Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Un elev de 17 ani din Pitesti s-a spanzurat in padurea Trivale

Avatar

Publicat

in

Un adolescent de 17 ani din Piteşti a fost găsit mort, în noaptea de joi spre vineri, spânzurat în pădurea Trivale, la faţa locului nefiind găsit niciun bilet prin care băiatul să-şi motiveze gestul, cu atât mai mult cu cât acesta nu ar fi avut, potrivit rudelor, niciun motiv să-şi ia viaţa.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Argeş, adolescentul găsit mort, care era singur la părinţi, nu a lăsat niciun mesaj de adio, iar rudele spun că gestul său este cu atât mai inexplicabil cu cât era cunoscut ca fiind un băiat liniştit, care nu era în conflict cu nimeni.

Publicitate

Băiatul spânzurat a fost văzut de un bărbat care a scurtat drumul spre casă, la câteva sute de metri, prin pădurea Trivale.

“L-am văzut şi m-am îngrozit, apoi am alergat după cineva de aici de aproape, pe care l-am chemat ca să-i arăt grozăvia. Am sunat la 112, dar medicii sosiţi la faţa locului nu au mai avut ce face pentru tânărul mort de cel puţin zece ore, aşa au zis medicii”, a declarat bărbatul care l-a găsit mort pe tânăr.

Criminaliştii au delimitat zona şi au început o anchetă, iar după ce i-au găsit actele adolescentului au anunţat familia.

Singurul care a ajuns la locul unde tânărul s-a spânzurat a fost unchiul său, care nu-şi explică de ce băiatul, un tânăr de 17 ani, elev la un liceu din Piteşti căruia nu-i lipsea nimic şi care avea toată viaţa înainte, a recurs la acest gest.

“Secţia 2 Poliţie a fost sesizată că în timp ce se plimba prin pădurea Trivale, zona Cimitirului din Găvana III, a observat un bărbat spânzurat de un copac. La faţa locului s-a deplasat echipa operativă, ocazie cu care, în urma examinării cadavrului, nu s-au constatat urme de violenţă, în afara şanţului traumatic de la nivelul extremitătii cervicale, acesta fiind identificat în persoana lui F.F.V., de 17 ani, din Piteşti,dispărut de la domiciliu din data de 27 iunie”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Argeş, comisar şef Dănuţ Dinu.

Trupul neînsufleţit al adolescentului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală din Piteşti, unde va fi supus necropsiei pentru a se stabili cauza morţii, iar poliţiştii continuă cercetările în acest caz.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Doliu în presă ! A murit un cunoscut jurnalist muscelean

Avatar

Publicat

in

De

Este doliu în presa din România! Un jurnalist important, argeșean la origini, a murit la 67 de ani. Sorin Burtea și-a legat o bună parte a carierei de Televiziunea Națională.

De altfel, acesta a devenit celebru chiar pentru emisiunile de la TVR. Născut în 1953, pe data de 28 aprilie, la Câmpulung Muscel, Burtea a fost absolvent al Facultăţii de Ziaristică a Universităţii din Bucureşti.

Publicitate

A început colaborarea cu Radio-Televiziunea, în perioada 1976-1980, ca student practicant, timp în care a realizat sute de reportaje şi emisiuni economico-sociale la radio.

În anul 1980, Sorin Burtea a fost angajat în Televiziunea Română. A reușit să coordoneze emisiuni importante, emisiuni care au scris istorie la TVR.

Burtea a fost un adevărat mentor pentru “Reflector”, “Economia încotro?”, “Studioul economic”, “Ziua de mâine”, emisiuni care au avut audiențe foarte mari.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Nelu Tătaru: Nu vrem să devenim un stat poliţienesc. Sunt reguli care trebuie respectate de noi toţi

Avatar

Publicat

in

De

„Dacă ne uităm la ultimele trei zile, avem o staţionare ca număr de cazuri, dar să nu ne amăgim. Suntem într-un moment în care gestionăm în spital numărul de cazuri atât cele uşoare, cât şi cele severe şi grave care merg spre ATI.

Acest moment este un moment decesiv, dar problema nu se tranşează în spitale. Se tranşează în acea transmitere comunitară. Dacă acea transmitere comunitară rămâne accentuată, vom avea un număr de cazuri care vin peste unităţile spitaliceşti şi gestinoarea acestora va fi din ce în cea mai grea, mai ales pentru secţiile de terapie intensivă”, a declarat Nelu Tătaru la TVR.

Publicitate

Ministrul Sănătăţii a avertizat că „nu suntem în scădere.

„Suntem pe acel trend crescător, dar scăzând ca intensitate a creşterii de numărului de cazuri de la o zi la alta. Nu suntem în scădere. Suntem în momentul în care dacă respectăm în următoarele săptămâni anumite reguli, putem să ajungem la un platou”, a menţionat Tătaru.

Ministrul Sănătăţii a explicat că şi-ar dori ca „să se stabilească la 1.200-1.300, dar s-ar putea stabili la 1.500 (de infecţii cu COVID-19). Asta ar înseamna în următoarele 10 zile încă 300 de cazuri la Terapie Intensivă”.

De asemenea, Tătaru a amintit că ţări precum Spania, Cipru, Italia şi Franţa au introdus obligativitatea purtării măştii în locurile în care nu poate fi păstrată distanţarea.

„Nu suntem noi cei care iau asemenea măsuri, numai în alte ţări aceste lucruri se respectă. La noi mai trebuie să gândim un pic cum putem să impunem aceste soluţii.

Nu vrem să devenim un stat poliţienesc. Sunt reguli care trebuie respectate de noi toţi, în condiţiile în care suntem obligaţi să impunem nişte restricţii, suntem obligaţi să impunem respectarea acestor restricţii”, a spus Tătaru.

Ministrul Sănătăţii a menţionat că „o parte dintre concetăţenii noştri nu au înţeles nimic”.

„Ne-am bucurat prematur la începutul lunii iunie când aveam 120-130 de cazuri pe zi.  (…) Dacă se respectă regulile, putem să scădem sub 1.000. Gândiţi-vă că este problemă care trebuie să participe toţi factorii, nu numai corpul medical, nu numai minisrul Sănătăţii, nu numai Guvernul”, a conchis ministrul Sănătăţii.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend