Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

UITE când ÎNCEPE ASFALTAREA drumului de la NOAPTEŞ ! S-a decis in aceasta dimineaţă !

Avatar

Publicat

in

După un an în care ziarul nostru a tot a scris și a făcut demersuri la Consiliul Județean cu privire la halul în care a ajuns drumul principal din cartierul Noapteş, în această dimineață s-a luat, în sfârșit, decizia de începere a lucrărilor de reparații a străzii Luncilor, parte integrantă a DJ 704 H Merisani (DN7C) – Băiculesti – Curtea de Argeș (DN 73 C). Informația ne-a fost confirmată chiar de directorul general al Regiei Autonome Judeteane de Drumuri Argeș, Alina Nicolau:”Așa cum știți și ați scris, această lucrare este prinsă în lista de investiții a Consiliului Județean. Abia vineri am actualizat proiectul, pentru că era un proiect foarte vechi, nimeni nu a vorbit despre acest aspect. Azi dimineață am vorbit cu domnul președinte Dan Manu despre această lucrare și urmează că în maxim două săptămâni să terminăm procedurile de achiziție și să ne apucăm de lucrare imediat. În mod cert în iunie vom începe modernizarea drumului, deci vom avea acolo deschis șantier de la începutul lunii iunie. Sperăm să nu avem alte  surprize, adică să avem tocmai noi parte de contestații la procedura de achiziție a materialelor. Precizez că lucrările sunt făcute de către noi, Regia de Drumuri Argeș, nu de primăriile de pe traseul DJ 704 H,  așa cum greșit înțeleg unii”, ne-a declarat, azi dimineață, Alină Nicolau,

Comenteaza cu profilul de FB
DE INTERES

ACTUAL

Gabriela Firea a luat foc: Este un atentat la siguranța natională

Avatar

Publicat

in

De

 Gabriela Firea a vorbit joi, la sediul PSD, de un „atentat la siguranța națională”.

„Asigur tranzitul, dar noul primar trebuie sa fie legitim. Din pacate sunt foarte multe dovezi, in toate sectoarele. Sunt situatii cu procese verbale in care apare o cifra, apoi pe siteul Autorităţii Electorale Permanente apare aproape dublu pentru Nicusor Dan. Exista dovezi ca au intrat persoane neautorizate din partea USR si PNL care au intrat noaptea ca hotii si au iesit cu saci de voturi. Sunt foarte multe voturi anulate mie si colegilor mei.

DE INTERES

Este si un atentat la siguranta nationala, iar votul popular a fost confiscat.

Imaginati-va daca noi am fi organizat alegerile si s-ar fi adus atatea dovezi ca s-au furat voturi, probabil ca oamenii ar fi iesit in strada.

Eu cred ca a fost un plan, inainte cu o saptamana PNL era resemnat ca va pierde alegerile in Bucuresti, dar nu au vrut sa ramana asa şi au facut un plan, dar care este un plan diabolic. Asa s-ar explica si diferenta enorma din exit poll-ul CURS-Avangarde, care a fost un record mondial negativ, ma dadea ca pierzand cu 10%, iar in realitate diferenta este mult mai mica”, a declarat Gabriela Firea.

„E vorba si de legitimitatea celor care clameaza acum ca sunt primari. Vrem sa inlaturam aceste dubii, apar tot mai multe dovezi. Inteleg ca s-a deschis un nou dosar, trebuie cercetate aceste fapte. Dar pe langa asta, puneti-va in locul celor care au muncit ca sa fie primari, ar  fi trebuit sa fie, iar acum nu sunt pentru ca s-au furat voturi.”, a completat Sorin Grindeanu.

Vezi și

Întrebarea-cheie la care trebuie să răspundă cei surprinși pe camerele de supraveghere de la BES 1

Veste bună pentru tinerii care vor să își achiziționeze o locuință. Proiectul de lege a fost adoptat de Senat

EXCLUSIV S-a lăsat cu bătaie după votare! Acuze dure: ‘Oamenii primarului PNL l-au desfigurat’

Comenteaza cu profilul de FB
DE INTERES
Citeste mai mult

ACTUAL

Medicul Alexandru Rafila face noi recomandări! Ce trebuie sa faceți începând cu 15 octombrie

Avatar

Publicat

in

De

Alexandru Rafila, reprezentantul României la Organizația Mondială a Sănătății, a spus la Digi24 când este bine să ne vaccinăm antigripal. Medicul recomandă ca acest lucru să fie făcut după 15 octombrie, în așa fel încât imunitatea să dureze cât mai mult anul viitor.

„Avem un pic de noroc anul ăsta, pentru că circulația virusurilor gripale a fost mai redusă decât ne-am fi așteptat pentru această perioadă. Nu numai în România, ci în general, la nivel global”, a spus Alexandru Rafila la Digi24.

Medicul explică de ce este bine ca vaccinul antigripal să fie făcut după 15 octombrie.

„Acest lucru ne sugerează că putem să ne vaccinăm fără probleme după 15 octombrie, luna noiembrie, ne putem vaccina astfel încât să obținem o imunitate protectivă care să dureze cât mai mult în anul viitor. Pentru că dacă ne vaccinăm foarte devreme, de exemplu la 1 septembrie, atunci și imunitatea se «termină» ceva mai repede”, a explicat medicul.

„Nu-i niciun fel de problemă. Dacă vaccinul va fi administrat până la sfârșitul lunii noiembrie, nu-i niciun fel de problemă”, a adăugat Rafila.

Comenteaza cu profilul de FB
DE INTERES
Citeste mai mult

PROMO CAMPANIE

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend