Conecteaza-te cu noi

Pitesti

Un consilier local vrea sa dea primaria Pitesti in judecata VEZI DE CE

Publicat

in

Consilierul local al PDL Mihail Tudor a anunţat joi că va da în judecată primăria Piteşti dacă nu i se răspunde în termen de maximum 10 zile la două interpelări. Ambele au fost depuse la Primăria Piteşti în noiembrie 2014, iar alesul susţine că nu a primit niciun răspuns. „Prima interpelare este legată de punerea în aplicare a regulamentului privind publicitatea stradală. Noi am adoptat un proiect de hotărâre în acest sens, dar văd că nu se respectă. Nu ar trebui să fie mijloace publicitare pe teatru, de exemplu, dar sunt. A doua intepelare este legată de o construcţie pe strada Vânătorii. Vreau să ştiu dacă se respectă planurile aprobate de Consiliul Local, dar tot nu mi s-a răspuns. Voi da în judecată primăria dacă în 10 zile nu primesc răspuns la cele două sesizări”, a spus Mihail Tudor.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

C-AȘA-I LEGEA ! În Argeș, 21 SUSPECȚI DE COVID au fost EXTERNAȚI LA CERERE din spital sau eliberați din carantină

Publicat

in

De

După ce CCR a stabilit ca internarea si carantina obligatorie nu pot să fie impuse prin ordin de ministru, cei suspecți de COVID 19 sau asimptomaticii testati pozitiv, au avut dreptul sa ceara externarea din spital sau părăsirea carantinei la cerere, pe propria semnătură. Potrivit informatiilor, in Argeș, până la această oră, nu mai putin de 21 argeseni care erau internati sau izolati in carantina au facut cerere pentru a părăsi spitalul sau locul de carantinare. Prefectul a confirmat acest lucru in jurul pranzalui, dar pentru 17 argeseni care figurau pana la acea ora in documentele oficiale. Acesta a precizat ca legea trebuie respectată în acord cu deciziile CCR și a punctat faptul ca toti cei care au fost eliberați din spital sau carantina, reprezinta un motiv de ingrijorare, chiar daca este vorba doar de persoane asimptomatice sau persoane cu forme usoare de infectie.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

NU MAI E DE JOACĂ! ÎNCĂ 58 COVIZI ÎN ARGEȘ – Spitalele pline, numărul infectaților COVID 19 rămâne ridicat în județ!

Publicat

in

De

Potrivit ultimei comunicări din partea Grupului de comunicare Strategică, în Argeș au fost înregistrate 1083 persoane infectate cu noul cornovirus, cu 53 mai mulți față de ziua precedentă.
Instituția Prefectului Argeș informează că situația epidemiologică din județ, conform datelor DSP, se prezintă după cum urmează:

-persoane aflate în carantină: 1;
-persoane aflate în izolare (anchetă epidemiologică): 152;
-persoane internate în spital: 393 (dintre care 8 la ATI);
-persoane vindecate: 284;
-persoane diagnosticate pozitiv: 1083;
-persoane decedate: 58.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend