Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Un medic are dosar penal: E acuzat de abuz în serviciu şi zădărnicirea combaterii bolilor

Avatar

Publicat

in

Un doctor de familie din localitatea doljeană Mischii este cercetat în cadrul unui dosar penal având ca obiect săvârşirea infracţiunilor de abuz în serviciu şi zădărnicirea combaterii bolilor, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova, remis miercuri.

“Din conţinutul actului de sesizare rezultă indicii temeinice că numitul D. I., medic de familie în comuna Mischii, judeţul Dolj, şi-ar fi îndeplinit în mod defectuos atribuţiile de serviciu specifice prevenirii răspândirii COVID-19 cu ocazia întocmirii formalităţilor necesare plasării în autoizolare a două persoane care au revenit pe teritoriul României după tranzitarea unor state afectate de pandemie”, precizează Parchetul de pe lângă Judecătoria Craiova, potrivit Agerpres.ro.

Publicitate

Citește și: Dr Alexandru Rafila: Probabil spre sfârștiul lunii aprilie se va ajunge la mii de cazuri zilnic!

În prezent, în cauză cercetările se desfăşoară in rem sub aspectul săvârşirii infracţiunilor sesizate.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Click si comenteaza

You must be logged in to post a comment Login

Lasa un comentariu

NATIONAL

S-a tranșat lupta în alt sector important: PNL va avea un singur primar de sector, în București

Avatar

Publicat

in

De

PNL a aruncat în lupta pentru București 3 candidați pentru pozițiile de primari de sector, însă doar pare să câștige competiția. În Sectorul 6, Ciprian Ciucu s-a detașat în clasament, după ce s-au numărat voturile în 77% din secții.

Ciucu are 53%, fiind urma de primarul în exercițiu, Gabriel Mutu, de la PSD, cu 35. Ștefan Florescu, de la PMP, are 7,6%.

Publicitate

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Situație inedită în Bihor: PSD a câştigat cinci primării noi, iar UDMR a pierdut trei

Avatar

Publicat

in

De

Liderul organizaţiei PSD Bihor, Ioan Mang, a declarat că social-democraţii au câştigat, deocamdată, cel puţin cinci primării noi pe lângă cele existente, iar UDMR ar fi pierdut trei primării în judeţ din cele 23, din cauza unor diferenţe de câteva zeci de voturi.

“Merge foarte încet cu numărătoarea paralelă. Deocamdată primesc doar rezultate fragmentate. Mă sună să-mi spună că au câştigat cu 100 de voturi, cu 200 de voturi. Ce pot să vă spun cert e că am câştigat câteva primării noi, cum sunt cele din comunele Toboliu, Câmpani, Căbeşti, Tulca şi Copăcel. Pe lângă ce am avut şi recâştigat, de unde avem rezultate: Bulz, Sârbi, Sâmbăta, Gepiu, Nucet, Cărpinet, Pocola, Sînmartin, Finiş, Ceica, Ineu, Budureasa, Batăr, Borod. Dar mai avem câteva primării de unde aşteptăm rezultate”, a declarat, pentru AGERPRES, preşedintele PSD Bihor.

Publicitate

Potrivit lui Ioan Mang, candidat la preşedinţia Consiliului Judeţean, în municipiul Beiuş, un fief al PSD, a câştigat candidatul liberal, în faţa candidatei social-democrate, Stela Babău.

La UDMR Bihor se aşteaptă şi se centralizează, de asemenea, informaţii despre rezultatele numărătorilor paralele. Potrivit preşedintelui executiv al UDMR Bihor, Szabo Odon, până în acest moment, UDMR a câştigat 19 primării, printre care în municipiul Salonta şi oraşele Săcueni şi Valea lui Mihai.

“Deja avem 19 primării câştigate, în alte trei primării am solicitat renumărarea voturilor. Conform estimărilor noastre, 20 de primării vor fi câştigate în aceste alegeri, cu o probabilitate de 99,9%. Azi avem 23. Cele pe care le-am pierdut sunt la câteva zeci de voturi distanţă. Inclusiv municipiul Marghita, pierdut la o sută şi ceva de voturi. Vom face o analiză detaliată în cursul zilei de luni, adică astăzi, în funcţie de rezultatele pe care le vom primi”, a declarat, pentru AGERPRES, Szabo Odon.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend