Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Un consilier local de la Curtea de Argeş propune: Demisionǎm, de ce trebuie sa suporte omul de rand incompetenta noastra?

Avatar

Publicat

in

Declaraţia de ieri a consilierului local Stefan Dumitrache privind preluarea SC Aquaterm de cǎtre SC RAJA Constanţa un a rǎmas fǎrǎ ecou în rândul colegilor din cadrul consiliului local Curtea de Argeş. Deşi Stefan Dumitrache a vorbit în nume personal, spunând cǎ referitor la acest subiect se va lua o decizie comunǎ la nivel de partid, criticile au apǎrut imediat din partea celui mai vechi ales al Curţii de Argeş, Ion Serban.

„Am vazut ca sunt preocupari privind societatea de furnizare a apei si un consilier local PSD si-a dat cu parerea ca mai bine ar prelua RAJA aceasta activitate.Eu zic ca daca nu suntem in stare sa ne gospodarim singuri ,sa gestionam noi serviciile asa cum scrie la lege ar fi urmatoarele posibilitati: UNII SE POT MUTA LA CONSTANTA,NU MAI FACEM PARTE DIN CONDUCEREA ORASULUI SI DEMISIONAM, ADUCEM PE CEI DE LA CONSTANTA SA CONDUCA EI ORASUL .De ce trebuie sa suporte omul de rand incompetenta noastra , sa plateasca bani mai multi pe servicii si mai ales caci apa cade din munte pe noi? De ce omul de rand asteapta in statie motocarul ,in statie fiind noroi ,fiind ocupate de un aprozar ,si vara se sufoca de caldura?De ce trebuie ca locatarii de la blocuri sa suporte vara mirosul acela intepator al ghenelor de gunoi unde cainii isi fac jocul? Va spun eu de ce . Nu mai avem control asupra acestor servicii ,nu mai asculta nimeni de nimeni spunand ca au caiete de sarcini si contracte beton facute in graba si doar in interesul unor grupuri care vor fi aratate cetatenilor.EU NU VREAU SA SE INTAMPLE SI CU APA LA FEL SA DAU TELEFON LA CONSTANTA CA O TEAVA S-A SPART .DACA SE VA INTAMPLA EU IMI VOI DA DEMISIA DAR INAINTE DE ACEST GEST VOI LUPTA SI MA VOI ADRESA TUTUROR ORGANELOR COMPETENTE SA DESLUSEASCA ACEASTA ASOCIERE PENTRU A OCOLI O LICITATIE SI INCALCA O LEGE CARE PREVEDE CLAR :,,gestiunea directa se poate realiza numai prin intermediul unor operatori de drept public sau privat,art 28 alin2 si alin2^1din legea 51/2006 republicata astfel si in cazul nostru ,,societati reglementate de legea 31/90 cu capital integral al unitatilor administrativ- teritorialerespective. Ca sa intelegem mai bine conducera actuala nu merge pe gestiune directa catre Aquaterm spunand ca nu se poate ci ei vor sa mergem pe o asociere cu consiliul jud Constanta care aceia pot sa o dea in gestiune directa la RAJA.Noi nu avem licenta la apa pe care o furnizam in oras deoarece nu s-a dat curs la GESTIUNEA DIRECTA in baza careia ANRSC poate emite licenta. »

Comenteaza cu profilul de FB

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

ACTUAL

Video. Scenă de coșmar! Un polițist a fost lovit violent cu mașina: ‘Tentativă de omor’

Avatar

Publicat

in

De

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Atac fără precedent al lui Andrei Caramitru asupra lui Nicușor Dan: ‘Primarul Bucureștiului și-a schimbat numele. Acum e NicuȘiOrban’

Avatar

Publicat

in

De

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend