Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

ULTIMA ORA ! Patriarhia Română A CONFIRMAT: Episcopul de Huși apare in filmul porno

Avatar

Publicat

in

Patriarhia a confirmat că în filmulețul publicat joi este vorba despre Episcopul de Huși. Patriarhia așteaptă decizia Arhiepiscopiei de Moldova pentru că autoritățile bisericești locale să demareze o anchetă la finalul căreia să ia o decizie. În cursul zilei de joi imaginile neblurate au fost trimise Patriarhiei Româme. Acestea sunt încă analizate, dar ca o primă concluzie este faptul că într-adevăr Episcopul Hușilor este protagonist în acel filmuleț.  ”Chiar dacă e o situație fără precedent ,Sinodul de la Iași se va întruni. Conducearea Sinodului va aprecia gravitatea acestei fapte, iar ulterior se va face propuneri de sancționare a sa.”, a declarat purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române, Vasile Bănescu.

Reamintim ca zilele trecute s-a iscat un scandal uriaş în sânul Bisericii Ortodoxe Române. Imagini şocante în care ar apărea Episcopul Huşilor, Corneliu Bârlădeanu, în timp ce face sex cu un student, au fost făcute publice de jurnaliştii de la Cancan. Cu acest film compromiţător episcopul ar fi fost şantajat de trei preoţi care ar fi încercat să obţină bani sau funcţii în biserică. Surse judiciare spun că ar fi vorba despre opt înregistrări video.

Publicitate

Comenteaza cu profilul de FB

NATIONAL

Alegeri Locale – Tentativă de corupere a alegătorilor în comuna Baia din județul Tulcea

Avatar

Publicat

in

De

Poliţiştii tulceni au întocmit un dosar penal pentru tentativă la infracţiunea de corupere a alegătorilor, după ce au fost sesizaţi că un tulcean din comuna Baia ar oferi bani unor persoane pentru a le determina să voteze cu un anumit candidat la funcţia de primar, notează Agerpres.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Tulcea, Irina Manolache, a menţionat că până duminică, la ora 17,00, în comuna Baia s-au înregistrat cele mai multe sesizări privind eventuale tentative de fraudare din judeţ.

Publicitate

“Echipa operativă, constituită în scopul cercetării evenimentelor electorale, a identificat persoanele implicate şi a stabilit faptul că acestea nu ar fi dat curs solicitării, refuzând primirea sumelor respective”, a declarat Irina Manolache.

Reprezentanta IPJ a precizat că din cele 16 sesizări înregistrate privind votul multiplu, trei au fost confirmate, patru nu s-au confirmat, iar nouă sunt în curs de verificare.

“În urma activităţilor desfăşurate, au fost întocmite opt dosare penale, cercetările fiind în curs de desfăşurare şi au fost aplicate patru sancţiuni contravenţionale. Cele opt dosare penale au fost întocmite pentru infracţiuni electorale, corupere alegători, neglijenţă în serviciu, abuz în serviciu, fals în declaraţii şi fraudă la vot”, a mai informat Manolache.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

EXIT-POLL CURS-Avangarde: Nicuşor Dan este noul primar general al Capitalei. Situaţia pe sectoare

Avatar

Publicat

in

De

Situaţia la alegerile locale din Bucureşti, la închiderea urnelor, arată o victorie clară a Alianţei PNL-USRPLUS la Primăria Capitalei, dar şi la majoritatea primăriilor de sector. Nicuşor Dan a câştigat Primăria Capitalei, USR are sectoarele 1 şi 2, PNL are sectoarul 6, PSD are sectorul 4, iar la sectorul 5 situaţia se va tranşa la numărătoarea oficială între candidatul PNL şi cel al PPU-sl. Sectorul 3 este câştigat din nou de Robert Negoiţă.

STIRIPESURSE.RO vă prezintă datele singurului exit-poll realizat în teren în ziua votului, de asocierea CURS-Avangarde. Datele sunt valabile pentru ora 19.30:

Publicitate

Votul pentru Primăria General:

Nicuşor Dan – 47,2%
Gabriela Firea – 39%
Traian Băsescu – 8,6%

Votul pentru Primăria Sectorului 1:

Clotilde Armand (USR) – 47%
Dan Tudorache (PSD) – 37,7%
Ioana Constantin (PMP) – 7,5%

Votul pentru Primăria Sectorului 2:

Radu Mihaiu (USR) – 42%
Dan Cristian Popescu (PSD) – 31%
Neculai Onţanu (PPU-sl) –  12,9%

Votul pentru Primăria Sectorului 3:

Robert Negoiţă (Pro Bucureşti 2020) – 39%
Adrian Moraru (PNL) – 34%
Aurelian Bădulescu (PSD) – 14,1%

Votul pentru Primăria Sectorului 4:

Daniel Băluţă (PSD) – 55%
Simona Spătaru (USR) -37%

Votul pentru Primăria Sectorului 5:

Cristian Băcanu (PNL) – 27,3%
Cristian Popescu Piedone (PPU-sl) – 27,3%
Daniel Florea (PSD) – 24,3%
Marian Vanghelie – 14,2%

Votul pentru Primăria Sectorului 6:

Ciprian Ciucu (PNL) -48,2%
Gabriel Mutu (PSD) – 35,2%

Date metodologice:

Numărul secțiilor de votare și numărul alegătorilor intervievați au fost – 120 de secții distribuite proporțional cu numărul de votanți pe cele 6 sectoare în cadrul Municipiul București.

Numărul de votanți care au fost intervievați a fost de peste 13.000 în cazul Municipiului București (distribuit proporțional pe sectoare)-

În realizarea cercetării au fost implicate circa 500 de persoane (circa 400 de operatori de interviu, 30 de operatori call-center, 20 de coordonatori de teren și 15 experți.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

ACTUALacum 11 ore

ALEGERI LOCALE ARGEȘ – Prezența la vot ora 11:00 – Curtea de Argeș sub media pe județ, Câmpulungul – mult peste medie !

Argeşenii sunt își aleg, astăzi, 27 septembrie, reprezentanţii administraţiei publice locale, respectiv primarii, consiliile locale și președintele Consiliului Județean.  La...

ACTUALacum 2 zile

Dumitru Grecu: “ E timpul ca argesenii să scape de sub jugul politicienilor de meserie”

Candidatul Pro România la președinția Consiliului Județean Argeș ne-a explicat în câteva cuvinte despre strategia de dezvoltare a județului, evidențiind...

ACTUALacum 3 zile

“S-A REPEZIT LA MINE, PROBABIL SĂ MĂ LOVEASCĂ” – PANȚURESCU, portret de primar făcut de o angajată a sa, într-o scrisoare care spune tot

În ciuda faptului că la finalul mandatului legal de 4 ani Constantin Panțurescu nu a avut ce realizari sa prezinte...

ACTUALacum 3 zile

BOMBĂ! DOCUMENT – Popa Minune, candidat la primăria Corbeni, renegat de foști colegi de preoție – UITE DIVORȚUL, NU E DIVORȚUL

Locuitorii din Corbeni nu mai voteaza cu ochii închiși, bazându-se doar pe promisiunile candidaților. Pățiți cu ultimii edili, oamenii se...

ACTUALacum 4 zile

VIDEO – La Corbeni, cetățenii reclamă tupeul candidatului USR – “Speriat de COVID, a venit de la București să se refacă-n primărie !”

Cetățenii din Corbeni s-au saturat de șmecheriile elcetorale ale unor candidați. Printre aceștia l-au remarcat mai “cu moț” pe Bogdan...

Publicitate
Publicitate

Mioveni

În Trend