Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Un important lider politic îi cere demisia lui Florin Cîțu și lui Vlad Voiculescu

Avatar

Publicat

in

sursa foto:  newstrack.ro

    Cătălin Motea

  • 29.01.2021

Președintele PNȚCD, Aurelian Pavelescu, a lansat un atac extrem de dur la adresa Guvernului și cere demisia prim-ministrului Florin Cîțu și a ministrului Sănătății Vlad Voiculescu.

”DEMISIA, CÎȚU ȘI VOICULESCU! LA PUȘCĂRIE STREINU-CERCEL? LA VOI NU SE PUNE, LA VOI POT SĂ ARDĂ OAMENI?

La Matei Balș o nouă tragedie, după focul de la spitalul județean Neamț și, mai ales, după Colectiv. Deosebirea? Cine era la guvernare.

Când a fost la guvernare ciuma roșie, s-a declanșat jihadul, zeci de mii de #rezist pe stradă, să dea foc guvernului, în frunte cu Iohannis. Ponta și-a dat demisia, cum știm, declarând că a avut informații că era pregătită luarea cu asalt a clădirii guvernului. Toată mass-media a fost în delir, ca și internetul, să scoată lumea în stradă, care-a și ieșit! Au urmat imediat dosare penale și arestări.

A fost pus și un nou guvern, cu replica istorică a lui Iohannis ”trebuia să moară oameni”.

Când au venit ei la guvernare, nimic. Nicio responsabilitate politică. E de vină țara, poporul și ghinionul. Nici UE nu mai zice de MCV, GRECO și… corupție. Avem doi peneliști, primarul Mihai Chirică și președintele CJ Costel Alexe, primul trimis în judecată, celălalt urmărit penal pentru corupție: nimeni nu vorbește și sunt în continuare pe funcții, nu mai e cazul de… ”penali” și ”fără penali în funcții publice”. Acum e cu prezumția de nevinovăție. Acum și UE e tot cu prezumția.

Toate astea se știu foarte bine. Marea problemă este alta: majoritatea românilor a fost de acord, este și astăzi. Și votează cum trebuie, pentru președintele, guvernul, parlamentul ”meu”. Salariile, pensiile, alocațiile sunt înghețate, fiind încălcate legile, dispar sute de mii de afaceri, țara se prăbușește, dar lumea votează cu ei, fac majorități.

Bravo lor! Proteste în stradă? Ce vorbiți, bre? Alegerile sunt peste 4 ani, așa zice Constituția, la loc comanda! Peste 4 tot cu ei votați?, a scris Aurelian Pavelescu pe Facebook

SHARE

COMENTEAZĂ

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Radu Cristescu îi atacă extrem de dur pe Raed Arafat și pe Vlad Voiculescu: ‘Pe ascuns, noaptea, ca hoții și idioții. Bată-v-ar Dumnezeu să vă bată, păgânilor și sălbaticilor’

Avatar

Publicat

in

De

Deputatul PSD Radu Cristescu îi avetizează pe șeful DSU Raed Arafat și pe ministrul Sănătații Vlad Voiculescu, ”românii îi vor lua în furci pe acești idioți criminali, care scuipă pe sănătatea, viața și demnitatea umană!”.

”Opriți sălbăticia nazistoidă din spitale!

Sălbăticia șocantă de la Spitalul Foișor arată încă o dată ce sub-oameni animalizați conduc România.

Arafat și Voiculescu, cei doi vătafi-fuhreri ai sistemului medical, tratează spitalele ca pe niște lagăre de concentrare naziste.

Peste noapte, cei doi călăi în costum aruncă afară bolnavii operați, ca să elibereze astfel paturile pentru aberantele lor planuri anti-pandemice, clocite în mințile bolnave ale cretinilor liberalo-useriști. Pe ascuns, noaptea, ca hoții și idioții!

Bată-v-ar Dumnezeu să vă bată, păgânilor și sălbaticilor, nici măcar înainte de Paști nu vă opriți din idioțeniile voastre criminale!

Aceste animale sălbatice în costum trebuie să plece imediat din funcții! Altfel, românii îi vor lua în furci pe acești idioți criminali, care scuipă pe sănătatea, viața și demnitatea umană!”, a scris Radu Cristescu pe Facebook

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Scandalos! USR PLUS îl acoperă pe Vlad Voiculescu în cazul incidentului de la Spitalului Foișor: ‘Directorul ASSMB și managerul Spitalului Foișor trebuie demiși’

Avatar

Publicat

in

De

USR PLUS consideră că directorul Administraţiei Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti şi managerul Spitalului Foişor trebuie demişi, pentru că sunt vinovaţi de modul „inacceptabil” în care a fost gestionat transferul pacienţilor.

„Directorul ASSMB şi managerul Spitalului Foişor trebuie să plece! Modul în care a fost gestionat transferul pacienţilor de la Spitalul Foişor este inacceptabil. Managerul spitalului a blocat formalităţile pentru transformarea Spitalului Foişor în spital COVID-19 şi prin asta a întârziat nepermis de mult transferul pacienţilor. Directorul ASSMB şi managerul Spitalului Foişor trebuie demişi. Spitalul Foişor aparţine de Primăria Bucureşti, în subordinea directă a ASSMB, o structură a primăriei condusă şi acum de oamenii numiţi fără concurs de fostul primar PSD Gabriela Firea”, transmite USR PLUS.

Potrivit sursei citate, consilierii generali USR PLUS au început evaluarea spitalelor din subordinea Primăriei Capitalei încă de anul trecut, iar rezultatul este că aceste spitale sunt „conduse dezastruos”, „sunt pline de cazuri de corupţie, furt din bani publici”.

„Viceprimarul USR PLUS, dr. Horia Tomescu, a cerut în repetate rânduri demiterea oamenilor numiţi de doamna Gabriela Firea şi reforma sistemului prin lansarea de concursuri transparente pentru funcţiile de conducere a spitalelor. Până acum, însă, toate încercările USR PLUS de a reforma spitalele bucureştene au fost blocate. Viceprimarul Horia Tomescu nu a primit nici până la acest moment atribuţiile prevăzute în protocolul preelectoral care permit începerea reformei”, precizează USR PLUS.

„Pentru a preveni astfel de cazuri pe viitor, cerem încă o dată ceea ce am cerut de la începutul mandatului: demiterea directorului ASSMB şi efectuarea de concursuri corecte, transparente şi accesibile tuturor pentru funcţiile de conducere a spitalelor care aparţin de Primăria Bucureşti”, a declarat Horia Tomescu.

USR PLUS menţionează că oamenii puşi de Gabriela Firea, „fie din incompetenţă, fie din rea voinţă”, vor continua „dezastrul din sistem”.

„Costurile amânării în continuare a reformei sunt plătite în primul rând de pacienţii vulnerabili. Lucrul acesta este inacceptabil. Cerem, aşadar, de urgenţă, primarului general al Capitalei Nicuşor Dan: demiterea directorului Spitalului Foişor, demiterea directorului ASSMB, deblocarea reformelor în spitalele care aparţin de Primăria Bucureşti prin împuternicirea viceprimarului dr. Horia Tomescu pentru a începe reforma”, se mai arată în comunicat, notează agerpres.ro

Citește și: 

Ordinul privind evacuarea Spitalului Foișor a fost avizat de Vlad Voiculescu! (document)

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend