Conecteaza-te cu noi

Administratie

Un nou premiu pentru primarul Piteștiului! Află pentru ce!

Publicat

in

Primarul Piteștiului, Tudor Pendiuc, a mai adăugat o distincție în vitrina cu premii pe care o deține de când conduce administrația publică locală. De data aceasta, este vorba de un premiu primit de edilul Piteștiului în cadrul Galei Premiilor de Excelență Administratie.ro, eveniment organizat de Portalul naţional de Administraţie publică www.Administratie.ro, alături de Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici, săptămâna trecută, la Poiana Brașov. Primarul Piteștiului a obținut Premiul de Excelență pentru cele mai valoroase proiecte cu finanțare europeană. Printre cele mai cunoscute proiecte cu finanțare externă implementate în Pitești se numără realizarea Parcului Lunca Argeșului, modernizarea podului peste râul Argeș și modernizarea iluminatului public în zona Podul Viilor-Calea Câmpulung.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

VICTORIE MARE PENTRU PSD și MÎNZÎNĂ – Adrian Miuțescu a câștigat alegerile în PNL Argeș

Publicat

in

De

Președintele PNL Arges, deputatul Adrian Miutescu, a fost reconfirmat azi in funcția de lider al organizației județene, cu un scor zdrobitor: 261 de voturi la 98, cat a avut contracandidatul său, Radu Perianu.

In prezenta președintelui PNL, Ludovic Orban, a europarlamentarului Siegfried Mureșan, vicepreședinte PPE și a ministrului Agriculturii, Adrian Oros, delegații PNL Arges au votat pentru continuitate, pentru proiectele județului și dezvoltarea Argeșului.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Nicușor Dan, cuvinte de apreciere la adresa Violetei Alexandru: ‘A pus binele public și binele partidului înaintea propriei persoane’

Publicat

in

De

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat, sâmbătă, că o susţine pe Violeta Alexandru la şefia organizaţiei PNL Bucureşti, menţionând că aceasta este „o profesionistă în administraţie” şi „a pus binele public şi binele partidului înaintea propriei persoane”.

„Nu cred că ne putem imagina ce ar fi însemnat ca Gabriela Firea să fie primarul Capitalei pentru cetăţeni şi pentru alegerile parlamentare din 2020. Meritul îi aparţine preşedintelui Orban. Este o onoare pentru mine să fiu susţinut de partidul care a construit România modernă (…). PNL este un partid cu foarte multă expertiză administrativă, este o expertiză de care România şi Bucureştiul au nevoie acum şi în anii care vor urma.

Am văzut această expertiză în colaborarea pentru elaborarea programului cu care am câştigat, în colaborarea cu consilierii liberali. (…) Am moştenit o situaţie dezastruoasă, am gestionat o corabie care stătea să se scufunde. Vom reorganiza Primăria Capitalei şi vă invit cu expertiza pe care o aveţi să vă înscrieţi la concursurile care vor urma”, a afirmat Nicuşor Dan, la Comitetul de coordonare al PNL Bucureşti, în cadrul căruia va fi aleasă conducerea filialei, candidaţii fiind actualul preşedinte al filialei Violeta Alexandru şi primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu.

El a mulţumit Violetei Alexandru pentru colaborarea pe care speră să o continue.

„Este o profesionistă în administraţie, un lucru foarte important – este o persoană care, în toată colaborarea pe care am avut-o, a pus binele public şi binele partidului înaintea propriei persoane. Ori de câte ori discut cu ea, vorbim de proiectele PNL, de oamenii PNL, niciodată de ea însăşi. În toate deciziile pe care le luăm am observat maturitate, tact şi a avut tot timpul, în deciziile dificile, deschiderea conducerii naţionale a partidului. În consecinţă, ca invitat, a fost o plăcere şi o onoare să lucrez cu Violeta şi sper ca dumneavoastră să-mi oferiţi această plăcere şi onoare să continui această relaţie şi vă asigur de preţuirea mea în tot ce va urma”, a transmis Nicuşor Dan, informează agerpres.ro

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend