Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

ULTIMA ORĂ ! ELEVUL de la Vlaicu a fost GĂSIT MORT!

Avatar

Publicat

in

Tragedie la Curtea de Argeș! Marius Florea, elevul de la Colegiul Vlaicu Vodă din Curtea de Argeș dispărut în urmă cu două zile, a fost găsit în urma cu puțin decedat. Politia anunta ca un echipaj mixt din cadrul echipelor de cautare l-a gasit pe baiat decedat intr-o zona impadurita de langa raul Arges, langa un stalp de inalta tensiune. La prima vedere, nu prezinta urme de electrocutare. Cercetarea la fata locului este in curs Reprezentanții IPJ Argeș continua cercetarile si iau in calcul toate variantele. Potrivit primelor informatii, acesta s-ar sinucis.

Revenim cu detalii…

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

ULTIMA ORĂ! La LIDL Curtea de Argeș, angajați cu COVID ? Blocaj la intrarea în magazin

Avatar

Publicat

in

De

E stare de alerta la magazinul LIDL din Curtea de Argeș după ce, in ultima săptămână, mulți dintre angajati au reclamat ca se simt rau, inclusiv cativa bodyguarzi. Ieri, a fost confirmat primul caz pozitiv cu COVID, o femeie care nu a mai rezistat si a ajuns la spital. Aceasta a fost deja transferata la Spitalul COVID Valea Iasului. Potrivit informatiilor, alti doi angajati cu probleme și care prezinta simptomele unei raceli vor fi testati astazi. Unul dintre angajatii LIDL, ne-a marturisit in aceasta dimineata, faptul ca de aproape o saptamana multi dintre angajatii LIDL Curtea de Arges s-au simtit rau dar nimeni nu a luat masurile specifice. Am incercat sa obtinem si un punct de vedere oficial de la LIDL Romania, dar pana la aceasta ora nu am primit un raspuns cu privire la situatia magazinului, la cei confirmati pozitiv dar mai ales si despre blocajul la intrarea in magazin surprins azi dimineata de camerele noastre. (VEZI FOTO)

Revenim cu detalii….

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Cătălin Predoiu iese la rampă: ‘Fără investiții permanente în sistemul judiciar, nu se pot obține rezultate’

Avatar

Publicat

in

De

Ministrul Justiției, Cătălin Predoiu, a transmis un mesaj de Ziua Europeană a Justiției în care precizează că fără investiții permanente în sistemul judiciar, nu se pot obține rezultate.

„E o bună ocazie să reafirmăm imperativul refacerii legilor justiţiei, a codurilor penale şi a infrastructurii logistice a justiţiei, alături de acoperirea posturilor vacante din magistratură şi personalul de specialitate. Fără investiţii permanente în sistemul judiciar, nu se pot obţine rezultate, aşa cum fără investiţii în economie, nu se poate obţine creştere economică”, a declarat Predoiu, potrivit unui comunicat postat pe site-ul Ministerului Justiţiei.

El a afirmat că, alături de combaterea corupţiei, o altă prioritate o reprezintă, pentru următorii ani, combaterea crimei organizate şi a traficului de persoane.

„În următorii ani, alături de prioritatea combaterii corupţiei, problemă încă nerezolvată, se profilează cu prioritate combaterea crimei organizate şi a traficului de persoane, inclusiv de minori, prin anchete solide şi sentinţe severe în toate dosarele în care există probe. Crima organizată şi traficul de persoane sunt incompatibile cu statutul României de ţară membră a UE şi NATO. Mulţumesc tuturor celor care slujesc justiţia, pentru eforturile lor de a contribui la un serviciu public aflat în slujba cetăţenilor şi companiilor”, a mai menţionat Cătălin Predoiu, conform agerpres.ro.

Citește și:

Vești importante! Iată cum puteți intra în posesia acestui tip de pensie

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

PROMO CAMPANIE

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend