Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Un fost si un actual primar, implicați în accidente ! Pendiuc a rămas fără permis

Avatar

Publicat

in

A fost ziua accidentelor in care au fost implicati oameni cunoscuti ! Astfel,  actualul primar al comunei Bascov, Gheorghe Stancu, a fost primul implicat intr-un accident. La scurt timp, pe DN 73, Mărăcineni. a venit tandul fostului primar al Pitestiului, Tudor Pendiuc. In acest caz, două autoturisme au fost implicate, iar fostul primar, aflat la volanul uneia dintre acestea, a fost rănit. Conform primelor investigații, acesta ar fi suferit răni ușoare care nu îi pun în pericol viața. Totusi, anchtea politistilor, a stabilit că Tudor Pendiuc nu ar fi respectat semnificația indicatorului cedează trecerea, în timp ce se deplasa din direcția Budeasa către Câmpulung. Pendiuc ar fi pătruns în intersecție pe DN 73 și a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus regulamentar de un șofer de 36 de ani, din Pitești, care se deplasa din direcția Câmpulung spre Pitești. Motiv pentru care fostul primar al Piteștiului a rămas fără permis pentru 60 de zile și a fost sancționat contravențional. Tudor Pendiuc a refuzat transportul la spital, primind îngrijiri medicale la fața locului.

 

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Europa revine la viata

Avatar

Publicat

in

Toate tarile europene renunta, treptat, la restrictii, pe fondul scaderii numarului de infectari cu SARS-CoV-2. In Franta, are loc marea redeschidere, dupa luni de zile de carantina, in care restaurantele, cafenelele si magazinele ne-esentiale au fost inchise. In Austria, se reiau activitatile sportive in interior, dar in anumite conditii: toate persoanele care vin trebuie sa aiba test negativ sau dovada vaccinarii. Si Italia renunta la unele restrictii si, in plus, pentru a stimula turismul, a eliminat obligativitatea carantinei pentru cetatenii veniti din tarile Uniunii Europene. Detalii despre ce masuri se iau la nivel european pentru revenirea la normalitate gasiti aici https://newsin.ro/europa-noi-pasi-spre-normalitate/

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, atrage atenția: ‘Măsurile de relaxare trebuie luate treptat’

Avatar

Publicat

in

De

Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, a precizat că susține ca măsurile de relaxare să fie luate treptat ”pentru a putea evalua impactul fiecărei măsuri din acest pachet asupra evoluției pandemiei”.

„Eu susţin că pentru cazurile şi situaţiile în care există risc redus, risc care este documentat de către medicul de medicina a muncii, se pot lua astfel de măsuri, precum limitarea purtării măştii în interior. Dar, de asemenea, susţin că măsurile de relaxare trebuie luate treptat, aşa încât fiecare dintre măsurile de relaxare să poată fi evaluată ca impact avut asupra incidenţei”, a spus Mihăilă la Palatul Parlamentului, întrebată dacă recomandă ca angajaţii dintr-un birou în care sunt toţi vaccinaţi să îşi dea jos masca.

Ea a adăugat că în acest moment, conform datelor privitoare la incidenţa cazurilor noi de COVID, „suntem într-o perioadă în care evoluţia pandemiei ne permite să avem măsuri de relaxare”.

„Nu s-a întâmplat să luăm măsuri de relaxare totală. Aşa cum prevede şi hotărârea de Guvern şi hotărârea CNSU, aceste măsuri sunt treptate, tocmai pentru a putea evalua impactul fiecărei măsuri din acest pachet asupra evoluţiei pandemiei”, a afirmat Mihăilă, informează agerpres.ro.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend