Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Un medic a EXPLODAT la adresa lui Florin Cîțu: Suntem campioni în lume la moarte și ăsta vorbește de bunăstare

Publicat

in

Medicul cardiolog Vasi Rădulescu l-a ctiticat dur pe premierul Florin Cîțu pentru modul în care a comunicat în timpul pandemiei. Suntem campioni în lume la moarte și ăsta vorbește de bunăstare, a spus medicul pe Facebook. Medicul Vasi Rădulescu este revoltat deoarece autoritățile vorbesc despre bunăstare în loc să ia măsuri dure pentru a reduce efectele pandemiei, scrie Mediafax.

Citește și: BREAKING PSD va vota PENTRU introducerea certificatului verde la intrarea în magazine

Citește și: SURPRIZĂ Inventatorul vaccinului românesc anticoronavirus s-a INFECTAT: acesta își administrase propriul ser pentru a-l testa

„Când am scris despre nevoia măsurilor de restricție pentru a potoli cazurile ce sufocă acum spitalele, am primit mii de insulte și amenințări. Tot mai mulți experți vorbesc acum despre nevoia acestor măsuri. Ce fac oficialii? Îi ignoră pe toți. Mi se pare un cinism extraordinar să ai 350 de morți pe zi și tu să vorbești arogant despre bunăstarea care se vede la capătul tunelului. Nu, extraterestrule, nu e nicio bunăstare, e moarte”, a scris, pe rețeaua de socializare, medicul Vasi Rădulescu.

Medicul consideră că Florin Cîțu nu ar trebui să se afle în fruntea Guvernului. „Nu ai ce căuta în guvern la felul în care îl conduci și la cum comunici. Te duci frumușel acasă…. Suntem campioni în lume la moarte și ăsta vorbește de bunăstare”, a precizat medicul din București.

Premierul demis Florin Cîțu a declarat sâmbătă că Guvernul a stabilizat economia și că lucrurile arată bine din punct de vedere economic.

Comenteaza cu profilul de FB
Reclame

NATIONAL

Norvegianca Marte Olsbu Roeiseland a câştigat proba de urmărire, la Ostersund (Suedia)

Publicat

in

De

Norvegianca Marte Olsbu Roeiseland a câştigat sâmbătă proba feminină de urmărire (10 km) din cadrul Cupei Mondiale la biatlon, care a avut loc în Suedia, la Ostersund, scrie DPA, potrivit Agerpres.

Norvegianca a fost cronometrată în 32 min 20:6 sec, fiind urmată de franţuzoaicele Anais Bescond (+4,6 sec) şi Anais Chevalier-Bouchet (+7).

Citește și: Ex-demnitarul Costoiu RUPE TĂCEREA la ICCJ – A indicat-o pe Ecaterina Andronescu drept…

În clasamentul general, lider este austriaca Lisa Theresa Hauser, cu 177 puncte, urmată de Roeiseland, cu 168 puncte şi belarusa Dzinara Alimbekava, cu 160 puncte.

Sâmbătă seara va avea loc proba masculină de ştafetă (4×7,5 km), iar duminică ştafeta feminin.

Comenteaza cu profilul de FB
Reclame
Citeste mai mult

NATIONAL

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, anunță investiții impresionante! 73 de miliarde de euro pentru următorii 10 ani

Publicat

in

De

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, anunță un plan de investiții impresionant pentru următorii 10 ani.

Potrivit lui Grindeanu, în următorii 10 ani se vor investi 73 de miliarde de euro.

În următorii 10 ani vorbim de un plan investiţional pe transporturi, pe toate tipurile de transporturi, de 73 de miliarde de euro. Este absolut necesar ca România să facă un salt în dezvoltarea sa, şi acest lucru se poate cel mai bine prin dezvoltarea infrastructurii de transport.

Acest plan investiţional a fost la Buxelles, au avut câteva observaţii, de ieri acest plan investiţional este pe site-ul ministerului Transporturilor, în transparenţă publică, urmând ca până la sfârşitul anului să-l adoptăm prin hotărâre de Guvern. Avem un Master Plan adoptat în 2016, avem un plan investițional pe baza acelui Master Plan, foarte multe planuri făcute în 30 de ani, desene, cretă pe tablă, mult, mult mai puține lucruri făcute practic”, a declarat ministrul Grindeanu.

Comenteaza cu profilul de FB
Reclame
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

Publicitate decathlon.ro

În Trend