Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

UN BĂTRÂN, ÎN LACRMI, ACUZĂ: Poliţiştii şi-au bătut joc de mine: “Auzi, bă, moşule, lasă dracului băutura şi nu ne spune nouă ce să facem, că te amendăm !”

Publicat

in

D.I, un bătrân în vărstă de 77 ani din Curtea de Argeş, cu mâna dreaptă ruptă si picioare bandajate, ne-a vizitat  azi dimineaţă la redacţie şi, în lacrimi, ne-a povestit prin ce a trecut în urmă cu o săptămână şi cum s-a simţit el batjocorit de Politia Curtea de Argeş. “Auzi, bă, moşule, lasă dracului băutura şi nu ne spune nouă ce să facem, că te amendăm !” şi “Nu chemam salvarea ca are alte treburi mai importante “, aşa i s-a vorbit bietului batran lovit, care, aflandu-se cu bicicleta, a fost implicat intr-un accident dupa ce patroana unui local de pe Bulevard a deschis brusc usa si l-a pus la pamant pe batran.  Batranul a suflat si in fiola si a iesit 0, a suflat si patroana si a iesit 0, 03 dar… Politia a sarit ca arsa ca s-a stricat etilotestul… Nu s-a intocmit niciun proces verbal, desi batranul a insistat aşa că bietul om, ajuns la Spital cu Masina Politiei a trebuit sa plateasca trei sferturi din pensie pentru ingrijirile medicale. Azi, batranul, a dorit sa merga in audienta si la seful Politiei. Surpriza: acesta era ocupat cu alte treburi. deşi avea program de audiente !

Intreaga poveste spusa chiar de batranul D.I., diseara la emisiunea ” Chestiuni Arzătoare” de la SUPER TV, de la ora 21:00 cand veti afla si pozitia Politiei Arges.

Publicitate

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Alina Gorghiu, reacție furibundă la adresa PSD: ‘Au spus că blochează dezbaterea pe legea carantinei și a izolării’

Publicat

in

De

Senatoarea PNL Alina Gorghiu a lansat un atac dur la adresa PSD: ”Încât au spus că blochează dezbaterea pe legea carantinei și a izolării, o dovadă de miopie politică cum mie rar mi-a fost dat să văd în politica românească”.

Alina Gorghiu critică atitudinea PSD, care blochează legea carantinei și izolării la Senat: „Dacă PSD s-ar fi luptat pentru sănătatea publică cum s-a luptat pentru cei acuzați de corupție, aveam legea asta în două ore (…). Suntem singura țară din Europa în care Guvernului îi sunt luate toate pârghiile pentru apărarea sănătății cetățenilor și mai suntem singura țară care are un partid numit PSD, un partid de Opoziție, care pune piedici Guvernului, în condiții de pandemie”.

Senatoarea PNL acuză PSD-ul de miopie politică:

„Am văzut luni la ședința CEX de la PSD ceva ce nu credeam că o să mai văd, o ședință ținută la 48 de ore după ce Senatul primise inițiativa legislativă și ar fi trebuit să dezbată, o ședință la care PSD a văzut totul atât de roz și luminos, încât au spus că blochează dezbaterea pe legea carantinei și a izolării, o dovadă de miopie politică cum mie rar mi-a fost dat să văd în politica românească (…). În aceste vremuri de mari încercări, PSD a tratat într-o manieră incalificabilă nevoia de a avea un cadru legislativ care să ajute autoritățile publice să intervină în această criză sanitară”.

Publicitate

Întrebată dacă nu a greșit și Guvernul Orban, pentru că a intervenit prea târziu, în condițiile în care bilanțul Covid-19 a crescut constant în ultimele săptămâni și dacă Executivul a ezitat să fie mai ferm, pentru că este an electoral, Alina Gorghiu a răspuns:

„S-au dat zeci de mii de amenzi (…), s-au făcut zeci de controale (…). Guvernul a arătat imposibilul în aceste luni (…). Au fost suficiente provocări prin care Guvernul PNL a trecut și nu a lăsat deloc garda jos. Nu cred că s-a gândit nici măcar o secundă la alegeri”.

Citește și:

EXCLUSIV Cutremur între Servicii! Șeful SPP câștigă dublu față de șeful SRI! Salariul generalului Pahonțu a explodat în ultimul an fiscal declarat

Lovitură devastatoare pentru Academia Română! Sume de bani încasate într-un mod de-a dreptul șocant

Nelu Tătaru a dat lovitura! Afacerea soției sale aduce familiei sume impresionante

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

ACUM! Incendiu la Vâlcele, în Argeș

Publicat

in

De

În urmă cu puțin timp, un apel la 112 a anuntat un incendiu in comuna Merisani. Potrivit primelor informații este vorba de un incendiu la un fânar din Vâlcele provocat de neatentia proprietarilor.
La fata loului intervin pompierii cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă.

Revenim cu detalii…

Publicitate

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend