Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

TURISTII AU DECIS ! Hotel Piscul Negru, cea mai buna unitate de cazare de pe Transfăgărăşan

Avatar

Publicat

in

Cel mai important portal de rezervari din lume, booking.com, dezvaluie turistilor nu numai preturile si disponibilitatile unitatilor de cazare ci si nivelul calitatii serviciilor turistice prin acordarea notelor pe baza carora fiecare unitatea turistica primeste un calificativ. Acesta este extrem de important in luarea deciziei turistilor in privinta cazarii.

Pe celebrul Transfagarasan,  in Arges, topul hotelurilor este condus, conform evaluarilor turistilor care au beneficiat de serviciile turistice din cea mai frumoasa zona montana a Romaniei, de hotelul Piscul Negru. Acesta apare cu calificativul FABULOS, aferent notei generale 8,6.  Surprinzator, sau nu, un alt hotel bine cotat, Valea cu Pesti, se afla pe locul trei cu nota Piscul negru8,5 si calificativul foarte bine. Diferentele intre cele doua sunt insa uriase, in favoarea ceui cotat FABULOS. Astfel, in primul rand, hotelul Piscul Negru este o investitie 100 % privata fara aport de fonduri europene sau alte nerambursabile, probabil de aici si grija mai mare fata de client. Un alt avantaj fata ar fi acela ca, desi situat la mica distanta,  la Piscul Negru perioada cu zapada este aproape dubla fata de Valea cu Pesti. Un alt atu important care impinge clientii catre hotelul Piscul Negru este spatiul de relaxare extins care ofera si o partie de ski si sanius, proprietate a hotelului, in schimb ce la Valea cu Pesti acest spatiu lipseste cu desavarsie, ba mai mult, ai toate sansele sa ramai blocat intr-o parcare extrem de ingusta. In fine, turistii au apreciat cu siguranta si preturile de cazare care la Hotelul Piscul Negru  sunt la jumatate fata de Valea cu Pesti, asta in conditiile in care  fata de Valea cu Pesti, Piscul Negru  ofera spatii exterioare de relaxare largi si acces gratuit la partia de ski si sanius cu nocturna.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Prefectul Emilia Mateescu verifică toate documentele privind WC-ul de 400.000 de euro din centrul Piteştiului

Avatar

Publicat

in

De

Prefectul Emilia Mateescu s-a ținut de cuvânt și a solicitat tuturor primăriilor din județ să demonstreze cum a ajuns metrul patrat de WC sa coste de aproape 4 ori mai mult decât metrul pătrat al unei locuințe de lux. Desigur, Prefectura Argeş a cerut oficial și Primăriei Piteşti toate documentele legate de WC-ul de 400.000 de euro din centrul municipiului, toaletă publică ale cărei costuri exorbitante i-au revoltat pe mulţi și au adus Piteștiul topul celor mai scumpe nevoi ale cetățenilor.

„ Așa cum anunțasem în urmă cu 2 săptămâni, vreau să ştiu ce bani s-au cheltuit pe toaletele din Argeș, inclusiv în ceea ce privește toaleta publică de aproape 400.000 de euro de la Piteşti. Asta în contextul în care construcţiile de locuinţe sau prețuri de 400-500 euro metrul pătrat şi se vând cu 1.000-1.200 euro metrul pătrat. Să nu mai spun că , on cazul acestora, se vinde şi dreptul de proprietate asupra cotei părţi indivize din terenul de sub construcţie şi din părţile comune pentru condominiu. Ori, in cazul toaletei din centrul Piteștiului, prețul este de circa 4 ori mai mare și nu știu să se fi făcut acolo vreo reţea subterană de metrou. Logica spune că pentru 120 de metri pătraţi de construcţie nu avea cum să fie preţul de aproape 400.000 euro, cu tot cu lift. Noi vom verifica toate documentele solicitate şi vom acționa în consecință ”, a declarat prefectul Emilia Mateescu.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Pericol de electrocutare la Merișani – Cabluri electrice căzute pe pământ

Avatar

Publicat

in

De

Pompierii argeșeni au fost locicitați să intervină, în urmă cu puțin timp în comuna Merișani, sat Borlești, pentru asigurarea măsurilor specifice PSI, după ce un cablu electric sub tensiune a căzut pe pământ. La fața locului intervin pompierii cu o autospecială de intervenție.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend