Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Un argeșean “pune la zid” doi avocați din Curtea de Argeș și le face face plangere penala

Avatar

Publicat

in

Alin Virgil Sendroni, un argeșean care a mizat pe profesionalismul a doi avocați din Curtea de Argeș se declară total nemuțumit de prestația acestora și, mai mult, îi cataloghează drept “doi șarlatani îmbrăcați în hainele statului”. Nemultumirea cetățeanului vine după ce acesta risca sa piardă un proces in care, spune, avocatii nu si-a facut treaba pentru care au fost plătiți. Oare mai conteaza daca spunem ca una dintre partile in proces era Sever Pahonțu, cunoscutul silvicultor decedat cu ceva timp in urma?

Redactorii PROFIT au incercat sa ceara o parere si celor doi avocati insa acestia nu au putut fi contactati. In aceste conditii, fără alte comentarii,  redam integral apelul argesenului facut public pe o retea de socializare dar si in discutiile purtate cu redactorii nostri, cu precizarea ca argeseanul va veni in studiourile PROFIT 24 TV si SUPER TV pentru a preyenta o serie de documente incredibile.

“CATRE TOTI PRIETENII ! Vă împărtășesc o experiență de a mea in cea ce priveste doi avocații din Curtea de arges acestia sunt Robert Georgescu si Loredana Ducu.I-am avut pe aceștia că apărători le-am dat actele de proprietate să mi le depună acestia la dosar iar ei nu le-au depus ca eu să pierd procesul pentru că mă judecam cu răposatul Pahontu Sever Adrian si altii.Va dati seama cat tupeu la acesti avocatii sa nu imi depună actele am pierdut proces din cauză că nu aveam depuse actele de proprietate,eu am sesizat după un timp că actele nu sunt in dosar. Au un tupeu iesit din comun, cer sume enorme, doi șarlatani îmbrăcați în hainele statului, se recomandă unul pe altul la procese dar amândoi sunt doi avocații slabi. Loredana Ducu are plangere la barou Pitesti dar am fost sfătuit să îi fac si plângere penală. Robert Georgescu a fost putin mai înțelegător si mi-a oferit din bani inapoi. Nu vă lăsați batjocoriti de avocați!!!!”, a scris argeseanul nemultumit pe Facebook.

Publicitate

 

 

 

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Marcel Ciolacu rupe tăcerea: ‘USR, mai nou PLUS, au câștigat pe greșelile făcute de PSD și PNL’

Avatar

Publicat

in

De

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că victoriile obținute de Alianța USR-PLUS la alegerile din 27 septembrie se datorează ”greșelilor” făcute de PNL și PSD.

”USR, mai nou PLUS, au câştigat pe greşelile făcute de cele două partide mari. Noi nu vorbim de un vot politic aici, nu vorbim de un vot contra PSD-ului sau contra PNL-ului”, a afirmat Marcel Ciolacu, luni seară, la România Tv.

El a explicat că la Timişoara candidatul USR a câştigat ”pe fondul unor greşeli ale fostului primar” şi a invocat ”o saturaţie la Brăila, o saturaţie la Vrancea”.

Publicitate

”Aici au fost câştigurile. Nu a apărut USR-ul – noi, prin doctrina noastră extraordinară şi prin cât de curaţi suntem noi, am câştigat aceste primării. Să mă ierte Dumnezeu! Dar vom, vedea la alegerile generale”. a mai opinat Ciolacu.

Preşedintele PSD a declarat, răspunzând unei întrebări, că PNL a transferat 148 de primari de la PSD catalogând ”o mizerie” tentativa de a ”cumpăra primari” a premierului Orban.

„Să-i ţină sănătos”, a adăugat el.

Alianţa USR PLUS a cîştigat funcţia de primar al municipiului Timişoara.

De asemenea, social-democratul Marian Oprişan, care era preşedinte al CJ Vrancea din 2000, a pierdut alegerile în favoarea unui liberal, conform news.ro.

Citește și:

Lovitură devastatoare pentru DIICOT! Un celebru om de afaceri a fost pus în libertate

SURSE Nicușor Dan începe execuțiile! Primele persoane care vor zbura din funcție

În ziua alegerilor, doctorul Monica Pop trage un semnal de alarmă: ‘Nu vă lasați înșelați! Nu uitați’

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Victor Ponta își recunoaște greșeala: ‘La București am comis o eroare evidentă prin candidatura într-o alianță necunoscută votanților’

Avatar

Publicat

in

De

Liderul Pro România, Victor Ponta, a declarat că își va asuma candidatura la Camera Deputaților pe lista de București.

„La Bucureşti am comis o eroare evidentă prin candidatura într-o alianţă necunoscută votanţilor, cu o siglă şi printr-un mesaj politic convenţional într-o bătălie în care principalii contracandidaţi au radicalizat la extrem discursul / lecţia usturătoare este învăţată: la alegerile parlamentare Pro România va avea doar candidaţi proprii şi sigla Pro România – eu voi lupta în mod direct alături de echipa Pro România din Bucureşti şi îmi voi asuma candidatura la Camera Deputaţilor pe lista de Bucureşti. La nivel naţional, îi felicit pe colegii care au fost aleşi primari, consilieri locali şi pe consilierii Pro România din 23 de consilii judeţene / în alte judeţe au lipsit câteva sute de voturi pentru a trece pragul politic de 5% – însă în toată ţara eforturile noastre de organizare vor continua şi, sunt convins, rezultatul de la alegerile parlamentare va arăta o creştere semnificativă a ponderii Pro România”, a scris Ponta pe Facebook.

El admite că a „făcut greşeli importante”, însă „prezenţa în 23 de consilii judeţene (plus miile de consilieri locali Pro România), ca şi votul politic de 7,6% reprezintă un punct de plecare relevant”.

Publicitate

„Însă cea mai importantă bătălie este întotdeauna bătălia următoare: alegerile parlamentare din decembrie 2020”, a mai scris Victor Ponta, conform agerpres.ro.

Citește și:

Lovitură devastatoare pentru DIICOT! Un celebru om de afaceri a fost pus în libertate

SURSE Nicușor Dan începe execuțiile! Primele persoane care vor zbura din funcție

În ziua alegerilor, doctorul Monica Pop trage un semnal de alarmă: ‘Nu vă lasați înșelați! Nu uitați’

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend