Conecteaza-te cu noi

DIVERSE

Un argesean, propus pentru o functie importanta in Ministerul Transporturilor

Publicat

in

Şeful de la Drumuri Naţionale din Argeş, Gheorghe Mihăiţă este propus pentru o funcţie importantă în Ministerul Transporturilor. Deşi iniţial conducerea PSD Argeş a decis ca el să fie propunerea pentru o funcţie de secretar de stat în acest minister.

Ar fi propus acum pentru o companie care se va înfiinţa în cadrul Ministerului şi care se va ocupa de contractele în derulare privind investiţiile nefinalizate pe drumurile naţionale şi autostrăzi. Liderii PSD susţin că numirea ar urma să se facă săptămâna viitoare.

Gheorghe Mihăiţă a spus că va accepta o astfel de funcţie pentru a reuşi să facă şi proiecte importante pentru Argeş: „Nu aş refuza pentru că poate reuşim să facem ceva pentru Autostrada Piteşti-Sibiu şi pentru judeţ. Gândurile mele sunt în primul rând pentru Argeş şi apoi şi pentru restul”, a declarat Gheorghe Mihăiţă.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

ACTUAL

EXCLUSIV! Klaus Iohannis, la drumeție în Argeș, pe Transfăgărășan – A stat în golul alpin circa 2 ore

Publicat

in

De

Președintele României a mers azi dimineață, la prima oră, să se relaxeze la aer curat de munte, în județul Argeș. Klaus Iohannis a trecut munții Făgăraș și a poposit în Argeș, la ora 6 dimineața, la un hotel situat pe Transfagărășan. Însoțit de SPP, președintele s-a cazat la hotelul din Argeș și s-a echipat rapid în haine de drumeție, nu înainte de a solicita oprirea tuturor camerelor de supraveghere. Bine echipat, pe la 6:20 dimineața, a pornit pe munte, in golul alpin de la Lespezi. Klaus Iohannis a petrecut la înălțimi de peste 2000 metri circa 2 ore după care a revenit la hotel. La fel de rapid s-a schimbat și a plecat în fugă să rezolve treburile statului. A evitat să vorbeasca cu puținii turisti sau cu personalul hotelului. Rezervarea la hotel fusese făcută în urmă cu 2 luni.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

VIDEO, INCENDII ÎN ARGEȘ – Hectare pârjolite de flăcări la Ștefănești și Călinești

Publicat

in

De

Un puternic incendiu de vegetație uscată a izbucnit, în urmă cu puțin timp, în orașul Ștefănești, în zona gării Golești. Intervin pompierii de la Detașamentul Pitești cu o autospecială de stingere cu apă și spumă. De asemenea, pompierii argeșeni intervin cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă la un alt incendiu de vegetație uscată izbucnit în localitatea Călinești. Ambele intervenții sunt dificile din cauza vântului care favorizează propagarea flăcărilor.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend