Conecteaza-te cu noi

Pitesti

Un pitestean isi vinde Trabantul cu 75.000 de euro – Vezi ce mai oferă bonus la această tranzacţie

Publicat

in

În ultima perioadă românii postează tot mai multe anunţuri pe internet, scoţându-si la vânzare diferite obiecte pe care nu le mai folosesc. Cu cât anuntul e mai detaliat si mai interesant cu atat sunt si mai muli cumpărători interesati iar cum românul are imaginatia bogată, anunturile au devenit si ele care mai de care mai atrăgătoare.

Spre exemplu, un argesean si-a scos la vânzare un vechi Trabant, tunat, ce-i drept, la preţul de 75.000 de euro. O sumă exorbitantă pentru un Trabant am putea spune însă, la finalul anunţului postat pe o pagină specializată, se arată că de fapt masina este oferită bonus celui care cumpără casa, terenul si garajul pe care aceste le detine in apropiere de Pitesti.

Trabant 601s, 1990 – reconditionat total 2010. Culoare Spirited Green(Mazda 2) + plafon Arctic White. Interior retapitat bej total(chiar si centurile sunt bej). Jante aliaj 7Jx13 ET23 albe vopsite in camp electrostatic. Volan sport – 3 spite; mp3 player + 4 boxe. Plus foarte multe piese de schimb noi sau recuperate. Merge perfect, folosit foarte rar si este tinut in garaj. CADOU: In costul masinii intra garaj+casa+teren in apropiere de Pitesti”, se arata in anunt.

Comenteaza cu profilul de FB

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

ACTUAL

VIDEO! TURCESU A TRECUT LA PNL, anunță un lider PMP care îl face praf pe fostul jurnalist

Publicat

in

De

Invitat al emisiunii CHESTIUNI ARZĂTOARE de la Super TV din această seară, secretarul de stat în Ministerul Economiei și lider al filialei Argeș a PMP, Cătălin Bulf, a făcut o serie de dezvăluiri despre activitatea de partid a deputatului Robert Turcescu. După ce a anunțat ca”Robert Turcescu nu mai e la PMP, ci la PNL”, Cătălin Bulf l-a atacat pe fostul jurnalist susținând ca a stat mai mult pe la televizor decât pe la partid, povestind despre periplul acestuia prin PMP Constanța. „Eu nu muncesc pentru Robert Turcescu!”, a spus Cătălin Bulf, secretarul de stat în Ministerul Economiei și lider al filialei Argeș a PMP.

BULF DESPRE ROBERT TURCESCU, DE LA MIN 32:30

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

ULTIMA ORĂ! ÎNCEP CONTROALE FĂRĂ PRECEDENT ÎN JUDEȚUL ARGEȘ – COVID 19 TREBUIE ERADICAT

Publicat

in

De

Vineri, la nivelul Ministerului Afacerilor Interne, a fost organizată o videoconferință cu prefecții și reprezentanții MAI din teritoriu. În urma videoconferinței, s-a stabilit organizarea de acţiuni de control cu efective mărite în întreaga ţară, în special în zonele aglomerate ca centrele comerciale, pieţe sau târguri, pentru a verifica respectarea măsurilor de limitare a răspândirii coronavirusului. O atenţie specială va fi acordată staţiunilor de pe litoral şi celor de la munte.

În județul Argeș, prefectul Emanuel Soare a dispus realizarea unor controale de amploare încă din urmă cu două săptămâni, din cauza creșterii numărului de infectări cu noul coronavirus. Acțiunile de control s-au realizat zilnic, fiind vizate în special centrele comerciale, piețele și mijloacele de transport în comun.

În plus, prin ordin al prefectului Emanuel Soare (emis vineri, 3 iulie 2020) se vor suplimenta efectivele şi forţele care acţionează în teren pentru verificarea respectării regulilor de protecţie sanitară, se vor organiza grupe de coordonare operativă la nivelul judeţului, sub coordonarea prefectului, cu scopul de a analiza situaţia operativă şi direcţionarea forţelor către zonele de risc. Echipe mixte formate din poliţişti, jandarmi, pompieri, reprezentanţi ai ITM, DSVSA, OPC, ARR și ISCTR vor acționa zilnic pentru a realiza verificări operative.

Controalele vor fi efectuate în zonele aglomerate, centrele comerciale, piețe, târguri, ștranduri, piscine, terase, hoteluri și în mijloacele de transport în comun.

În cel mai scurt timp se va înființa inclusiv un TelVerde la nivel de județ, unde cetățenii vor putea sesiza nerespectarea măsurilor de protecție împotriva răspândirii noului coronavirus.

„Vom organiza acţiuni cu forţe mărite și ne vom asigura că există măsuri de protejare a cetăţeanului. Unde se vor constata abateri, se vor dispune inclusiv măsuri de suspendare a activităţii operatorilor economici”, a declarat prefectul Emanuel Soare.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend