Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Un elev a anunțat stări de anxietate la sesiunea specială de Bacalaureat din cauza fricii de a nu avea Coronavirus.

Avatar

Publicat

in

Un candidat care a participat la sesiunea specială de Bacalaureat a anunțat că s-a confruntat cu stări de anxietate provocate de frica care a pus stăpânire pe acesta.

Dan este unul dintre cei 12 elevi din Capitală care astăzi a participat la sesiunea specială a Bacalaureatului. Acesta a povestit pentru Mediafax că s-a confruntat cu stări de anxietate, fiindu-i teamă să nu fie infectat cu virusul COVID-19, dar și să nu îi infecteze pe cei din familia sa.

Publicitate

Acesta a ratat prima etapă a Bacalaureatului din cauza virusului, fiind suspect de infecție cu COVID-19, fapt ce i-a dat emoții foarte mari. La examenul de astăzi nu a venit singur, ci însoțit de prietenul său, Tibi, care l-a așteptat în fața liceului.

„Am avut stări febrile, greaţă, vărsături, stări de anxietate foarte, foarte mari. Am fost foarte nervos perioada aceasta. M-am certat şi cu părinţii, şi cu prietenii. În primul rând mi-a fost frică să nu am acest virus, să nu îi infectez pe părinţii mei, pe fraţii mei. Sunt sportiv de performanţă şi îmi doream foarte tare să încep antrenamentele şi acest virus m-a afectat. Dar am avut noroc cu prietenul meu, Tiberiu, care a fost lângă mine, m-a susţinut”, a spus Dan.

La proba de Limba și Literatura Română, de luni, au participat 141 de liceeni. Aceasta este sesiunea special organizată pentru elevii care au stat în izolare, carantină sau au avut febra peste 37,3 în prima etapă.

Foto: GdS

Comenteaza cu profilul de FB

Redactor-colaborator, jurnalist și totodată cel mai tânăr din echipa PROFIT, dar pregătit să demonstrez că îmi doresc să avansez în acest domeniu și să devin cea mai bună versiune a mea.

ACTUAL

Traian Băsescu îl desființează pe Tăriceanu: O să-i scot politica din cap!

Avatar

Publicat

in

De

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, a râs de anunțul făcut de Călin Popescu Tăriceanu, liderul ALDE, privind candidatura la Primăria Capitalei.

Băsescu a afirmat, la Digi24, că-l va bate de-o să-l snopească pe Tăriceanu și că o să-i scoată politica din cap.

Publicitate

„O să-l bat de-o să-l snopesc, pe el în mod special! O să-i scot politica din cap! N-a existat vreodată situația în care Călin Popescu Tăriceanu să obțină măcar un sfert de procent mai mult decât mine.

Inclusiv la ultimele europarlamentare la București, eu am fost cap de listă, el cap de listă, l-am bătut și la europarlamentare”, a declarat Traian Băsescu, conform Știripesurse.ro.

Vezi și

SURSE O altă versiune a uciderii lui Emi Pian! Cum ar fi început bătaia: ‘Ce-mi vorbești, mă, mie așa, în nas?’

Un cadru medical cerea șpăgi de mii de euro pentru falsificare de acte și angajări prin ‘pile’

Mare atenție! Amenda va fi majorată pentru această faptă

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Adrian Năstase, intervenție, în direct, la Antena 3: Se readuce în circuitul public un partid important

Avatar

Publicat

in

De

Fostul premier al României, Adrian Năstase, a intervenit, în direct, la Antena 3, vineri seara. Năstase a lăudat modul în care echipa de conducere a PSD a „reușit să scoată partidul de la reanimare după seria de înfrângeri.

Echipa actuală a încercat să scoată şi a reuşit să scoată partidul de la reanimare după seria de înfrângeri. Eu sunt un tip optimist, practic se readuce în circuitul public un partid important. Lucrul acesta este evident, iar programul politic anunţat astăzi, cu câteva dintre elementele pe care le-aţi observat, după părerea mea ar trebui să ne facă să fim optimişti în legătură cu direcţia în caare evoluează partidul şi probabil că Vasile Dâncu a avut o anumită contribuţie aici”, a spus fostul premier, într-o intervenție la Antena 3.

Publicitate

Adrian Năstase se bucură că s-a revenit la sugestia sa, anume la cea de patriotism economic.

M-am bucurat să găsesc acolo una dintre sugestiile mele mai vechi, din 2012, cea legată de patriotismul economic. Cred că este nevoie în momentul de faţă să trecem la un nou capitol în ceea ce priveşte zona economică. Este clar că intrăm într-o perioadă de competiţie, din punct de vedere economic, cu alte ţări, iar ideea patriotismului economic – nu e folosit termenul de naţionalism sau protecţionism – dar uitaţi-vă peste tot în lume că apar aceste accente pe care şi noi ar trebui să ni le asumăm„, a afirmat Năstase.

Vezi și

SURSE O altă versiune a uciderii lui Emi Pian! Cum ar fi început bătaia: ‘Ce-mi vorbești, mă, mie așa, în nas?’

Un cadru medical cerea șpăgi de mii de euro pentru falsificare de acte și angajări prin ‘pile’

Mare atenție! Amenda va fi majorată pentru această faptă

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend