Conecteaza-te cu noi

Pitesti

Un consilier local vrea sa dea primaria Pitesti in judecata VEZI DE CE

Avatar

Publicat

in

Consilierul local al PDL Mihail Tudor a anunţat joi că va da în judecată primăria Piteşti dacă nu i se răspunde în termen de maximum 10 zile la două interpelări. Ambele au fost depuse la Primăria Piteşti în noiembrie 2014, iar alesul susţine că nu a primit niciun răspuns. “Prima interpelare este legată de punerea în aplicare a regulamentului privind publicitatea stradală. Noi am adoptat un proiect de hotărâre în acest sens, dar văd că nu se respectă. Nu ar trebui să fie mijloace publicitare pe teatru, de exemplu, dar sunt. A doua intepelare este legată de o construcţie pe strada Vânătorii. Vreau să ştiu dacă se respectă planurile aprobate de Consiliul Local, dar tot nu mi s-a răspuns. Voi da în judecată primăria dacă în 10 zile nu primesc răspuns la cele două sesizări”, a spus Mihail Tudor.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Argeșul, fruntaș la COVID: 98 cazuri noi și 6 decese, în doar 24 de ore!

Avatar

Publicat

in

De

Potrivit ultimei informări oficiale a Grupului de Comunicare Strategică și a Prefecturii Argeș, în urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 1.309 cazuri noi de persoane infectate, dintre care 98 sunt din județul Argeș. Până astăzi, 5 august 2020, la nivelul țării noastre un număr de 2.521 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat iar în județul Argeș s-au înregistrat 6 noi decese în ultimele 24 de ore.

La nivel de Argeș, reprezentanții Instituției Prefectului Argeș informează că situația epidemiologică din județ, conform datelor DSP, se prezintă după cum urmează:

Publicitate

-persoane aflate în carantină: 0;
-persoane aflate în izolare (anchetă epidemiologică): 658;
-persoane externate la cerere: 448;
-persoane internate în spital: 561;
-persoane vindecate: 1153;
-persoane diagnosticate pozitiv: 3705;
-persoane decedate: 137.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Dan Manu promite: NU VOI CANDIDA LA ȘEFIA CJ ARGEȘ !

Avatar

Publicat

in

De

Prezent, astăzi , la conferinta de presă a CJ Argeș, preşedintele Dan Manu a ținut să anunțe, sub forma unei promisiuni, că nu va candida pentru un nou mandat la Consiliul Judeţean. Chestionat de jurnaliști, Dan Manu a recunoscut că a fost ofertat de mai multe partide, dar a decis să rămână un simplu social-democrat. Nu ne-a spus si care e prețul sau ce va primi in schimbul acestei intrari de moment in anonimat !

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend