfidare, rea voință. Așa s-ar putea eticheta, în doar câteva cuvinte, refuzul lui Ionel Arsene de a pune pe ordinea de zi a ședinței de Consiliu Județean cele două proiecte de hotărâre ale PNL Neamț pentru construcția unui pod temporar și realizarea unui studiu de fezabilitate pentru un pod permanent la Luțca, a cărui construcție ar urma să fie asigurată de Guvernul României, susține George Lazăr, președintele PNL Neamț.

Refuzul constituie și o gravă încălcare a Codului Administrativ care prevede foarte clar că toți consilierii locali și grupurile politice reprezentate în consiliile județene pot depune proiecte de hotărâre, ce urmează a fi supuse dezbaterii plenului.

În aceste condiții, circa 20.000 de nemțeni din Luțca și comunele învecinate,  printre care se află și numeroși elevi, vor trebui să suporte, în continuare, calvarul deplasărilor de câte 20 de kilometri, în prag de iarnă.

”În locul soluțiilor concrete propuse de PNL Neamț, Ionel Arsene și PSD aleg indiferența. Sfidarea lui Ionel Arsene și a celor care conduc PSD Neamț este evidentă. Sunt oameni care preferă să cheltuie bani, deloc puțini, pentru festivități, chermeze publice, porți de intrare faraonice sau birouri megalomanice, neluând în seamă adevăratele drame care se petrec în județul Neamț, așa cum este cazul Luțca, deși Consiliul Județean Neamț este principalul vinovat de acest dezastru.

Bătaia de joc a PSD Neamț se manifestă și prin faptul că ședințele Consiliului Județean sunt organizate on-line, pentru a-l proteja pe Ionel Arsene care de luni bune s-a mutat în București, cu tot cu autoturismul de lux, proprietate a instituției. Aproape zilnic, un șofer face naveta București – Piatra Neamț pentru a-i duce lui Arsene acte la semnat. De altfel, și unii salariați din conducerea Consiliului Județean Neamț fac la rândul lor naveta pentru a-și lua indicațiile de la cel care a uitat definitiv să mai treacă prin județul Neamț. Este intolerabil, incalificabil”, a precizat George Lazăr, președintele PNL Neamț.

Situația este cu atât mai îngrijorătoare cu cât Instituția Prefectului ar trebui să se autosesizeze cu privire la lungul șir de ilegalități. Din păcate și această instituție nu este altceva decât un apendice al PSD Neamț, iar prefectul PSD Adrian Niță, el însuși un om cu multe probleme la granița penalului, ascultă orbește de șeful său Ionel Arsene.

Până când lucrurile vor reintra în normal, consilierii județeni ai PNL se vor abține de la toate proiectele de hotărâre inițiate de Ionel Arsene. Este un semnal alarmă cu privire la ilegalitățile flagrante care se comit la Consiliul Județean Neamț, iar prin această atitudine consilierii județeni se delimitează în mod clar de acțiunile lui Ionel Arsene și ale PSD Neamț.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Kremlinul susține că nu știe dacă angajați ai săi au primit ordine de încorporare: „Nu vin la locul de muncă”

Publicat

in

De

Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al președintelui Vladimir Putin, susține că nu știe dacă vreunul dintre angajații administrației prezidențiale de la Kremlin a primit ordin de încorporare după decretarea mobilizării parțiale, relatează Interfax.

Dmitri Peskov, ​purtătorul de cuvânt al lui Vladimir PutinFoto: Sergey Guneev / Sputnik / Profimedia

Peskov a făcut comentariul după ce a fost întrebat despre acest lucru de jurnaliștii de la Moscova în timpul conferinței sale de presă pe care o susține zilnic.

„Știți, nu știu, aceasta este o chestiune personală și citațiile nu vin la locul de muncă, așa că nu pot răspunde la această întrebare”, a spus Peskov reporterilor.

Întrebat și dacă Kremlinul va cere derogări pentru angajații săi, Peskov a spus că va răspunde după ce va obține mai multe clarificări.

Comentariile lui Peskov vin în contextul în care mobilizarea parțială a intrat în vigoare de miercurea trecută, ziua în care Vladimir Putin a semnat decretul privind introducerea acesteia.

Săptămâna trecută el a refuzat să răspundă și la întrebările legate de faptul că fiul său a spus că refuză să fie încorporat pentru război și că va rezolva această problemă „la un nivel superior”.

El a acuzat totuși că înregistrarea audio difuzată de un jurnalist rus a fost „scoasă din context”.

Urmărește ultimele evoluții din a 215-a zi a războiului din Ucraina LIVETEXT pe HOTNEWS.RO.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend