Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

TUPEU MARCA PSD ARGEŞ ! Mircea Drăghici minte cu neruşinare ! În timpul funeraliilor, deputatul penal chefuia prin restaurante

Avatar

Publicat

in

Pare incredibil tupeul deputatului penal Mircea Draghici, cu nimic mai prejos decat tupeul lui Dan Manu si al lui Serban Valeca de a-l ocroti pe acest individ si chiar de a-i oferi un loc privilegiat pe lista partidului pentru alegerile parlamentare. Dar ce le poti cere in materie de politica viabila pentru argeseni unui doctor de la IML sau a unui cercetator cu valente de karatist ? Domnilor Manu si Valeca, recunoasteti macar ca pastrandu-l pe Mircea Draghici pe post de mascota a partidului ati facut deja tandari procentul partidului si fortati bietii oameni sa voteze un candidat penal,  un deputat al sclavilor si unul care minte fara pic de  nerusinare dupa ce doi primari bagati de el insusi in vartejul DNA, au murit pe tarlaua PSD.

Daca nu ati flat cumva, va spunem noi ! Mircea Draghici, fruntea PSD Arges, sustine in presa de astazi ca el a participat la funeraliile primarului Nicolae Smadu. Ca de obicei omul minte cu nerusinare chiar intr-un moment total nepotrivit, moral vorbind. Una, pentru ca face asta tocmai in ziua in care nasii sai au incaput pe mana DNA si, a doua, minte la doar cateva zile de la moartea a doi primari de partid. “În primul rând vreau să-şi spun că am fost la funeraliile lui Nicolae Smădu”, minte cu nerusinare deputatul PSD. Nu a participat la funeralii ci doar a fost la priveghi, la ceas de seara, joi, inainte de inormantare si alaturi de singurul primar din judet care il va mai vota pe 11 decembrie. A optat pentru varianta asta pentru ca rudele lui Smadu si alti cetateni din Domnesti l-ar fi luat la trei pazeste…

Tupeul lui Mircea Draghici, deputatul PSD al sclavilor, este cu atat mai mare cu cat in ziua funeraliilor, in timp ce altii jeleau la Domnesti, el se distra bine, merci in Curtea de Arges, chefuind la doua petreceri, un botez si o nunta. Deci individul minte cu nerusinare ca ar fi fost la funeralii cand, de fapt, el chefuia de zor prin restaurantele urbei.

Si pentru ca stim siguri ca, asemeni lui Dan Manu, nu e specialist in morti cu toata tentativa sa de doctorat la Universitatea Valahia din Targoviste, ii redam aici deputatului Draghici si definitia a termenului funeralii: s. n. pl. Ceremonie fastuoasă a înmormântării sau a incinerării unei personalități. – Din fr. funérailles, lat. funeralia. 

 

N.B. Maine, de la ora 14,00, urmariti pe site-ul ziarului PROFIT imagini video care vor elucida legatura lui Mircea Draghici cu afacerile prin care a tras in vartejul DNA 40 de primari (care au anuntat ca nu vor sprijini PSD la alegeri) dar si detalii despre prietenia cu familia Patru, cei doi soti calcati azi de DNA. Il veti auzi pe Mircea Draghici intr-o filmare de exceptie…

 

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Nelu Tătaru: ‘La nivelul Capitalei am identificat şi operaţionalizăm în acest moment 102 paturi la terapie intensivă’

Avatar

Publicat

in

De

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru a precizat că în ultima săptămână a reevaluat unităţile spitaliceşti din acest punct de vedere, menţionând că în zilele următoare va evalua şi spitalele din Constanţa, Galaţi şi Craiova.

„La nivelul Capitalei am identificat şi operaţionalizăm în acest moment, se dau acele autorizaţii de la DSP, 102 paturi la terapie intensivă – două dintre spitale, Colentina şi Malaxa, fiind în integralitate spitale suport COVID. Aici avem 10 paturi de terapie intensivă la Malaxa, 29 la Colentina, cu posibilitatea de încă 20, în măsura în care am solicitat domnului secretar de stat Arafat pentru dotare şi personal.

Celelalte spitale, Floreasca, Universitar, Sf. Ioan şi Pantelimon, sunt spitale suport COVID pe terapie intensivă, la Pantelimon – 20 de paturi, 10 la Floreasca, 11 la Universitar şi 10 la Sf. Ioan. În Capitală, posibilitatea este de 102 paturi şi încă 35 să putem operaţionaliza, dar trebuie să ducem şi personal”, a menţionat Tătaru.

El a spus că a făcut o evaluare şi în ţară, menţionând că la Iaşi capacitatea la ATI în acest moment este de 53 de paturi.

Tătaru a afirmat că la spitalul mobil de la Iaşi sunt „nişte probleme la probele de lucru pentru paturile de terapie intensivă”. „Acele staţii de oxigen au cedat, acolo sunt 30 de paturi pentru cazuri medii, promisiunea fiind de la producător ca într-o săptămână să fi făcute”, a adăugat ministrul.

„La Suceava, avem acea secţie de terapie intensivă în cadrul bolilor infecţioase, dar analizăm în acest moment şi posibilitatea unor paturi suplimentare de ATI din spitalul judeţean. La Mureş avem o capacitate de 61 de paturi de terapie intensivă prin operaţionalizarea a încă 20 în această săptămână. La acel complex din Sala polivalentă avem 20 de paturi – 10 paturi vor fi operaţionalizate săptămâna aceasta în plus şi încă 10 paturi săptămâna viitoare.

La Cluj s-a trecut în operaţionalizare tip suport COVID la spitalul Clujana, spitalul municipal. Au solicitat personal, s-au reorganizat ca şi personal, având în vedere un număr de paturi mai mic pe suport COVID decât capacitatea spitalului şi atunci din 17 paturi de terapie intensivă vor fi operaţionalizate 6, urmând ca celelalte să fie operaţionalizate în zilele următoare”, a mai explicat Tătaru.

El a menţionat că la Braşov sunt 28 de paturi de terapie intensivă – 14 terapie intensivă, 14 intermediară – la spitalul modular de lângă Spitalul judeţean, adăugând că a recomandat ca şi celelalte cu terapie intermediară să fie transformate în terapie intensivă.

„La Spitalul de boli infecţioase se operaţionalizează în acest moment încă 5 paturi de terapie intensivă şi în două săptămâni vom avea operaţionalizat şi spitalul Tractorul, unde avem, din cele 150 de paturi, 20 de terapie intensivă.(…) În zona de vest, operaţionalizăm Spitalul Casa Austria, unde avem 50 de paturi pentru simptomatologie medie şi 11 paturi de terapie intensivă. Acolo avem şi o unitate mobilă de terapie intensivă. Tot în acest zile evaluăm ce înseamnă regiunea de sud est: Constanţa şi Galaţi şi sud vest la nivel de Craiova”, a mai spus Nelu Tătaru, informează agerpres.ro

Citește și:

Uluitor! Din ce fac bani generalii Silviu Predoiu, Florian Coldea, Dumitru Dumbravă și Petre Tobă

Dezvăluire-bombă a lui Gheorghe Piperea! Cum face bani doctorul Virgil Musta din testarea pentru Covid

E oficial! Vârsta de pensionare va fi redusă pentru o anumită categorie

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Marcel Ciolacu atac la Iohannis: ‘Iese şi spune că trebuie să purtăm măşti şi că este criză, şi până la urmă 90% începe şi înjură PSD-ul’

Avatar

Publicat

in

De

Liderul social-democraţilor, Marcel Ciolacu a declarat, că nu mai are lumea încredere în Guvern, nu mai au încredere în comunicarea lor. I-au păcălit de prea multe ori, trebuie ieşit din logica preşedintelui Iohannis potrivit căreia ”doar înjură PSD” şi nu recunoaşte faptul că acest guvern a eşuat.

„Am constatat că credem că este suficient să se înjure, să se critice. Trebuie să ieşim din logica preşedintelui Iohannis. (…) Iese şi spune că trebuie să purtăm măşti şi că este criză, nu se referă la nicio cifră, cât de bun e Guvernul şi cât e de salvator, şi până la urmă 90% începe şi înjură PSD-ul.

Trebuie ieşit din această logică. Şi preşedintele trebuie să înţeleagă că trebuie să se oprească din această logică, nu e preşedintele PNL-ului, să recunoască – că nu e o ruşine, se întâmplă în politică un guvern să eşueze – că acest guvern a eşuat. E o catastrofă politică”, a afirmat Ciolacu la România TV.

El consideră că este greşit ca România să fie comparată cu ţări precum Germania, Franţa, Italia sau alte ţări care se bazează foarte mult pe servicii.

„De asta nu pot dormi noaptea, că duduie economia şi lucrările publice. Noi nu trăim în România, nu ne deplasăm, nu vedem că totul e anchilozat? (…) A scăzut nivelul de trai. De la 1 ianuarie nu mai au voie primarii să subvenţioneze gigacaloria nici în Capitală. (…) Nu mai are lumea încredere în Guvern, nu mai au încredere în comunicarea lor. I-au păcălit de prea multe ori. (…) Toate deciziile n-au nicio legătură cu sănătatea oamenilor sau cu România. Toate deciziile sunt politice. (…) Nu avem majoritate în Parlament, fiindcă dacă aveam, trânteam Guvernul”, a adăugat Ciolacu, informează agerpres.ro

Citește și:

Dezvăluire-bombă a lui Gheorghe Piperea! Cum face bani doctorul Virgil Musta din testarea pentru Covid

E oficial! Vârsta de pensionare va fi redusă pentru o anumită categorie

Ieșire de ultimă oră a lui Carmen Tănase: ‘Opriți-vă, psihopaților, cu panica asta aiurea!’

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

PROMO CAMPANIE

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend