Conecteaza-te cu noi

Pitesti

Tudor Pendiuc, o prima victorie in instanta !

Avatar

Publicat

in

Fostul primar al Pitestiului, Tudor Pendiuc, actual consilier personal al primarului din Ramnicu Valcea, a obtinut o prima victorie in instanta intr-unul dintre dosarele pe care le are, unele penale. Fostul edil, candidat la primaria Pitesti in 2016, a avut neplacuta surpriza sa constate ca Autoritatea Electorala Permanenta i-a refuzat plata cheltuielilor electorale, fiind instiintat in luna decembrie a anului trecut de AEP prin Decizia de Nerambursare nr. 372/29.11.2016. Nemultumit de decizia Autoritatii Electorale Permanente, Tudor Pendiuc a apelat la instanta de judecata solicitand anularea acelei decizii precum si rambursarea banilor cheltuiti. La sfarsitul saptamanii trecute, magistratii Curtii de Apel Pitesti au dat dreptate lui Tudor Pendiuc si, prin Hotarârea 203/2017 07.12.2017, au dispus anularea Deciziei de Nerambursare si au obligat Autoritatea Electorala Permanente sa plateasca sa plateasca fostului edil cheltuielilor electorale în sumă de 9610 lei. De precizat ca hotararea nu este definitiva, ea putand fi atacata cu recurs.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Duminica incendiilor în Argeș – Bărbat mort după ce a ars de viu

Avatar

Publicat

in

De

Pompierii argeseni au avut astazi, duminica 9 august, parte de o zi agitată, plină de intervenții, cele mai multe la incendii de vegetație. Unul dintre incendii de vegetație a avut loc la Calinesti si soldat cu victimă. Incendiul a fost lichidat de către pompieri, iar echipajul SMURD a efectuat on zadar manevre de resuscitare bărbatului care, se pare, a fost tocmai cel care daduse foc miristii. Pacientul în vârstă de 64 de ani a suferit arsuri de gradele 3 și 4 pe aproximativ 40% din suprafața corpului și din păcate nu a răspuns manevrelor de resuscitare. Incendiul s-a manifestat la aproximativ 300 mp de vegetație uscată.
La un alt incendiu de vegetație uscată au intervenit pompierii cu 3 autospeciale de stingere cu apă și spumă. Acesta a avut loc în vecinătatea A1 la km 118.

De asemenea, un incendiu la un solar cu o suprafață totală de aproximativ 32 mp, a avut loc in comuna Albota, strada Sorești. Intervin pompierii cu o autospecială de stingere cu apă și spumă

Publicitate

Spry seara, un incendiu la câțiva paleți din lemn a fost semnalat în apropiere de Kaufland Câmpulung. Intervin două echipaje de pompieri cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD cu o ambulanță

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Cu sacii-n căruța lui Mânzână, Bughiu a prins glas: “Nu există un anonim mai mare decât cetățeanul Soare”

Avatar

Publicat

in

De

Fostul subprefect al Argesului, Adrian Bughiu, a prins glas după ce prefectul Soare a fost suspendat din funcția de prefect pentru a putea candida la sefia CJ Argeș. Supărat, probabil, ca in cazul sau vorbim de o demitere pe criterii politice, Adrian Bughiu s-a dezlantuit, aseara, pe fostul grup de whatsapp al Prefecturii. Curajul i-a fost amplificat si de faptul ca Bughiu a fost acceptat de Manzână in randul PSD si va figura pe o lista cu … facilitati, favoruri si promisiuni. Așa ca Adrian Bughiu și-a dat drumul la gura, aseara, relatând cât de bună a fost colaborarea sa cu prefectul suspendat, Emanuel Soare.

“Momentele în care am colaborat foarte bine, au fost maxim două. În rest, am fost cu toții scoși in decor: nu era loc și pt altcineva în tabloul electoral al prefectului. Ca să fiu sincer…

Publicitate

Nu exista un anonim mai mare decât cetățeanul Soare, care sa-si fi însușit pe persoana fizica, strict în scop electoral, pagina de facebook a IP Argeș (la conceperea căreia nu are niciun merit), respectiv munca unui colectiv intreg. In astea 5 luni, nu a existat decat singura persoană care si-a asumat cu mârșăvie TOATE meritele unei instituții întregi!! Mie sincer, mi-ar fi și rușine sa aduc macar vorba despre asa ceva! Dar deh, nu toți sunt născuți cu frică de Dumnezeu!!

…Am fost permanent omul dialogului si al dezbaterilor constructive. Deși am fost cenzurat aprig in ultimele luni… Dați-mi voie să mă răcoresc politicos, acum!”, au fost cateva dintre mesajele fostului subprefect Adrian Bughiu. După ce s-a răcorit, Bughiu ar fi dat raportul lui Mânzînă despre vitejia sa.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend