Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Un mare mincinos: Constantin Panțurescu – Sculptorul Traian Duta i-a dezgheţat cu drujba mintea primarului ! 

Publicat

in

După ce ziarul nostru a atras atenția în repetate rânduri că suntem singurul oraș din România în care fantanile arteziene sunt pornite cu riscurile de rigoare la geruri de minus 20 grade și că asta nu seamănă deloc a spirit de bun gospodar, primarul Panțurescu și-a dat seama de grozăvie și a încercat să scoată cămașa mințind fără regret. Acesta a anunțat că, vezi Doamne, a fost ideea lui de a lăsa artezienele să înghețe bocnă iar instalațiile să fie în pericol de a fi deteriorate. Ba mai mult, învățat ca de obicei de vreun apropiat cu mintea bocnă, acesta a plusat în minciună susținând că totul a fost premeditat în scopul de a realiza niște sculpturi în gheață cu care să atragă în Curtea de Argeș turiștii. Probabil, acei greci care ar fi urmat să aducă milioane de chinezi în urbe… Da, e de râs, numai că Panțurescu a fost prins imediat cu minciuna și cu așa zisul său spirit gospodăresc care stă înghetat încă din vara anului trecut.

 

Ideea a fost de fapt a sculptorului Duță, după ce a văzut fântânile înghețate

Advertisements

Așadar nu a fost nimic premeditat cum mințea Panțurescu iar ideea a aparţinut artistului Traian Duţǎ care şi-a dat seama la ce pericol este expusǎ fântâna din cauza blocului de gheaţǎ. A fost si motivul pentru care artistul s-a pus pe treabă. Douǎ zile de muncǎ la sfârşitul sǎptǎmânii trecute, au transformat un bloc de gheaţǎ format pe fântâna artezianǎ din faţa primǎriei, într-o sculpturǎ în gheaţǎ, marca Traian Duţǎ.  Ideea îi aparţine în totalitate cunoscutului artist argeşean care mergând zilele trecute pe stradă și  vǎzând blocul de gheaţǎ, şi-a dat seama cât de dǎunǎtor ar putea fi acesta fântânii, mai precis a bazei acesteia, lucrare care, de altfel, a fost fǎcutǎ, în urmǎ cu ani buni de zile, tot de Traian Duţǎ şi oferitǎ cadou primarului de la acea vreme, Gheorghe Ghigheanu. « Treceam pe aici şi am vǎzut blocul de geahţǎ. Vǎ daţi seama cǎ acesta apasǎ pe lucrarea de jos şi o poate strica. M-am gândit cǎ dacǎ îl sculptǎm mai scade volumul de gheaţǎ… Le-am spus celor din conducerea oraşului şi au fost de acord. Sper cǎ a ieşi ceva frumos, e un vultur… Am lucrat foarte atent tocmai pentru a nu strica fântâna… » a declarat Traian Duţǎ redactorilor PROFIT. De asemenea, acesta a punctat faptul cǎ pentru fântâna şi blocul de gheaţǎ de la Fântâna lui Manole nu s-a purtat nici o discuţie şi, cel puţin deocamdatǎ în nici un caz nu va fi sculptat. Aşadar, felicitǎri maestrului Duţǎ care, pentru a-şi proteja o operǎ mai veche, a reuşit sǎ spele imaginea autoritǎţilor locale care lǎsaserǎ fântânile arteziene sǎ meargǎ la -20 de grade, punând în discuţie numai instalaţiile de apǎ ale acestora care ar avea sau nu de suferit, dar negândindu-se nici un moment cǎ, fântâna din faţa primǎriei, recent renovatǎ, ar putea întâmpina primǎvarǎ în mici bucǎţele de ciment şi vopsea şi nu aşa cum a fost proiectatǎ şi realizatǎ de maestrul Traian Duţǎ.

Comenteaza cu profilul de FB

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

ACTUAL

Viorel Cataramă: Considerăm că informațiile furnizate numai despre Covid și cu prioritate despre numărul de infectări sunt de natură să înfricoșeze populația

Publicat

in

De

Omul de afaceri Viorel Cataramă spune că  autoritățile anunță numai decesele cauzate de coronavirus, ca să sperie populația și să o determine să accepte dictatura.

„În România mor zilnic (ca medie) 650 de persoane.

Advertisements

Mișcarea Patriotilor Români (MPR) solicită Grupului de Comunicare Strategică să informeze populația zilnic despre cauza tuturor acestor decese.

Considerăm că informațiile furnizate numai despre Covid și cu prioritate despre numărul de infectări sunt de natură să înfricoșeze populația pentru a o determina să tolereze dictatura politico-medicala și implicit, suspendarea libertăților!

De asemenea, în țara noastră mor zilnic 27 de persoane ca urmare a unor boli infecțioase (nonCovid), un număr mai mare decât decesele raportate Covid! Cerem explicații pentru această situație.

MPR nu contestă existența virusului. Afirmăm însă cu tărie că limitarea drepturilor fundamentale nu este justificată, iar demolarea economică a țării este o eroare politică enormă!”, scrie Viorel Cataramă pe Facebook.

Vezi și: Marcel Vela vrea să scoată ‘Doi și-un sfert’ la vedere! Ordinul pe care îl pregătește

Apare o nouă taxă! Toți românii vor fi obligați să o achite

Mega-veste! Cum puteți intra în posesia a mii de lei

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Raed Arafat, despre infectarea vedetelor PRO TV: Dacă nu au respectat normele, au învățat pe pielea lor

Publicat

in

De

Conform informațiilor oferite de PRO TV, mai mulți jurnaliști ai postului de televiziune au fost infectați cu coronavirus. Se pare că și Andreea Esca se află în aceeași situație, virusul fiind luat de la o petrecere la care a participat, alături de zeci de persoane, la malul mării, unde nu a purtat mască de protecție și nici nu a respectat distanțarea socială.

”Nu comentez persoanele. Dacă nu au respectat normele, au învățat pe pielea lor. Nu știu ce s-a întâmplat acolo, nu știu dacă poliția a aflat. Dacă a aflat, poliția va lua măsuri. Va fi amendat organizatorul.”, a spus Raed Arafat, luni seara, la TVR 1, în emisiunea lui Ionuț Cristache.

Advertisements

Vezi și

Marcel Vela vrea să scoată ‘Doi și-un sfert’ la vedere! Ordinul pe care îl pregătește

Apare o nouă taxă! Toți românii vor fi obligați să o achite

Mega-veste! Cum puteți intra în posesia a mii de lei

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Advertisements

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend