Conecteaza-te cu noi

Pitesti

Tudor Pendiuc, o prima victorie in instanta !

Avatar

Publicat

in

Fostul primar al Pitestiului, Tudor Pendiuc, actual consilier personal al primarului din Ramnicu Valcea, a obtinut o prima victorie in instanta intr-unul dintre dosarele pe care le are, unele penale. Fostul edil, candidat la primaria Pitesti in 2016, a avut neplacuta surpriza sa constate ca Autoritatea Electorala Permanenta i-a refuzat plata cheltuielilor electorale, fiind instiintat in luna decembrie a anului trecut de AEP prin Decizia de Nerambursare nr. 372/29.11.2016. Nemultumit de decizia Autoritatii Electorale Permanente, Tudor Pendiuc a apelat la instanta de judecata solicitand anularea acelei decizii precum si rambursarea banilor cheltuiti. La sfarsitul saptamanii trecute, magistratii Curtii de Apel Pitesti au dat dreptate lui Tudor Pendiuc si, prin Hotarârea 203/2017 07.12.2017, au dispus anularea Deciziei de Nerambursare si au obligat Autoritatea Electorala Permanente sa plateasca sa plateasca fostului edil cheltuielilor electorale în sumă de 9610 lei. De precizat ca hotararea nu este definitiva, ea putand fi atacata cu recurs.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Om vechi, politician nou: Nicolae Pavelescu, liderul Sindicatului Dacia, locul 2 pe lista PSD la Camera Deputaților la alegerile parlamentare

Avatar

Publicat

in

De

Aseară, după îndelungi discuții, liderii PSD Argeș au finalizat listele pentru alegerile parlamentare – Senat și Camera Deputaților. Așa cum ziarul nostru anticipa încă de săptămâna trecută, lista pentru camera Deputatilor va fi deschisa de Simona Bucura Oprescu și, imediat, apar surprizele. Astfel , pe locul doi se pozitioneaza liderul Sindicatului Dacia – Nicolae Pavelescu, pe locul trei deputatul care daduse bir cu fugitii din PSD la Pro România – Nicolae Georgescu iar pe locul il regasim pe Remus Mihalcea – director Spitalul Colentina, cel care, ața cum a relatat presa, cel care ține de 6 luni în magazia Spitalului un aparat PCR nefolosit.

Iată lista PSD pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020.

Camera Deputaţilor:

1. Simona Bucura – deputat

2. Nicolae Pavelescu – lider Sindicatul Dacia

3. Nicolae Georgescu – deputat

4. Remus Mihalcea – director Spitalul Colentina

5 Aurel Bălăşoiu – primar Rociu

6. Alin Călinescu – manager Centrul Cultural Mioveni

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

În Argeș, temperaturi cu minus – Prima noapte cu temperaturi de îngheț din toamnă – CE URMEAZĂ

Avatar

Publicat

in

De

Noaptea trecută, de marti spre miercuri (21/22 octombrie) s-a dovedit a fi cea mai rece din acest început de toamnă in localitățile din Argeș. Cu exceptia zonelor montane inalte, unde au fost temperaturi scazute deja, mercurul a coborât, pentru prima dată și in orașe, sub pragul de îngheț. Astfel, in zona Curtea de Argeș, am avut parte de prima noapte de toamnă cu temperaturi de îngheț, mercurul din termometre coborand până la – 2 Grade Celsius.

După friguroasa noapte trecuta, vremea intra, de azi , într-un proces usor de incalzire. Pe parcursul acestei saptamani maximele termice vor între 14-21 grade în zonele locuite pe timp de zi, iar noaptea intre 4 -11 grade.

DETALII IN GRAFICUL DE MAI JOS

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

PROMO CAMPANIE

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend