Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Un doctor român, teorie nouă în privința coronavirusului: ‘Ar trebui să ne bucurăm să fie cât mai mulți infecați pe zi’

Publicat

in

Doctorul Răzvan Constantinescu, cel care de la bun început a criticat măsurile luate în privința coronavirusului, a afirmat că pe noi ar trebui să ne bucure să avem cât mai mulți infectați pe zi.

Potrivit lui Constantinescu, astfel, vom căpăta așa-zisa imunitate de turmă, pentru a nu le periclita sănătatea celor vulnerabili.

Noi ar trebui să ne bucurăm să fie cât mai mulți infectați în fiecare zi. Pe noi trebuie să ne preocupe doar cazurile grave, să nu cumva să avem cazuri grave, să nu cumva să avem creșteri ale deceselor.

Dar infectați, dintre care 90-95% sunt complet asimptomatici, ar trebui să avem cât mai mulți, pentru a se instala așa-numita imunitate de turmă și să scăpăm cât mai repede și de pericolul de a-i infecta noi pe cei vulnerabili – foarte în vârstă și cu comorbidități”, a afirmat Răzvan Constantinescu, într-un dialog cu Ion Cristoiu.

Nu cunoaște nimeni în România și cred că nici pe glob vreun pacient perfect sănătos, tânăr, care să fi murit de Covid. Nu există așa ceva”, a mai declarat medicul ieșean.

Vezi și Un doctor a răbufnit pe tema coronavirusului: Mă ofer voluntar să mă infectez. Astfel de virusuri nu prezintă pericol decât pentru categoriile cu risc maxim

La începutul pandemiei se oferea voluntar să se infecteze cu coronavirus

GRIPA PENTRU PROȘTII ISTERIZAȚI

Ca să-i lămuresc pe imbecilii care umblă cu chiloțeii pe nas prin aeroporturi, mă ofer voluntar să mă infectez cu virusul vieții. Să vadă și ei un medic nevaccinat ”antigripal” (o tâmpenie, având în vedere polimorfismul virusurilor gripale) care nu moare, frate, deși ”a susținut ciuma roșie” (!)
Prostovănimea lumii în care trăim nu pricepe nimic, se comportă ca o turmă, de aceea este ușor de manipulat. Ea nu poate înțelege că astfel de virusuri nu prezintă pericol vital decât pentru categoriile cu risc maxim: cirotici, neoplazici, vârste extreme, pacienți cu insuficiență cardiacă severă, BPOC, imunodeprimați (aș adăuga eu, și cei care s-au vaccinat aiurea pentru orice prostie).

Generația ”i-phone” poartă barbă și glezne goale, mască de pânză pe facies, urlă că vrea nu știu ce țară ca afară, iese la proteste în mod ovin, se vaccinează în draci ca să-și facă rost de vreo leucemie și apoi se plânge că statul nu face nimic pentru ei, nu îi pune biberonul. Mortalitatea gripei ”Covid-19” este de 2,4%, comparativ cu 2,1% cât a fost cea a epidemiei de gripă din 2018. Și atunci de ce vă isterizați, glezno-barbișoanelor?”, spunea, în februarie, Răzvan Constantinescu.

Vezi și

EXCLUSIV Adevărul a ieșit la suprafață: Răsturnare situație în cazul polițistului care a aplicat ‘Legea pumnului’! A recunoscut!

Jocurile dure făcute de Klaus Iohannis pentru debarcarea lui Ludovic Orban. Cine este vârful de lance din PNL

Cine sunt milionarii care și-au construit un palat în cartierul Primăverii, lângă reședința lui Klaus Iohannis

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

NATIONAL

Gheorghe Piperea descrie ceremonia de lansare a programului PNL: Seamănă cu adunările populare din Nurnberg din perioada 1933-1944

Publicat

in

De

Avocatul Gheorghe Piperea critică dur ceremonia organizată de PNL pentru lansarea programului de relansare economică. Asemănată de mulți internauți cu o înmormântare în stil american, ceremonia e descrisă de Piperea asttfel:

„În curtea unui restaurant, niște figuranți cu măști pe figură, fac o scenă de pantomimă chinezească. Este o reuniune de partid, la care participă și un președinte de țară (o țară a cărei Constituții interzice partizanatul politic al zisului președinte).

Constituția și deciziile CCR care nu le convin nu mai contează demult pentru acești figuranți, dar poate e bine să le atragă atenția cineva că:

– purtarea măștilor în aer liber nu e obligatorie;

– măștile pe care ni le-au impus nouă tuturor sunt, în proporție de 90%, neconforme și cu defecte*, deci numai unul din zece purtători de mască “de protecție” are șansa de a fi protejat de mască (șansă și mai redusă de precizarea de pe ambalajul fiecărei măști că nu oferă protecție contra coronavirusului); așadar, 9 din zece dintre acești figuranți de restaurant s-ar putea să fie asimptomatici, pe care Arafat ar putea să îi aresteze; medical, desigur;

– distanțarea aia perfect aliniată seamană cu alinierile perfecte de la adunările populare din Nurnberg din perioada 1933-1944; atenție că măna dreaptă dusă ipocrit la inimă poate fi ușor intinsă în față și orientată cu un “heil” către cer.

*constatare recentă a ANPC”, scrie Piperea pe Facebook.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Uniunea Europeană a cerut Rusiei să investigheze presupuse nereguli denunţate în referendumul pe tema modificării Constituţiei

Publicat

in

De

Uniunea Europeană a cerut, joi, Rusiei să investigheze presupuse nereguli denunţate în referendumul pe tema modificării Constituţiei, informează site-ul cotidianului Le Figaro potrivit Mediafax.

„Avem cunoştinţă că există reclamaţii privind nereguli”, a declarat joi Peter Stano, purtătorul de cuvânt al lui Josep Borrell, Înaltul reprezentant al Uniunii Europene pentru Afaceri Externe şi Politici de Securitate.

„Aşteptăm ca aceste reclamaţii să facă obiectul unei anchete adecvate, deoarece este vorba de nereguli grave”, a subliniat oficialul UE.

Potrivit rezultatelor finale, 77,92% dintre cetăţenii ruşi s-au pronunţat în favoarea reformelor constituţionale care i-ar putea permite preşedintelui Rusiei, Vladimir Putin, să rămână în funcţie până în anul 2036.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend