Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Un MBA înseamnă echilibru între dezvoltare personală și dezvoltare profesională! Aplică acum pentru locurile speciale la Bucharest Business School!

Publicat

in

Bucharest Business School din cadrul Academiei de Studii Economice (București) a deschis perioada de recrutare pentru programele MBA, pe care le desfășoară împreună cu partenerii din Canada și Franța. Și anul acesta, BBS propune mediului de afaceri din România un parteneriat și un sprijin în zona educației dedicate profesioniștilor și managerilor, prin cele două programe MBA pe care le organizează (programul Executive MBA Româno-Canadian și programul Professional INDE MBARomâno-Francez), prin intermediul programelor de scurtă durată personalizate pentru companii, dar și prin intermediul experiențelor internaționale, pe care le organizează împreună cu școli de business partenere.

Bucharest Business School
, împreună cu facultatea ESG din cadrul universității UQAM din Montreal, Canada, organizează programul de Executive MBA Româno- Canadian, cu dublă diplomă. În acest an, Bucharest Business School împreună cu Fundația Autonom colaborează în sprijinirea educației de top și își unesc forțele pentru a oferi managerilor și antreprenorilor care se înscriu până pe 25 iunie la programul de Executive MBA Româno-Canadian oportunitatea de a câștiga unul dintre cele 12 locuri speciale: 2 burse de 50% din taxa de studiu, respectiv 10 burse de 15% din taxa de studiu. Pentru detalii despre concursul pentru acordarea burselor și înscrierihttp://canadian-mba.ro/scholarships/.

Ștefan Prigoreanu, director general Millenium Insurance Broker (MIB) SA, absolvent al programului Executive MBA Româno-Canadian în anul 2018, consideră că investiția financiară și de timp realizată prin participarea la acest program a dat deja roade:

“Programul mi-a oferit un cadru structurat și un mediu de lucru prietenos, dar și competitiv în același timp, care m-a determinat să ies din zona de confort personală, să aprofundez și să actualizez concepte moderne de afaceri necesare oricărui CEO și care m-a ajutat să fiu mai eficient în deciziile de afaceri luate. Am interacționat cu profesori români și canadieni, am trăit o experiență de învățare intensă și interactivă, mai ales pe parcursul vizitei de studiu de la Montreal, am avut parte de colegi extraordinari, cu care încă țin legătura și cu care am dezvoltat nu doar relații de încredere și prietenie, ci și de afaceri. Recomand cu entuziasm programul de Executive MBA Româno-Canadian tuturor managerilor și antreprenorilor care urmăresc dezvoltarea personală și profesională, și sunt onorat să susțin programul de burse oferite de Bucharest Business School în colaborare cu Fundația Autonom, atât prin activitatea de jurizare, cât și prin suportul financiar oferit de Millenium Insurance Broker (MIB) SA.”

Conform Luizei Domnișoru, Director Comunicare și CSR al DIGI și absolventă a programului executive MBA INDE, acesta a fost un mix echilibrat între o soluție de dezvoltare personală, o oportunitate pe termen mediu de interacțiune cu profesioniști din domenii diverse și cu parcursuri profesionale diferite, dar și un mod nou de exersare a competențelor manageriale și de comunicare. „Pe parcursul celor doi ani de studiu am avut numeroase și surprinzătoare ocazii de a învăța lucruri noi despre mediul de business din România, dar și despre limitele personale, care au fost împinse tot mai departe. Celor care doresc să înțeleagă mai bine cum funcționează o afacere, cum poate crește sau cum poate deveni aceasta mai rentabilă, mai adaptată la piață sau mai atractivă pentru angajați și investitori, le recomand cu încredere acest program, care poate fi și un catalizator al propriei evoluții profesionale.”

De asemenea, conform lui Vasile Alecsandru Strat, decanul Bucharest Business School (BBS), începerea unui program de EMBA/MBA este o idee inspirată deoarece îți va permite să te dezvolți, să îți crești competențele și să parcurgi un proces transformațional prin interacțiunile cu profesorii și colegii, care vin cu experiență și expertiză din domenii cu care probabil nu te-ai întâlni în alte condiții.

Toți cei care vor mai multe detalii despre programele MBA/EMBA ale Bucharest Business School și locurile speciale sunt invitați să acceseze paginile programelor sau să transmită un email la office@bbs.ase.ro.

