Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Un local din Cluj a impresionat presa din întreaga lume: Netflix vrea să filmeze aici un serial / VIDEO

Publicat

in

Unul dintre cele mai impresionante localuri din Cluj a devenit locuinţă. Pentru 1.000 de euro se poate locui o lună în lumea fantastică creată de designeri. Netflix vrea să filmeze aici un serial, conform Mediafax.

Localul din Cluj care a impresionat presa din întreaga lume ani la rând prin elementele de design steampunk & fantasy s-a transformat, dar nu oricum.

Advertisements

Restaurantul s-a transformat într-un apartament de poveste, iar designul lui vrea să ne facă să înţelegem condiţia omului contemporan.

Tăriceanu compară redeschiderea teraselor cu o pildă: ‘Dacă înlocuim rabinul cu Guvernul Meu?’

„Nişte artişi în colaborare cu Netflix vor să filmeze un serial. Consideră că e ceva inovativ, că nu vezi zilnic aşa apartamente”, a spus Adrian Lazăr, agent imobiliar.

Nu e de mirare. Odată ce trecdm pragul localului, simţim că păşim într-o altă lume, a imaginarului.

Pentru 1.000 de euro pe lună putem oricând să numim acest loc acasă.

„Este un şir de evenimente mitologice. Începutul condiţiei omului până în momentul în care se pierde, evadează”, explică Adrian Lazăr.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Click si comenteaza

You must be logged in to post a comment Login

Lasa un comentariu

NATIONAL

Antrenamente cu aeronave militare pentru Ziua Aviației și a Forțelor Aeriene, de marți până joi

Publicat

in

De

Începând de marți până joi, începând cu ora 10.00, în zona Monumentului Eroilor Aerului din Piaţa Aviatorilor, vor avea loc antrenamente cu aeronavele militare care vor participa la evenimentul marcant al Forțelor Aeriene Române, potrivit MApN, anunță MEDIAFAX.

Cu ocazia sărbătorii Zilei Aviaţiei Române şi a Forţelor Aeriene, în 20 iulie, începând cu ora 10.00, la Monumentul Eroilor Aerului din Piaţa Aviatorilor, se va desfăşura o ceremonie militară şi religioasă cu depuneri de coroane de flori în memoria eroilor aviatori.

Advertisements

Citește și: EXCLUSIV Atenție, Marcel Vela! Brigada Specială de Intervenție a Jandarmeriei vinde halate de protecție, pe Olx

„Monumentul va fi survolat de aeronave militare din dotarea Forţelor Aeriene Române, Ministerului Afacerilor Interne, Serviciului Român de Informaţii, aeronave civile din dotarea Şcolii Superioare de Aviaţie Civilă și Aeroclubului României din subordinea Ministerului Transporturilor, o aeronavă de transport pasageri din dotarea Tarom, aeronavele echipei independente de acrobație aeriană Iacării Acrobați, precum și aeronave civile din dotarea Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare Aerospațială Elie Carafoli”, potrivit Ministerului Apărării Naționale (MApN).

Pe timpul ceremoniei vor evolua aproximativ 15 aeronave militare ale Forțelor Aeriene Române de tip F-16 Fighting Falcon, C-130 Hercules, C-27J Spartan, IAR-330 Puma, IAR-99 Standard, IAR-99 Şoim, 3 elicoptere tip Mi-17 și EC-135, o aeronavă Cessna VC-560 aparţinând Ministerului Afacerilor Interne, trei elicoptere IAR-330 Puma ale Serviciului Român de Informaţii, o aeronavă Tecnam 2006 și o aeronavă Piper Seneca V aparținând Şcolii Superioare de Aviaţie Civilă, două aeronave BN-2A Islander și o aeronavă Beechcraft King Air 90 aparținând Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare Aerospațială Elie Carafoli, o aeronavă B737 aparținând Tarom, trei aeronave tip IAK- 52 aparţinând echipei independente de acrobație aeriană din România, cinci aeronave Extra 300 aparținând Aeroclubului României.

Citește și: Monica Anisie: ‘Unii elevi vor fi la școală și alții vor urmări cursurile în sistem online, urmând să facă rocada în funcție de situația epidemiologică’

Ceremonia va fi organizată în format restrâns, cu respectarea limitărilor impuse pentru prevenirea și combaterea noului coronavirus.

Ziua Aviaţiei Române şi a Forţelor Aeriene este sărbătorită, în fiecare an, la 20 iulie, când este prăznuit Sfântul Proroc Ilie Tesviteanul, ocrotitorul spiritual al piloților. La 17 iunie, în urmă cu 110 ani, Aurel Vlaicu efectua primul zbor complet cu un aeroplan de concepţie proprie pe teritoriul ţării noastre.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

FOTO Mai multe vagoane de tren au luat foc, în București

Publicat

in

De

Un incendiu s-a produs, luni seară, la două vagoane de tren, dezafectate, trase pe o linie secundară din halta Prunaru, aflată la marginea Capitalei.

Pompierii acționează cu 3 autospeciale de stingere, SMURD și un echipaj de descarcerare. Nu sunt persoane rănite.

Advertisements

„Nu sunt persoane rănite. Incendiul a fost localizat. Au ars două vagoane care se aflau pe o linie secundară. Fumul degajat nu a pus în pericol populația din zonă”, potrivit ISUBIF.

Citește și: EXCLUSIV Atenție, Marcel Vela! Brigada Specială de Intervenție a Jandarmeriei vinde halate de protecție, pe Olx .

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Advertisements

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend