Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Turcan: ‘Odată cu noua guvernare s-a trecut de la vorbe la fapte. Activitatea guvernamentală s-a concentrat prioritar pe infrastructură, sănătate, educație și investiții’

Avatar

Publicat

in

Vicepremierul Raluca Turcan a declarat că ”toată activitatea guvernamentală, în scurtul mandat pe care l-am avut până acum, s-a concentrat prioritar pe infrastructură, sănătate, educație și investiții, sprijin pentru mediul de afaceri”.

„Din fericire pentru doljeni, odată cu noua guvernare s-a trecut de la vorbe la fapte. Şi, dacă până acum vedeam spitale regionale pe hârtie, drumuri expres desenate, acum se lucrează intens. Pe partea de infrastructură suntem în grafic cu lucrările, iar Spitalul Regional Craiova a devenit o realitate odată cu semnarea contractului. De altfel, toată activitatea guvernamentală, în scurtul mandat pe care l-am avut până acum, s-a concentrat prioritar pe infrastructură, sănătate, educaţie şi investiţii, sprijin pentru mediul de afaceri. De asemenea, se alocă fonduri pentru exproprierile necesare pentru a închide cercul de centură Craiova – Centura ocolitoare Craiova Sud”, a spus Raluca Turcan.

Vicepremierul a mai afirmat că, pe lângă demararea proiectului de construcţie a Spitalului Regional Craiova, prin Ministerul Sănătăţii au mai fost direcţionate fonduri pentru secţia de urgenţă a Spitalului Judeţean de Urgenţă Craiova şi construcţia unui nou corp şi s-au decontat cheltuieli de 109 milioane lei pentru spitale, pentru activitatea de combatere a noului coronavirus.

Publicitate

„Prin Ministrul Fondurilor Europene, am reuşit să aducem în momentul de faţă 109 milioane lei, pentru întregul sistem sanitar care a accesat decontarea achiziţiei de aparatură medicală pentru combatarea epidemiei de COVID-19, şi mai există solicitări de 500 milioane lei. Este o dovadă certă a unui angajament nedisimulat şi sperăm că şi la nivel de judeţ vom avea parteneri cu care să colaborăm mai uşor. Şi din acest punct de vedere avem mari aşteptări în privinţa colaborării pe care o putem stabili aici între Guvern şi administraţia locală, fie că vorbim de municipiul Craiova, fie că vorbim de Consiliul Judeţean Dolj”, mai spus Raluca Turcan.

La vizita pe şantierul drumului expres Craiova – Piteşti au mai participat ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, preşedintele PNL Dolj – Ştefan Stoica, candidatul PNL la preşedinţia Consiliului Judeţean Dolj, Alexandru Gîdar, candidatul PNL la Primăria Craiova, deputatul Nicolae Giugea, europarlamentarul Marian Jean Marinescu şi senatorul Mario Ovidiu Oprea.

Citește și:

Se face ‘curățenie’ în spitale. Pe cine vizează Nelu Tătaru și Raed Arafat

Solicitare urgentă a lui Cozmin Gușă: Să fie audiată ‘mâna dreaptă’ a fostului șef SRI și să înceapă ancheta internă

Revoltător! Facultatea de Medicină, raiul celor privilegiați. Accesul se face cu doar câteva mii de euro

Comenteaza cu profilul de FB
Publicitate
Citeste mai mult
Publicitate

ACTUAL

Codrin Ștefănescu, atac devastator: ‘Ludovice! Nu ne mai înjura și nu te mai criza pe motiv că am votat majorarea pensiilor!’

Avatar

Publicat

in

De

Comenteaza cu profilul de FB
Publicitate
Citeste mai mult

ACTUAL

Klaus Iohannis: ‘Soția mea, Carmen, s-a bucurat foarte mult că a reînceput școala’

Avatar

Publicat

in

De

Președintele Klaus Iohannis a declarat că soția sa, profesoară în Sibiu, s-a bucurat foarte mult că a reînceput școala.

„Soţia mea, Carmen, s-a bucurat foarte mult că a reînceput şcoala, merge la şcoală de câteva zile bune deja, cu foarte mult entuziasm. Copiii sunt bucuroşi că şcoala a reînceput, se respectă toate condiţiile şi lucrurile merg bine spre foarte bine”, a precizat Iohannis, întrebat dacă soţia sa i-a relatat vreo problemă de la reînceperea şcolii, conform agerpres.ro.

Citește și:

Contracte grele pentru ‘băieții deștepți’ din IT. Ministerul Finanțelor își deschide visteria pentru un fost angajat de-al lui Sebastian Ghiță

Publicitate

Cozmin Gușă dezvăluie cine e ‘Președintele din Umbră’ al României! El e principalul influencer al deciziilor lui Klaus Iohannis

Au îngropat securea războiului! Eliberat din pușcărie, temutul lider al Cordunenilor a semnat tratatul de pace

Comenteaza cu profilul de FB
Publicitate
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend