Conecteaza-te cu noi

Campulung

Un AN de la TRAGEDIA din MUSCEL- Ancheta nu a fost finalizata

Publicat

in

In urma cu exact un an, pe 29 iunie 2017, o tragedie producea un val de durerer la nivel de ţară: un autocamion în care se aflau militarii din cadrul Batalionului 30 Vânători de Munte „Dragoslavele”, s-a răsturnat într-una din curbele periculoase de pe culoarul Rucăr Bran. Trei militari şi-au pierdut atunci viața lăsînd în urma lor copii, soții si părinți care nici acum, la un an de la tragedie, nu incetează sa verse lacrimi de durere. Intre timp, rezultatele anchetei demarate atunci se lasa inca asteptate.

În memoria sublocotenentului post mortem Toma Mihai Ionuț, sublocotenentului Post mortem Catană George Emilian şi a sublocotenentului Post mortem Toader Petre Cristian s-a ridicat o cruce la locul cumplitului accident. Familiile le-a făcut parastasul la un an de la dispariția lor cu durere în suflet. Puțini dintre colegii lor au participat, pentru că cei care erau în camion cu ei atunci când s-a produs accidentul sunt plecați în Afganistan. Pe 18 iunie, Cristian Toader ar fi împlinit 33 de ani. Nici când a împlinit 32 de ani nu a stat prea mult alături de familie. Ultimul lucru pe care l-a făcut a fost să își ia fiica în brațe și amândoi au suflat în lumânările de pe tort după care și-a sărutat fiica și soția. În aceeași zi, la ora 14.00 a plecat în misiune în Cincu iar de acolo s-a întors acasă între patru blăni. De atunci, regretele familiei apar pe pagina sa de socializare.

Advertisements

,,Mă uit la la nepoțica mea și o văd cum rămâne cu privirea în depărtare, parcă așteptând pe cineva. Mă uit la fiica mea Adelina și ma întreb de unde mai are atâta putere. Probabil de acolo de Sus, el o ajută. Într-un an, inima mea a plâns, a suferit, și suferă, este o rană acolo în ea care refuză să se închidă, o rană care îmi alungă fericirea și îmi aduce tristețea. Privesc la fotografiile tale și spun: Rămas bun copilul meu și de acolo de Sus, veghează asupra noastră! Te-am iubit, te voi iubi cât pe lume voi trăi!”, a scris pe pagina de socializare socrul său.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Elena Lasconi, marele anunț: USR și PNL își unesc forțele pentru binele Câmpulungului

Publicat

in

Candidatul USR la Primăria municipiului Câmpulung, fosta jurnalistă Elena Lasconi, anunță că a demarat discuțiile privind o colaborare cu PNL în perspectiva alegerilor locale din 27 septembrie. Elena Lasconi dezvaluie că primii pași în lupta contra PSD și eliberarea Câmpulungului de sub talpa social-democraților a fost făcut. Mai exact, USR si PNL au convenit deja o unire a forțelor în Consiliul Local pentru a asigura o majoritate confortabilă care va permite validarea proiectele pentru Câmpulung. Cum timpul trece rapid iar alegerile se apropie, Elena Lasconi a dat de înțeles ca ambele partide sunt diponibile la a renunța la orgolii si a se prezenta in fața câmpulungenilor cu un candidat comun. Decizia ar urma să fie luată in cursul săptămânii viitoare, data la care ar putea fi anunțat si numele celui care va porni cu prima șansă de a-l învinge pe actualul primar, Liviu Țâroiu. Variantele sunt clare: fie Elena Lasconi, fie candidatul niminalizat deja de PNL.

“Cam așa stau lucrurile. Nu va fi ușor, dar nici imposibil. Părerea mea este că, dacă nu ne unim, cei care au de suferit sunteți voi, câmpulungenii. Eu merg înainte cu încredere în voi și în Dumnezeu că vom reuși să facem din Câmpulung o bijuterie de oraș. Nu voi înceta să lupt, nu voi ține capul plecat, pentru că aici nu este vorba despre mine, ci despre soarta unui oraș în care administrația, politicul, nu au reuşit, în mulți ani şi multe mandate, să răspundă aşteptărilor legitime ale unor cetățeni ai Europei secolului XXI. Sper din tot sufletul să ajungem împreună cu PNL Câmpulung la un consens și eu am toată deschiderea să lucrăm împreună”, a declarat Elena Lasconi, candidatul USR la Primăria Câmpulung

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

CUNOSCUT OM DE AFACERI DIN CURTEA DE ARGEȘ CONFIRMAT POZITIV cu COVID 19 – Se fac teste și celor cu care a intrat în contact

Publicat

in

De

Un cunoscut om de afaceri din Curtea de Argeș a fost depistat cu noul coronavirus după ce a fost testat de personalul medical. Cum acesta activeaza intr-un domeniu sensibil in acest context, toti cei cu care a luat contact – clienti sau parteneri de afaceri – înainte de a se afla că are infecţia, sunt testati sau au intrat deja in izolare pana la aflarea restultatelor testelor PCR.

Potrivit informatiilor, unul dintre angajatii sai, a fost deja testat pozitiv si are somptome specifice COVID 19.

Advertisements

Revenim cu detalii…

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Advertisements

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend