Conecteaza-te cu noi

Campulung

Un câmpulungean explică cum sunt păcăliţi clienţii de supermarketuri

Publicat

in

Un câmpulungean ne-a relatat modul în care clienţii unui supermarket, respectiv Billa, pot fi păcăliţi dacă nu verifică bonul de casă înainte de ieşirea din magazin.
„Am luat două caserole de ardei iute, la 1,99 lei una. După ce am plătit am văzut pe bon că am două caserole de ardei capia la 3,99 lei caserola, fără să fi luat ardei capia, ci doar două caserole de ardei iute, care împreună ar fi costat 3,98 lei. M-am întors la casă şi problema s-a rezolvat. Însă dacă nu mă uitam pe bon? Eram păcălit cu 4 lei? Nu cred că este normal aşa ceva! Mi s-a mai întâmplat să fie un preţ pe raft şi la casă să fie altul, fiindu-mi precizat că nu au avut timp sa facă modificările de preţ şi la raft, dar au fost deja operate în casa de marcat. Nu doresc decât să-i fac pe toţi atenţi la modul în care pot fi păcăliţi în supermarketurile din oraş. Chiar şi cu un leu doi, se adună.”, ne-a povestit câmpulungeanul.

bon casa (1) bon casa bon casa (3)

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

EXCLUSIV | PARANGHELIE-N PRIMĂRIE! Un ONG cu valențe MASONICE, petrecere de noapte în sediul primăriei Câmpulung

Publicat

in

  • A fost mobilizată si Poliția

Potrivit legislației actuale în vigoare, sediul unei primării este dedicat exclusiv activitatilor administrative sub coordonarea strictă a autorităților locale. Lucrul acesta se pare ca nu este cunoscut si la Câmpulung Muscel, acolo unde, sâmbătă seara, in data de 15 februarie, in sediul primăriei care, practic, ar fi trebuit sa fie inchis conform programului de functionare, a avut loc o paranghelie de zile mari cu toate ingredientele necesare , dar specifice unui restaurant de fițe, in nciun caz unui sediu administrativ al statului român. Așadar, sambătă seara pe inserat s-a dat startul pregătirilor. Au fost aduse oalele si platoruile cu mancaruri, a urmat muzica si instalatiile de sunet după care , usor, usor, usor, in acelasi sediul al primariei intrau, rand pe rând, invitatii de seamă ai urbei, ai judetului. La lăsarea întunericului s-a dat startul petrecerii cu cantec, dans, mancaruri si bauturi alese dar si cu ceremonii care amintesc de masonerie. Hopa, am pomenit de masonerie ? Sa spunem ca paranghelia a fost organziata de un ONG cu ramificatii la nivel mondial si asociat de cele mai multe ori cu masoneria, Lions Club.

Petrecerea de sâmbătă noaptea a fost organizata de Districtul 124 al Lions Club condus de Guvernatorul acestuia, musceleanul Dan Șain. La paranghelie a participat toata crema Muscelului printre care, alaturi de Dan Șain, au mai fost prezenti politicieni si oameni de afaceri precum Carmen-Victoria Bârloiu sau consilierul PNL Campulung Silviu Manescu, presedintele organizatiei LIONS CLUB Campulung – „Negru Vodă” sau alți masoni din zonă. Nu avem nimic nici cu masonii și nici cu ONG-uri la nvel mondial precum Lions Club dar, ne intrebam, de cand un ONG secular organizat in districte și finanțat la greu de mari oameni de afaceri ai lumii își organizeaza petrecerile private in sediul administrativ al unei primării și nu la un restaurant sau vreun salon privat dedicat evenimentelor ? Poate Primăria Câmpulung ne raspunde de ce a permis organizarea unei astfel de petreceri private nocturne in afara programului de functionare al institutiei, una in care se afla documente imprtante si baze de date care pot fi oricand afectate?


Cat despre Lions Clubs International (LCI), organizatorul petrecerii in primărie…. Aceasta este este o organizație non-politică seculară, care a luat naștere pe 7 iunie 1917, în Statele Unite ale Americii, la inițiativa omului de afaceri Melvin Jones. Lions Clubs International este cea mai mare organizație de servicii prin voluntariat din lume. Această organizație este reprezentată în peste 200 de țări având 842 districte cu peste 45.000 de cluburi și peste 1.300.000 de membri. În România Districtul 124 este format din 53 de cluburi în care activează peste 1.200 de membri. LIONS provine de la inițialele cuvintelor “Liberty, Intelligence, Our Nations Safety”. Sigla acestei organizații are ca element figurativ doi lei, unul ce privește cu mândrie spre activitatea din trecut, iar altul ce privește cu încredere activitatea viitoare a membrilor asociației.
Mai multe despre acest subiect si filmari exclusive, in emisiune CHESTIUNI ARZATOARE pe Super TV, luni 17 februarie, incepand cu ora 20:00.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

Campulung

Schelet uman descoperit în urma unor lucrări efectuate în incinta Spitalului Municipal Câmpulung

Publicat

in

În urma unor lucrări efectuate în incinta Spitalului Municipal Câmpulung,  acolo unde  se desfășoară proiectul de extindere a compartimentului Oncologie, s-a descoperit un schelet uman! Descoperirea a fost făcută, în urmă cu câteva săptămâni, de muncitorii din cadrul șantierului, fiind sesizate autoritățile.

Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz pentru a descoperi provenienţa şi vechimea oaselor.

Din primele cercetări s-a stabilit că oasele sunt într-o stare avansată de degradare și că este foarte greu să se stabilească identitatea scheletului.  Osemintele ar putea avea zeci de ani, cel puțin.

Foto: descriptiv.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend