Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

ULTIMA ORĂ ! Dragnea “pe făraş” – 28 de lideri județeni cer DEMISIA lui Liviu Dragnea, într-o scrisoare deschisă

Avatar

Publicat

in

Criza fără precedent in PSD în mandatul lui Liviu Dragnea atinge apogeul. 28 de lideri județeni au semnat deja o scrisoare deschisă prin care îi vor cere demisia lui Liviu Dragnea din funcția de președinte al PSD și din cea de președinte al Camerei Deputaților.

Întreaga grupare din Sud s-a întors împotriva lui Liviu Dragnea și între semnatari sunt și oameni cu foarte mare greutate în partid. Potrivit unor surse, inclusiv greii Niculae Bădălău și Paul Stănescu au semnat scrisoarea prin care cer demisia lui Liviu Dragnea. De menționat, că semnatarii scrisorii nu se raliază neapărat în spatele Gabrielei Firea, ci sunt pe cont propriu. Aceștia vor demisia lui Dragnea pentru modul în care a ajuns să conducă PSD și sunt deciși ca de această dată să meargă până la capăt, ne-au precizat sursele noastre.

Publicitate

Contestatarii lui Dragnea vor solicita convocarea unui Comitet Executiv cât mai rapid posibil, chiar dacă liderul PSD își dorește să amâne cât mai mult această ședință.

Este pentru prima oară când un număr atât de mare de grei ai PSD îi cer demisia lui Liviu Dragnea și se anunță un Comitet Executiv cum nu am mai avut la PSD foarte mulți ani.

Trebuie notat faptul că Liviu Dragnea nu poate fi demis de Comitetul Executiv ci doar de Congres. Însă, CEx-ul poate decide convocarea Congresului și dacă au majoritate, atunci Liviu Dragnea va fi demis.

Comenteaza cu profilul de FB

NATIONAL

Marcel Vela, DEZLĂNȚUIT după gafele poliției: Am demarat controale și anchete în interiorul ministerului. Nu vom tolera nicio abatere

Avatar

Publicat

in

De

Mesaj dur al ministrului de Interne, Marcel Vela, după bâlbele poliției în cazul uciderii lui Emi Pian. Vela a spus, vineri, că, de la preluarea mandatului, au fost făcute mai multe teste de integritate în cadrul instituției pe care o conduce. El a afirmat că au fost demarate mai multe ancheta în cadrul ministerului, conform Mediafax.

Citește și: Traian Băsescu PROFEȚEȘTE: Răzbunarea pentru Pian va crâncenă

Publicitate

„Este prima dată când Ministerul de Interne ia într-un mod serios această problemă (a infracționalității – n.red.). Actualul guvern a acordat prioriate Ministerului de Interne. Avem dotările de care avea nevoie Poliția Română, de la schimbarea flotei, la dotări de armamaent. Ieri (joi – n.red.) am primit și bastoanele cu șoc electric”, a spus Vela, prezent pe Aeroportul Internațional Otopeni „Henri Coandă”, unde are loc o operațiune de extrădare a doi suspecți de infracțiuni internaționale.

Ministrul de Interne a mai spus că, la nivelul instituției pe care o coordonează există mai multe anchete și nu va fi acceptată „nicio pată pe MAI”.

„Am mărit capacitatea de a face teste de integritate în Ministerul de Interne și unde sunt disfuncționalități am demarat controale și anchete în interiorul ministerului. Nu vom tolera nicio abatere, niciun act care să fie o pată pe Ministerul de Interne. Suntem cu ochii pe infractori, oriunde s-ar afla, în România, în orice țară, pe orice continent”, a conchis Marcel Vela.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Adrian Năstase: Amânarea alegerilor ar fi o CATASTROFĂ pentru Iohannis și Orban

Avatar

Publicat

in

De

Fostul premier Adrian Năstase susține că liberalii sunt disperați să organizeze alegerile în anul 2020, asta pentru că în 2021 se anunță măsuri de austeritate, ceea ce le-ar fi fatal din punct de vedere electoral.

Citește și: Așa țeapă să își fi luat Ludovic Orban?/ OPINIE

Publicitate

”Vă aduceti aminte, am prevăzut că deficitul bugetar de anul acesta va ajunge la 9%. Guvernul Iohannis/Orban a anuntat ieri că, după rectificare, deficitul pe 2020 va ajunge la 8,6%. Si intelegeti acum de ce alegerile trebuie sa aibă loc pană la sfarsitul anului?

Este clar că bugetul anului viitor, ce va fi adoptat după alegerile parlamentare, in sesiunea parlamentului din ianuarie/februarie, va fi construit pe o politică de austeritate, prin aplicarea constrangerilor de revenire la deficitul de 3%, conform Planului de stabilitate al Uniunii Europene. Cu un astfel de buget, alegeri amanate in anul viitor ar fi o catastrofă pentru Iohannis si PNL.”, scrie Adrian Năstase, pe blogul personal.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend