Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Un bărbat din comuna Lieşti a fost sancționat cu amendă de 500 de lei. Vezi din ce motiv

Avatar

Publicat

in

Polițiștii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Hârtiești au depistat pe S.M., de 45 de ani, din comuna Lieşti, judeţul Galaţi, care efectua activități de recondiționare cazane de fabricat băuturi alcoolice, fără îndeplinirea condițiilor stabilite prin lege.

Bărbatul a fost sancționat contravențional conform Legii 12/1990 cu amendă în valoare de 500 de lei.

Publicitate

Întrucât în mediul rural, venirea toamnei semnifică începutul perioadei în care începe fabricarea băuturilor alcoolice în alambicuri, poliţiştii vă avertizează:

  • nu lăsaţi alambicurile la vedere, în curte, pe timpul cât acestea nu sunt folosite;

  • nu încredinţaţi pentru reparare persoanelor neautorizate cazanele pentru fabricat băuturi alcoolice;

  • nu permiteţi accesul în curte pentru persoanele străine, sub pretextul cumpărării de băuturi alcoolice sau produse;

  • luaţi măsuri de siguranţă cu privire la locul unde depozitaţi alambicurile pe perioada cât nu sunt folosite.

Comenteaza cu profilul de FB

NATIONAL

Echipa SV Mattersburg părăseşte prima ligă austriacă din cauza falimentului

Avatar

Publicat

in

De

Echipa austriacă de fotbal SV Mattersburg a anunţat că părăseşte prima ligă în care activa, după ce a declarat falimentul, în urma unei reuniuni a Consiliului de conducere a clubului, scrie EFE.

Conform sursei, decizia Consiliului a venit în urma scandalului de corupţie care a zguduit principalul sponsor al echipei, Commerzialbank Mattersburg, potrivit agerpres.ro.

Publicitate

Citește și: Ludovic Orban, despre redeschiderea restaurantelor: Este chiar posibilă în două etape .

Preşedintele băncii respective, Martin Pucher, a fost şi cel care a controlat clubul de fotbal din localitatea cu 7.500 locuitori, pe care l-a susţinut cu generozitate, însă acesta a demisionat după ce s-a dovedit că a făcut fraude în contabilitatea băncii.

Ca urmare a situaţiei, SV Mattersburg va rămâne un club de formare a juniorilor, locul său în prima ligă valorică austriacă urmând să fie luat de WSG Tirol, ultima clasată, care retrogradase la finalul sezonului.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Reacție oficială de la Matei Balș: Fratele lui Florin Salam, în stare foarte gravă. Familia a fost ținută zilnic la curent

Avatar

Publicat

in

De

Purtătorul de cuvânt al spitalului Matei Balș din București, Cătălin Apostolescu, a declarat joi la Antena 3 că fratele lui Florin Salam este internat în stare „foarte gravă” la secția ATI dar că membrii familiei au fost anunțați în fiecare zi despre starea de sănătate a pacientului și despre tratamentul care i se acordă, după ce rudele s-au plâns că medicii nu-i anunță ce se întâmplă.

„Pozitia spitalului este urmatoarea. Dincolo de starea foarte grava a pacientului, in fiecare zi familia a fost tinuta la curent, un medic din ATI s-a intalnit cu membri din familie, le-a explicat starea, procedurile care se aplica, care este pronosticul si sansele de supravietuire. In fiecare zi familia a fost tinuta la curent cu starea pacientilor. Este intr-o stare foarte, foarte grava. Este in sectie de ATI si i se fac proceduri specifice unei astfel de sectii si stari. Li s-a explicat in fiecare zi care este medicamentatia pe care o primeste si care este starea”, a declarat purtătorul de cuvânt al spitalului Matei Balș.

Publicitate

Citește și: Trădare fără precedent la CEDO: Ministerul de Externe acceptă condamnarea României în cazul Kovesi .

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend