Conecteaza-te cu noi

Pitesti

Tudor Pendiuc rămâne în arest inca 29 zile – Mandatul a fost prelungit

Publicat

in

Primarul Tudor Pendiuc va rămâne în arest. Ieri la Tribunalul Bucureşti s-a judecat prelungirea mandatului de arestare preventivă pentru 29 de zile a lui Tudor Pendiuc. Acesta nu a fost prezent la proces fiind internat în Spitalul Universitar din Bucureşti acolo unde a suferit o intervenţie la inimă, i-a fost montat un stent. Judecătorii au rămas ieri după-amiază în pronunţare. Aceştia au decis ca Pendiuc să rămână în spatele gratiilor pentru încă 29 de zile. Decizia instanţei nu este definitivă, ea poate fi atacată cu recurs la Curtea de Apel Bucureşti. 

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

FIRMĂ cunoscută, ANGAJEAZĂ ELECTRICIAN și CAMERISTĂ HOTEL

Publicat

in

De

– SC ELECTROCONSTRUCT SRL ANGAJEAZĂ urgent ELECTRICIAN cu sau fără experiență. Telefon: 0744 650 461

– Hotel Piscul Negru ANGAJEAZA URGENT CAMERISTĂ. Telefon: 0744 650 461

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Din 1 iunie, CFR Călători repune în circulație trenuri suspendate Pitesti – București

Publicat

in

De

CFR Călători continuă procesul de repunere în circulație a trenurilor a căror circulație a fost temporar suspendată începând cu lunile martie și aprilie 2020 în corelație cu măsurile de prevenire și control a virusului SARS-CoV-2, emise de autorități.

Primele trenuri au fost repuse în circulație, gradual, odată cu ieșirea din starea de urgență și continuă cu data de 1 iunie 2020. Excepție fac trenurile care nu au funcție în această perioadă (ex: trenurile de navetă pentru elevi).

IR 1785 București Nord – Pitești

IR 1786 Pitești – București Nord

IR 1788 Pitești – București Nord

IR 1791 București Nord – Pitești

IR 1795 București Nord – Pitești

CFR Călători are ca prioritate mobilitatea cetățenilor, asigurarea legăturilor interregionale și regionale, dar și protecția și securitatea călătorilor noștri și a personalului propriu.

Pentru a avea o predictibilitate a cererii de transport, inclusiv a persoanelor care au abonamente și autorizații, și pentru a ne putea astfel dimensiona cât mai bine capacitatea trenurilor la numărul de locuri solicitat, recomandăm tuturor călătorilor noștri cumpărarea biletelor din timp. Începând cu data de 3 iunie 2020, cumpărarea cu anticipație a biletelor înainte de plecare, crește de la 10 la 20 de zile.

Recomandăm cumpărarea ONLINE a biletelor de tren pentru a evita aglomerația la ghișee/casele de bilete și manipularea banilor în numerar. La ghișeu, este indicată efectuarea plății cu card bancar sau telefon, în punctele de vânzare unde este posibil acest lucru.

Biletele pot fi achiziționate cu anticipație de pe următoarele canale:

  • online de pe www.cfrcalatori.ro;
  • de la automatele de vânzare bilete din gări;
  • și dacă nu este posibil altfel, direct de la casele de bilete din gări și distribuitori autorizați (agenții de turism), unde este recomandată păstrarea distanței față de celelalte persoane.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

PITEȘTI

Publicitate
Publicitate

Mioveni

În Trend