Articol susținut de Bucharest Business School

Comenteaza cu profilul de FB
Reclame

NATIONAL

Jurgen Klopp (Liverpool) spune că va schimba mai mulţi jucători pentru partida cu AC Milan

Publicat

in

De

Antrenorul lui Liverpool, Jurgen Klopp, a declarat luni că “trebuie” să recurgă la rotaţia jucătorilor pentru ultimul meci din grupele Ligii Campionilor împotriva lui AC Milan, pentru a-şi menaja fotbaliştii care tocmai au disputat cinci meciuri în 15 zile, scrie AFP, potrivit Agerpres.

”Cormoranii” au deja garantată poziţia de lider în Grupa B cu cinci victorii în tot atâtea meciuri, înainte de deplasarea de marţi, AC Milan fiind obligată să câştige pentru a se putea califica în optimile de finală.

”Trebuie să schimbăm echipa. Am de gând să fac mai multe schimbări în efectiv. Jucătorii proaspeţi înseamnă mai multă energie, iar dacă ai asta, ai şansa de a avea un joc bun, asta este ideea”, a spus Klopp.

Tehnicianul nu a dorit să precizeze cine va ieşi din primul 11 şi cine va fi pe teren. El a menţionat doar că se va deplasa la Milano cu un lot mult schimbat.

Comenteaza cu profilul de FB
Reclame
Citeste mai mult

NATIONAL

USR, acuzații dure la adresa Ministerului Energiei și ANRE: ‘De la 1 ianuarie, 5,5 milioane de români vor avea o explozie a preţului’

Publicat

in

De

Vicepreşedintele Camerei Deputaţilor Cristina Prună (USR) afirmă, luni, că, de la 1 ianuarie, peste 5 milioane de români vor suferi din cauza ”incompetenţei ministerului Energiei şi a ANRE”. Ea acuză că liberalizarea pieţei de energie s-a făcut ”haotic şi neprofesionist” şi afirmă că există soluţii.

”De la 1 ianuarie, 5,5 milioane de români vor avea o explozie a preţului la energie electrică din cauza incompetenţei ministerului Energiei şi a ANRE. În condiţiile în care preţul la energie este plafonat şi compensat până la data de 31 martie 2022, asta înseamnă că românii nu vor resimţi imediat această creştere şi vor trăi cu iluzia unor preţuri mici la energie. Începând cu 1 aprilie 2022 această iluzie va dispărea şi se vor trezi la cruda realitate – explozia preţurilor”, a scris, luni, Cristina Prună pe Facebook.

Prună atrage atenţia că cei 5,5 milioane de consumatori casnici sunt în ceea ce se numeşte „piaţa serviciului universal”, adică consumatori care nu au semnat până acum un contract de furnizare de energie în piaţa concurenţială.

”Ei primesc în continuare energie electrică la preţuri reglementate, stabilite după nişte formule complicate, care vor creşte cu până la 85% de la 1 ianuarie 2022. Liberalizarea pieţei de energie ar fi trebuit să fie un lucru bun, prin care să ne putem alege furnizorul de energie şi gaze la cel mai bun preţ. Exact aşa cum facem deja cu furnizorii de telefonie mobilă sau internet. Însă, felul haotic şi total neprofesionist în care ministerul Energiei şi ANRE au gestionat liberalizarea pieţei de energie, în care nu au fost în stare să găsească un mecanism prin care oamenii să beneficieze de cea mai bună ofertă, ne-a adus într-o situaţie în care tot românii suferă”, a mai scris Prună.

Potrivit acesteia, românii au dreptul de a-şi alege furnizorul cu cel mai bun preţ la energie, nu trebuie să fie din nou păcăliţi să accepte preţuri mari.

”Soluţia corectă este aplicarea unei cote reduse de TVA de 5% pentru facturile la energie electrică şi după 31 martie, exact aşa cum am şi propus printr-un proiect de lege aflat pe circuitul parlamentar. Nu este singura, dar va avea un impact pozitiv direct şi imediat pentru consumatori, fără a crea distorsiuni. Iar soluţia pentru consumatorii care citesc această postare este, dacă nu v-aţi ales încă un furnizor de pe piaţa concurenţială, să o faceţi cât mai rapid”, a adăugat vicepreşedintele Camerei Deputaţilor.

Comenteaza cu profilul de FB
Reclame
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

Publicitate decathlon.ro

În Trend