Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

ULTIMA ORĂ! PSD l-a exclus din partid pe deputatul Aurel Bălășoiu: „Nu tolerăm încălcarea legii și a moralei creștine”

Publicat

in

„Conducerea PSD a decis astăzi excluderea din partid a deputatului Aurel Bălășoiu. De asemenea, PSD se așteaptă ca acesta să își dea demisia urgent din funcția de deputat. În caz contrar, PSD va vota pentru ridicarea imediată a imunității parlamentare. PSD nu tolerează în niciun fel încălcarea legii, a demnității umane și a moralei creștine,” anunță Partidul Social Democrat. 

Potrivit primelor date, se pare că ar exista acuzații conform cărora deputatul ar fi întreținut relații sexuale cu persoane minore. 

Acesta a fost înregistrat în situații compromițătoare cu un minor. Decizia a fost luată pe un grup intern de Whats App al PSD. Marcel Ciolacu a cerut de urgență excluderea lui Aurel Bălășoiu, deputat PSD de Argeș.

Imaginile i-au fost trimise lui Marcel Ciolacu. Din câte se pare filmarea ar fi fost făcută într-o cameră de hotel. 

Aurel Bălășoiu postează pe contul personal de Facebook într-o persoană credincioasă, cu foarte multe fotografii de la biserică. De asemenea, mesajele sale conțin adesea trimiteri religioase și predici. 

În luna iulie, Bălășoiu vorbea despre iertare și supraviețuire într-un mesaj filozofic postat în luna iulie a acestui an. 

„Cu siguranță vi s-a întâmplat până acum ca cineva să greșească în fața voastră și sigur voi ați greșit cuiva. Gândiți-vă însă: dacă ați afla că mâine nu mai sunteți? Sunt convins că nu ne gândim la acest lucru, dar să fim totuși realiști: este posibil ca mâine să nu mai existăm.Este realismul vieții, în zadar refuzăm să îl conștientizăm. Inutil! Ce credeți că ar putea fi mâine? Să vă spun ce gândesc eu. V-ar părea rău până la lacrimi că nu v-ați împăcat cu acea persoană, că nu ați fost bun cu el, orice ar fi făcut. Dar nu, noi preferăm orgolii. De ce să mă plec eu să îmi cer iertare, de ce să fac eu primul pas, ca să fiu desconsiderat de unul sau altul?Aproape întotdeauna suntem și noi de vină, din cauza egoismului nostru. Fără să înțelegem acest lucru, îi subestimăm și îi disprețuim pe ceilalți pentru caracterul lor. Acesta este cel mai mare obstacol în încercarea de a rezolva o problemă. Nu noi alegem unde, când sau cum ne naștem, așa cum nu alegem nivelul financiar al familiei. Nu avem cum să influențăm aceste lucruri. Ceea ce putem face însă este să alegem dacă vrem să trecem prin viață ca o victimă sau ca un supraviețuitor. Cei care aleg să lupte, supraviețuitorii, aceștia sunt cei mai puternici.Cei mai frumoși oameni sunt aceia care au cunoscut înfrângerea, suferința, greutățile, cei care au pierdut, dar care nu s-au dat bătuți în fața vieții. Au reușit să se ridice și să meargă mai departe.Bunătatea și blândețea se nasc odată cu noi. În loc să îi rănim pe ceilalți, haideți să alegem să îi apreciem, să îi complimentăm, să îi încurajăm, să îi sprijinim. Dacă ne dorim ca ceilalți să fie puternici și încrezători în propriile puteri, vom face tot posibilul ca să ne ajutăm prietenii, să le fim alături.Și nu avem nevoie să așteptăm să vină ziua de mâine, putem începe de astăzi!” 

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

ACTUAL

Cristian Diaconescu, fost ministru de Externe: ‘Acum nu mai avem, practic, ce să negociem cu Austria. O încăpățânare de acest gen este ciudată’

Publicat

in

De

Cristian Diaconescu, ministru de externe al României la momentul aderării la NATO, spune că România nu mai are acum decât o singură cale în consiliul JAI, dar că putea lua alte măsuri înainte de acest moment. 

„Din câte am înţeles, în aceste zile Viena a avut presiuni foarte mari din Franţa, din Germania, miniştrii de interne s-au exprimat clar în ceea ce priveşte aderarea României, Bulgariei şi Croaţiei. Ceva este paradoxal. Blocaje în ultimul moment am mai văzut, dar o încăpăţânare de acest gen este ciudată.

Aici este şi o responsabilitate a instituţiilor româneşti. Dacă ştiai că există, sau ar fi trebuit să ştii, că o negociere nu are şanse de câştig în orice plan, eşti atent să o anunţi public şi pe urmă să o pui pe agendă. În momentul ăsta, singura cale este mersul până la capăt. Care va fi capătul ăla, depinde de masa critică dinăuntru (n.r. din JAI).

Acum nu mai avem, practic, ce să negociem cu Austria. Problema este legată de ceilalţi, care pare că sunt în favoarea accederii României în Schengen. Ei îţi crează un proiect pe care îl agrează şi cu tine, şi cu cealaltă parte”, a declarat Cristian Diaconescu la DC NEWS TV.

„Dacă se amână sine die, premiza este că am fost respinşi”

„Se discută şi s-a discutat ideea de a nu se lua azi decizia categorică. Dar, la nişte intervale de timp, să aibă loc, în etape accederea la acordul Schengen. Problema este că dacă adaugi condiţionalităţi, este clar o non-decizie. Dacă nu pui condiţii şi stabileşti date exacte, că de la 1 martie sau de când o fi România intră în Schengen, e bine. Până atunci, rezolvăm problemele, aducem Frontex-ul pe Dunăre, cum e normal, se fac preparativele instituţional, totul e în regulă.

Trebuie un acord politic acum. Dacă amânăm sine die, se consideră că am fost respinşi, clar!”, a mai spus Cristian Diaconescu, conform dcnews.ro

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Un fost premier al României bate cu pumnul în masă: ‘Ajunge! Orice compromis sau soluție parțială înseamnă că iar am pierdut’

Publicat

in

De

Fostul premier Florin Cîţu afirmă că România nu trebuie să accepte un compromis sau o soluţie parţială în ceea ce priveşte aderarea la Schengen.

„AJUNGE! România nu trebuie să accepte un compromis sau o soluţie parţială. Orice compromis sau soluţie parţială înseamnă că iar am pierdut. România MERITĂ să fie membru cu drepturi depline în spaţiul Schengen. Aceleaşi drepturi pe care le au Germania, Franţa, Olanda, Austria etc”, a scris fostul lider liberal, joi, pe pagina sa de Facebook.

Situaţia actuală a spaţiului Schengen şi posibila extindere a zonei de liberă circulaţie din Uniunea Europeană prin aderarea Croaţiei, României şi Bulgariei se află pe agenda reuniunii miniştrilor europeni de Iterne de joi de la Bruxelles. Aceştia analizează, printre altele, rutele de migraţie şi situaţia refugiaţilor ucraineni, informează agerpres.ro

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend