Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Un bucureștean și-a înscenat propria răpire. Ce recompensă i-a cerut mamei sale

Publicat

in

Doi bărbați în vârstă de 35 de ani din București au fost reținuți vineri de polițiști, tinerii fiind cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de şantaj, respectiv instigare la şantaj, unul dintre aceştia înscenându-şi propria răpire, transmite Agerpres. Presupusa victima i-a trimis mamei sale poze cu el imobilizat și i-a cerut bani.

RăpireFoto: Dreamstime

Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti arată că la Secţia 19 Poliţie a fost primit un telefon de la o femeie, la numărul 112, cu privire la faptul că fiul său ar fi fost răpit de persoane necunoscute, primind de pe telefonul acestuia imagini cu el legat de mâini şi de picioare, fiindu-i solicitaţi 1.500 de euro pentru a-l elibera şi pentru a nu îi produce vătămări.

Sesizarea a fost preluată de poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale Sector 5, care au identificat adresa unde ar fi fost săvârşită fapta.

Înainte de momentul intervenţiei, bărbatul a sesizat prin 112 faptul că a fost lipsit de libertate, indicând o adresă, din Sectorul 5, unde se aflau mai multe persoane.

În urma administrării materialului probator, a reieşit faptul că fiul apelantei şi-a înscenat răpirea, cerându-i prietenului său să îl lege de mâini şi de picioare, după care să îl filmeze şi să pretindă de la mama sa 1.500 de euro, în schimbul eliberării sale, precizează reprezentanţii Poliţiei.

În cauză s-a dispus reţinerea celor doi bărbaţi, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de şantaj, respectiv instigare la şantaj, urmând a fi prezentaţi magistraţilor cu propunere legală.

Acţiunea a avut sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române. (Sursă foto articol Dreamstime)

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

NATIONAL

Selecționerul Franței dă vina pe FIFA pentru eliminarea rușinoasă de la Cupa Mondială U20

Publicat

in

Franța a fost eliminată încă din faza grupelor de la Cupa Mondială U20, iar selecționerul Les Bleuets a dat vina pe FIFA după ce echipa sa a fost învinsă de Coreea de Sud și Gambia.

Franta, invinsa de Gambia la Cupa Mondiala U20Foto: TELAM / Xinhua News / Profimedia

Franța nu s-a putut baza pe 33 de jucători la Cupa Mondială U20

Landry Chauvin a spus că FIFA este vinovată pentru această eliminare, având în vedere că această competiţie s-a desfăşurat în afara datelor în care cluburile erau obligate să îşi pună la dispoziţie tinerii internaţionali.

„Am irosit mai multă energie înainte de Cupa Mondială decât în timpul ei, încercând să formez o echipă.

Nu dau vina pe cluburi, care sunt în dreptul lor, ci mai degrabă pe FIFA. Tot ce trebuiau să facă era să amâne competiţia cu două săptămâni şi nimeni nu s-ar fi supărat…

Numai în generaţia 2003, am avut 15 absenţe majore, fără a-l lua în calcul pe Cherki, care a jucat o singură dată cu noi. Am avut 33 de refuzuri din partea clubului, inclusiv jucătorii din 2004 şi 2005. În martie, am avut o ultimă reunire în care am jucat împotriva Angliei şi Statelor Unite şi am reuşit să păstrăm doar… şapte jucători!” – Landry Chauvin pentru L’Équipe

Rezultatele Franței la Cupa Mondială U20: 1-2 vs Coreea de Sud, 1-2 vs Gambia, 3-1 vs Honduras.

Cupa Mondială U20, optimi de finală

SUA – Noua Zeelandă

Gambia – Uruguay

Uzbekistan – Israel

Brazilia – Tunisia

Columbia – Slovacia

Anglia – Italia

Ecuador – Coreea de Sud

Argentina – Nigeria.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Humanitarian aid consisting of food, medical devices, bedding approved for Syria

Publicat

in

The meeting of the National Committee for Emergency Situations (CNSU) called on Monday by Prime Minister Nicolae Ciuca approved the release of humanitarian aid intended for the Syrian population affected by the major earthquake produced on February 6 in Gaziantep – Turkey.

According to the CNSU decision, the aid will be granted based on the request for humanitarian assistance initiated by the Syrian Arab Republic, through the European Civil Protection Mechanism.

Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend