Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Un nou scandal între Rusia și UE după decizia Serbiei. Ambasadorul rus la Belgrad atacă Uniunea: ‘Cu cinism își aruncă în uitare propriile valori’

Publicat

in

Ambasadorul Rusiei la Belgrad, Aleksandr Boțan Harcenko, a declarat că prin intermediul raportorului Parlamentului European pentru Serbia, Vladimir Bilčik, care a criticat Serbia pentru că a permis ca Russia Today, sub denumirea RT Balkan, să emită în limba sârbă, Uniunea Europeană „cu cinism își aruncă în uitare propriile valori comune pe care susține că le apără”.

NATIONAL

Rusia reacționează dur după ce a fost atacată cu drone în Moscova: ‘Act terorist al regimului de la Kiev’

Publicat

in

Dan Michael Schlanger, preşedinte al Bucharest Jewish Film Festival, a murit- Ministerul Culturii: Un reprezentant activ al culturii evreieşti

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Ziua internaţională a copilului, sărbătorită în avans de poliţiştii de frontieră

Publicat

in

Poliţia de frontieră din Tulcea a Gărzii de Coastă şi-a deschis, marţi dimineaţa, porţile celor mici, marcând astfel în avans Ziua internaţională a copilului, potrivit Agerpres.

Acţiunile au început la ora 10.00, cu o demonstraţie a câinilor dresaţi pentru a descoperi materiale interzise, copiii fiind implicaţi în activitate şi încercând să ascundă diverse obiecte.

Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend