Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

ULTIMA ORĂ ! Oficial, CARANTINĂ pentru două comune din Argeș ! DOCUMENT

Avatar

Publicat

in

În urma Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, întrunit în această seară, s-a instituit carantină pentru localitățile Bălilești și Dârmănești.
Măsura se aplică începând cu 1 august, ora 19:00.


Situația tot mai gravă în care se află Argeșul, astăzi fiind confirmate 112 cazuri noi de infectări cu noul coronavirus, a determinat Direcția de Sănătate Publică Argeș să solicite Institutului Național de Sănătate Publică și Comitetului Județean pentru Situații de Urgență carantinarea a trei localități: Bălilești, Dârmănești și Țițești.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

MĂSURI PENTRU DESCHIDEREA ȘCOLILOR

Roxana BURCEA

Publicat

in

Astazi , Prefectul Emanule Soare intr-o conferința de presa ne relatează ca județul nostru ramane in scenariul verde datorită strategiei aplicate in județul nostru, mergand pe ideea menținerii restricțiilor de la scenariul galben. Astăzi incidența infectărilor fiind de 0,7%, avem 520 de cazuri active în ultimele 14 zile.

Se lucrează la o serie de masuri pentru deschiderea scolilor pe 8 Februarie daca situatia epidemiologică nu va escalada.Poliția va lucra la fluidizarea traficului pe arterele principale, iar mijloacele de transport in comun se vor dubla incat sa se evite aglomerația.Există posibilitatea ca programul scolilor se se modifice, astfel incât in fața scolilor sa se evite aglomerația creată de părinți.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Accident în Argeș – fetiță de 13 ani lovită de o mașină ! Dosar penal pentru șofer

Avatar

Publicat

in

De

In urma cu putin timp, un accident rutier in care victima a fost o fetiță de 13 ani, a avut loc in comuna Rătești din județul Argeș. Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din Formațiunii Rutiere Topoloveni s-a stabilit că o femeie de 27 de ani, din Rătești, care conducea un autoturism pe DJ 702G, din direcția satului Pătuleni către Căteasca, ar fi accidentat ușor o fată de 13 ani, din Rătești, care se deplasa pe partea carosabilă. (posibil traversare neregulamentară, aspect ce va fi stabilit în urma cercetărilor). Minora a fost transportată la spital, conștientă.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend