Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Un fost star NBA donează 10 milioane de măşti oraşului New York

Publicat

in

Stephon Marbury, fost jucător din NBA, a anunţat că a ajuns la un acord cu un producător chinez pentru furnizarea a 10 milioane de măşti pentru oraşul New York, potrivit news.ro.

Potrivit New York Post, Marbury a declarat că fiecare mască îl costă 2,75 dolari, o sumă de cel puţin două ori mai mică decât cea cerută de firmele care comercializează acelaşi tip de măşti în New York.

El a precizat că i-a venit ideea de a cumpăra măşti pentru New York atunci când a aflat că nu există suficiente pentru cadrele medicale şi că autorităţile cumpără măşti la preţuri foarte mari.

“Până la urmă sunt din Brooklyn. Este o cauză dragă inimii mele. Am familia aici, în Coney Island, multe rude afectate de asta, aşa că ştiu cât de important este pentru oameni să aibă măşti în această perioadă”, a explicat fostul sportiv.

Stephen Marbury, în vârstă 43 de ani, este în prezent antrenorul echipei chineze Royal Fighters.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Click si comenteaza

You must be logged in to post a comment Login

Lasa un comentariu

NATIONAL

HealthMin Tataru: COVID-19 serious cases are less and less, community transmission is low

Publicat

in

De

Health Minister Nelu Tataru said Tuesday evening on TVR1 that we are on a downward slope of illness with COVID -19, also noting that there are fewer and fewer serious cases, just as community transmission of the virus is low, and the number of tests carried out throughout the country has decreased.

„We are on a downward slope, with a smaller and smaller number of new cases from day to day. We’ve had about 200 cases in intensive care for four to five weeks. Serious cases are less and less, those that sit on mechanical ventilation,” Tataru said.

He added that community transmission is low in the last period, with outbreaks in the medical corps, in old people’s homes, in institutions with neuropsychic patients, among the social workers”.

„We are on a low community transmission in the last period. I’m also looking at the remaining day-to-day tests. If we used to have 2,000-3,000 tests that were left unworked, now we have 826 tests from day to day in the whole country,” minister Nelu Tataru concluded.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Ministrul Economiei din Germania trage un semnal de alarmă: cel mai grav declin de după Al Doilea Război Mondoioal

Publicat

in

De

Contracţia economiei Germaniei din acest an ar putea fi peste aşteptările iniţiale, a declarat marţi ministrul Economiei, Peter Altmaier, transmite Reuters.

Citește și: VERDICT POLITIC cu Dana Budeanu, episodul 67: Să ne trezim dracului la realitate! Nu mai vin banii!

Cele mai recente estimări ale guvernului anticipează că cea mai mare economie  din Europa va scădea cu 6,3% în acest an, ceea ce ar fi cel mai grav declin consemnat după cel de-al Doilea Război Mondial. Motivul acestei contracţii a PIB este pandemia de coronavirus, care a paralizat luni de zile mari părţi din economie, informează News.ro.

”Nu exclud ca declinul să fie mai mare”, a declarat Altmaier la un forum de afaceri găzduit de Bitkom, asociaţia industrială a sectorului tehnologiei.

Şi Franţa şi-a revizuit marţi estimarea referitoare la evoluţia din acest an a economiei. Ministrul francez de Finanţe Bruno Le Maire a anticipat că economia franceză se va contracta cu 11% în acest an, din cauza crizei coronavirusului şi a restricţiilor impuse de autorităţi pentru a ţine sub control răspândirea bolii.

Parisul anticipa anterior că economia franceză va înregistra în acest an un declin de 8%.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

PITEȘTI

Publicitate
Publicitate

Mioveni

În Trend