Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Un bărbat dispărut de acasă de 2 ani, găsit pe străzile Piteștiului

Avatar

Publicat

in

Un bărbat, în vârstă de 48 de ani, era dispărut  de acasă de doi ani. În această perioadă, familia nu ar fi știut nimic despre el, dar nici nu au anunțat dispariția sa la poliție. Asta până în urmă cu două zile, pe 18 februarie,  când polițiștii locali, din cadrul Serviciului Siguranță Publică – Biroul Ordine Publică, au fost solicitați de două persoane pentru a le acorda sprijinul în vederea găsirii lui.

Rudele bărbatului aflaseră că acesta ar locui pe străzile Piteștiului, fiind cunoscut în municipiu drept o persoană fără adăpost. În scurt timp, polițiștii locali l-au găsit pe bărbat, care a fost preluat de către familia sa. Acesta era plecat de la domiciliul său, din Râmnicu Vâlce,a de doi ani.

„După stabilirea cu certitudine a celor declarate, imediat s-a trecut la recunoașterea zonelor cunoscute ca fiind locații unde se adăpostesc persoane precum cel în cauză, iar după aproximativ 2 ore, numitul T.V. a fost găsit, fapt pentru care a fost preluat de familia sa”, arată Poliția Locală Pitești.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Cătălin Predoiu iese la rampă: ‘Fără investiții permanente în sistemul judiciar, nu se pot obține rezultate’

Avatar

Publicat

in

De

Ministrul Justiției, Cătălin Predoiu, a transmis un mesaj de Ziua Europeană a Justiției în care precizează că fără investiții permanente în sistemul judiciar, nu se pot obține rezultate.

„E o bună ocazie să reafirmăm imperativul refacerii legilor justiţiei, a codurilor penale şi a infrastructurii logistice a justiţiei, alături de acoperirea posturilor vacante din magistratură şi personalul de specialitate. Fără investiţii permanente în sistemul judiciar, nu se pot obţine rezultate, aşa cum fără investiţii în economie, nu se poate obţine creştere economică”, a declarat Predoiu, potrivit unui comunicat postat pe site-ul Ministerului Justiţiei.

El a afirmat că, alături de combaterea corupţiei, o altă prioritate o reprezintă, pentru următorii ani, combaterea crimei organizate şi a traficului de persoane.

„În următorii ani, alături de prioritatea combaterii corupţiei, problemă încă nerezolvată, se profilează cu prioritate combaterea crimei organizate şi a traficului de persoane, inclusiv de minori, prin anchete solide şi sentinţe severe în toate dosarele în care există probe. Crima organizată şi traficul de persoane sunt incompatibile cu statutul României de ţară membră a UE şi NATO. Mulţumesc tuturor celor care slujesc justiţia, pentru eforturile lor de a contribui la un serviciu public aflat în slujba cetăţenilor şi companiilor”, a mai menţionat Cătălin Predoiu, conform agerpres.ro.

Citește și:

Vești importante! Iată cum puteți intra în posesia acestui tip de pensie

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Șeful DSP, despre perioada sărbătorilor de iarnă: Este o perioadă care va trebui să fie adaptată acestui virus

Avatar

Publicat

in

De

Șeful DSP, Raed Arafat a declarat că petrecerile de după alegerile locale ar fi avut un impact serios asupra numărului de cazuri de COVID-19, astfel că, pentru parlamentare, se vor lua măsuri stricte pentru a le interzice „și în scris”. Mai mult, și Crăciunul va fi adaptat virusului, a declarat, duminică seara, șeful DSP Raed Arafat.

Citește și:

Atenție mare! Se dau amenzi de până la 10.000 de lei pentru această faptă

Adio petreceri de Crăciun! Medicul Virgil Musta trage semnalul de alarmă: ‘Vă spun sincer, dacă vom mai avea Crăciun depinde doar de noi’

Medicul Cristian Oancea, avertisment dur: ‘Am refuzat un copil de 10 ani și mi s-a rupt sufletul pentru că nu mai avem locuri’

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

PROMO CAMPANIE

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend