Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

ULTIMA ORA! Klaus Iohannis a decretat stare de urgență în România, începând de luni

Avatar

Publicat

in

Președintele Klaus Iohannis a anunțat sâmbătă, într-o declarație de presă la Palatul Cotroceni, că decretează starea de urgență în România, începând de luni, 16 martie.

  • „Felicitari noului guvern, le urez mult succes. Apreciez in mod deoseit votul care s-a dat aiz in Parlament. Azi s-a transmis un mesaj de unitate din Parlament. Majoritatea partidelor au inteles importanta acestui moment, greutatea lui si nevoia unei actiuni unitare pentru Romania si pentru romani.
  • Prima prioritate pentru noul guvern este continuare luptei impotriva epidemiei de coronavirus, pentru a gestiona eficient intreaga criza. Guvernul care isi preia acum mandatul este cel care a lucrat si pana acum bine, cu motoarele turate. Acum, cu toate fortele, vom continua aceasta lupta.
  • Noul guvern si impreuna cu mine ne vom dedica toate energiile, 100%, pentru a gestiona eficient aceasta criza si dupa criza pentru a guverna bine pentru romani si Romania.
  • E foarte important ca masurile sa fie luate la timp si sa prinda si pentru a face posibila aceasta lupta cu toate instrumentele prevazute de lege am decis sa decretez stare de urgenta la inceputul saptamanii viitoare”

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Popa Dinică, noul primar la Corbeni

Avatar

Publicat

in

De

PSD a mai repurtat o victorie, la Corbeni! Candidatul social-democrat, fostul preot Nicolae Dinică, a câștigat fotoliul de primar al comunei, în faţa edilului liberal, Remo Mateescu si a fostului viceprimar PSD, Petre Nedelea.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Panțurescu a câștigat Primăria Curtea de Argeș

Avatar

Publicat

in

De

La Curtea de Argeș, conform datelor partiale oficiale, Constantin Panturescu, candidatul PSD, a castigat alegerile si un nou mandat de primar. Acesta l-a invins pe candidatul PNL – Cristian Mitrofan.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend