Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

UN ORFAN FARA PREA MULT NOROC

Avatar

Publicat

in

Mihai a fost abandonat în centrul de plasament numărul 5 din Capitală încă din primele zile de viață. La şapte ani a fost mutat la centrul de plasament numărul 6, iar la 13 ani a fost agresat sexual de doi indivizi mai mari, de care şi acum îi este teamă.
Când credea că ar putea să depăşească trauma, Mihăiţă a fost mutat la un alt centru, unde a fost din nou supus relelor tratamente.  Cu toate acestea a reușit să termine Şcoala de Arte şi Meserii cu profilul confecţii-îmbrăcăminte, cât şi Şcoala Populară de Artă.
După 18 ani de când a fost părăsit de propria mamă, Mihai a fost reintegrat în familia sa.
Cu toate acestea, a găsit o mamă bolnavă de hepatita C, iar condiţiile în care trăia sunt greu de explicat.
Chiar şi aşa, Mihai nu s-a dat bătut. Deşi şi el suferă de epilepsie, şi-a propus să triumfe în viaţă prin propriile forţe nedându-se bătut de la nimic. Astfel, l-a auzit cântând compozitorul Adrian Ordean care l-a ajutat să-şi înregistreze câteva melodii, iar Star Print l-a ajutat să îşi înregistreze gratuit şase piese: ”Cea mai mare dorinţă a mea este să mă lansez, însă nu dispun de resursele financiare necesare pentru a iniţia astfel de demersuri. Am putut doar să înregistrez un număr de şase melodii, iar câteva piese sunt compuse de mine”, a declarat Mihai.
La ora actuală, Mihai alături de cei cinci frați și mama lor trăiesc de pe azi pe mâine într-un demisol plin de igrasie din București. Singurul venit pe care îl are Mihai este pensia pe caz de boală în valoare de 200 lei. Ar vrea să muncească însă din cauza bolii  niciun patron nu se încumetă să îl primească.
Singura dorință a lui Mihai în prag de ziua lui de nastere ce va avea loc pe data de 25,05,2012 este să aibă ce pune pe masă.
Îmi doresc ceva de mâncare, , câteva sticle de ulei, faina, zahar, pâine, ceva de spălat, asta îmi doresc săntate de la Dumnezeu”, ne-a declarat Mihai Căldăraru
Cine doreste sa-i ureze La multi ani , tanarului Mihai Caldararu nascut la data de 25,05,1986, avand CNP:1860525410019, poate sa o faca la numarul de telefon : 0724.713.999, sau adresa Mihai Eminescu nr 173, Sector 2, Cod Postal 020076.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Click si comenteaza

0 Comments

 1. Avatar

  Iulian

  7 mai 2012 la 9:53

  Ma intreb dupa ce citisem articolul cum in secolul 21 inca mai pot exista cazuri ca acestui tanar si nimeni sa nu intinda o mina de ajutor cum poate primarul sau guvernul care ar trebuii sa fie primii sa dea exemplu in cazuri speciale cum sint multe altele sau acest copil unde este bunul suflet al romanului care cindva era saritor cind semenul lui era la strimtoare oare asa mult ne-a schimbat democratia si avaritia goanei dupa lux vorba vine sa ne fie rusine ca avem atita nerusinare sa intoarcem spatele la cazuri cum sint cazul acestui tanar lovit de nenorocul pe care nu il dorim nici unul dintre noi rusine cu ceausescu nu sa trait asa de rau cum se traieste acuma ma adresez primarului prin acest mesaj sa aibe buna vointa de a intinde o mina de ajutor acestui tanar batut de soarta pentru le a oferii conditi mai bune, si de viata acestui tanar mentyionat pentru ca nu au nici o vina iar mama lui a dat dovada de o mama care nu vrea sa isi piarda copilul sub nici un pret ar trebuii sa luati exemplu ea nu si-a abandonat copilul ca avrut dansa, doar are nevoie de un pic de ajutor sper ca acest mesaj sa ajunga la inimile multor romani si sa o faca caci nu exista nimic de mai valoare sa poti sa ajuti in astfel de cazuri multumesc Iulian Bucuresti

 2. Avatar

  Maria

  7 mai 2012 la 9:54

  Bvooo Mihaita esti de apreciat te pupa fratele tau ai grija de tine, Dumnezeu te va ajuta ca ai un mare suflet si pentru a-l amarat si pentru cel modest

You must be logged in to post a comment Login

Lasa un comentariu

ACTUAL

Un alt județ introduce obligativitatea purtării măștii! Măsura se aplică începând de miercuri

Avatar

Publicat

in

De

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă a decis instituirea obligativităţii purtării măştii de protecţie în judeţul Neamţ, începând de miercuri, în spaţiile deschise aglomerate. Măsura se aplică în pieţe, târguri, oboare, la muzee, lăcaşuri de cult, anunță news.ro.

”Începând din 5 august, orele 6.00, se instituite obligativitatea purtării măştii de protecţie, pe raza judeţului Neamţ, de către toate persoanele cu vârsta peste 5 ani, prezente în spaţiile aglomerate în aer liber şi anume: pieţe, târguri, oboare; la oficierea oricărui tip de eveniment; muzee şi alte obiective turistice; lăcaşuri de cult turistice şi ecumenice”, a transmis, luni, Prefectura Neamţ.

Publicitate

Vezi și:Șeful DSU a semnat Ordinul! Ludovic Orban și Raed Arafat iau medicii cu arcanul și îi duc în spitalele Covid

A dat lovitura! Directorul unei importante instituții de stat a încasat un salariu cu 80% mai mare decât anul anterior

Vești bune pentru anumiți angajați! Veți primi mii de lei din partea statului

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Doliu în presă ! A murit un cunoscut jurnalist muscelean

Avatar

Publicat

in

De

Este doliu în presa din România! Un jurnalist important, argeșean la origini, a murit la 67 de ani. Sorin Burtea și-a legat o bună parte a carierei de Televiziunea Națională.

De altfel, acesta a devenit celebru chiar pentru emisiunile de la TVR. Născut în 1953, pe data de 28 aprilie, la Câmpulung Muscel, Burtea a fost absolvent al Facultăţii de Ziaristică a Universităţii din Bucureşti.

Publicitate

A început colaborarea cu Radio-Televiziunea, în perioada 1976-1980, ca student practicant, timp în care a realizat sute de reportaje şi emisiuni economico-sociale la radio.

În anul 1980, Sorin Burtea a fost angajat în Televiziunea Română. A reușit să coordoneze emisiuni importante, emisiuni care au scris istorie la TVR.

Burtea a fost un adevărat mentor pentru “Reflector”, “Economia încotro?”, “Studioul economic”, “Ziua de mâine”, emisiuni care au avut audiențe foarte mari.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend